You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
-Στη σφυγμομέτρηση αναγκάστηκα να βάλω καμία γιατί δεν υπήρχαν καυκάσιες και κεντροασιάτισες.
Κρίνοντας από τους ψήφους των άλλων καταλαβαίνω ότι μάλλον ο καθέναες γράφει την φαντασίωση του.
-Δεν είναι πολύ καταθληπτικό εκεί που συμφωνείς να πληρώσεις μια γυναίκα για την παρέα της να
ζητάς από πάνω να πληρώσεις εξτρά προκειμένου να την φωτογραφήσεις/βιντεοσκοπήσεις για τις μοναχικές σου νύχτες;
Νομίζω θα ντρεπόμουνα πολύ περισσότερο να ζητήσω αυτό από το να πληρώσω για σεξ :S
Σε λίγο σε εντάσω στην κατηγορία γαριδάκη και ξέρεις τι σημαίνει αυτό;
Κρίνοντας από τους ψήφους των άλλων καταλαβαίνω ότι μάλλον ο καθέναες γράφει την φαντασίωση του.
-Δεν είναι πολύ καταθληπτικό εκεί που συμφωνείς να πληρώσεις μια γυναίκα για την παρέα της να
ζητάς από πάνω να πληρώσεις εξτρά προκειμένου να την φωτογραφήσεις/βιντεοσκοπήσεις για τις μοναχικές σου νύχτες;
Νομίζω θα ντρεπόμουνα πολύ περισσότερο να ζητήσω αυτό από το να πληρώσω για σεξ :S
....
μου την εκανε πασα σε τριο μια που εβγαλα απο καμακι σε ενα εστιατοριο/καφε
....
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.325
- Πόντοι
- 1.686
Φιλαράκο πήγαινε στη ΡΙΓΑ !
Στη Λεττονία θα βρεις πολύ καλύτερες !
Στη Λεττονία θα βρεις πολύ καλύτερες !
Pierrot Lunaire
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
Αγαπητε Shinoharas, Λαδακη και λοιποι συνεισφεροντες του νηματος:
ως νεωτερος και απειρος (αλλα λατρης του ανατολικου μπλοκ) θα ηθελα τα φωτα σας σχετικα με τις εξορμησεις σας.
Πως ακριβως γινεται η φαση του σεξοτουρισμου; Ξεκινατε απο δω μονοι σας, και πηγαινετε σε καποιες πολεις και ψαχνετε; Εχετε γνωστους/φιλους εκει; Μιλατε τις γλωσσες των χωρων που επισκεπτεστε; Γενικα ποσο σας κοστιζει ενα 10ημερο πχ. σε μια πολη της Ρωσιας;
Τα σεβη μου
ως νεωτερος και απειρος (αλλα λατρης του ανατολικου μπλοκ) θα ηθελα τα φωτα σας σχετικα με τις εξορμησεις σας.
Πως ακριβως γινεται η φαση του σεξοτουρισμου; Ξεκινατε απο δω μονοι σας, και πηγαινετε σε καποιες πολεις και ψαχνετε; Εχετε γνωστους/φιλους εκει; Μιλατε τις γλωσσες των χωρων που επισκεπτεστε; Γενικα ποσο σας κοστιζει ενα 10ημερο πχ. σε μια πολη της Ρωσιας;
Τα σεβη μου
Επισκέπτης
-Στη σφυγμομέτρηση αναγκάστηκα να βάλω καμία γιατί δεν υπήρχαν καυκάσιες και κεντροασιάτισες.
το εχω ξαναπει με τον εναν ή με τον αλλον τροπο λεφτα πληρωνεις αλλου περισσοτερα αλλου λιγοτερα
αλλα ποτε δεν εχω φαντασιωση να μαλακιστω βλεποντας τον εαυτο μου να γαμαει
τις ερωτικες φωτο πες το σαν χομπι και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν εχω δωσει ενα λεπτο του ευρω για να τις τραβηξω
και για να μην γινομαι υπερβολικος και με κραζεις τουλαχιστον τον 50% δεν εχουν παρει 1 ευρω απο μενα περαν του εισιτηρίου που εκδιδω για να ερθουν!
τωρα οταν παω εγω αυτο ειναι αλλο καπελο, αλλα και παλι με εντελως διαφορετικο τροπο απο οτι φανταζεσε
δεν θελω ουτε να απολογηθω ουτε να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου αλλα ουτε και να δωσω περισσοτερες λεπτομεριες για το τι εννοω
Αν δεν θες να πεισθεις δεν πειθεσε και ουτε θα κατσω να σε πεισω με το ζορι για τα λεγομενα μου, μεγαλο παληκαρι εισαι
το εχω πει πολλες φορες οποιος δεν μπορει να γαμησει στον τοπο του οπου και να παει αγαμητος θα μεινει
ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΕΤΟς ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΤΕΛΟΣ, ΒΑΡΕΘΗΚΑ
Τα σεβη μου
Τα σεβη μου
εδω ειναι η δικια μου μεθοδος
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Χαβαλέ κάνουμε έτσι;
Μη χαλάμε τις καρδιές μας!
Και γω θα ήθελα να είμαι μέγας εραστής σα τον γαριδάκη αλλά δεν είμαι.
Τι να κάνω να κλαίω;
Μη χαλάμε τις καρδιές μας!
Και γω θα ήθελα να είμαι μέγας εραστής σα τον γαριδάκη αλλά δεν είμαι.
Τι να κάνω να κλαίω;
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
...και αλλη να μασαζαρει τη γαμπα !!!...Πασας στα Γιαννενα ρε Φωστηρα...!!...ευχομαι να εφαγες γλυκακι τοτενες...ή καποιο ''παρελκομενο'' να κερδισες...απο 14/08
...και αλλη να μασαζαρει τη γαμπα !!!...Πασαςστα Γιαννεναστη Χερσονησο ρε Φωστηρα...!!...ευχομαι να εφαγες γλυκακι τοτενες...ή καποιο ''παρελκομενο'' να κερδισες...
Επισκέπτης
αδελφε με ξετρυπωσες οτι ημουν χερσονησσο ;)
παρα πολυ γελιο με τα τοπικα καμακια
μιλαμε παθος για ρωσσιδες εκει, αφου οι αλλες εθνικοτητες μενουν αγαμητες απο τους ελληνες
το τελευταιο μωρο που ειχα μου εσπασε τα παπαρια μιλαμε για τρελλα με την γυμναστικη, 18 ωρες την ημερα γυμναζοταν
δεν χρειαστηκε ποτε να ανεβω απο πανω
Αν και βλεποντας με σε αυτην την φωτο εχω γινει υπερχοντρος διαιτα επειγόντως
Συνημμένα
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
εσυ εισαι στην φωτο....????1-14/8/2013
Επισκέπτης
ναιεσυ εισαι στην φωτο....????
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
Τυπε που τα τσιμπας αυτα τα μωρα; Και ποιο ακριβως ειναι το deal;
Επισκέπτης
εξαρτατε την περιπτωση, σε περιπτωση εισαγωγης μονο τα εισητηριαΤυπε που τα τσιμπας αυτα τα μωρα; Και ποιο ακριβως ειναι το deal;
οταν πηγαινω εγω στα μερη του πολυ λιγα (απο 50 εως 70 ευρω την μερα)πιο πολυ μου παει το ξενοδοχειο και τα αεροπορικα
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
εξαρτατε την περιπτωση, σε περιπτωση εισαγωγης μονο τα εισητηρια
οταν πηγαινω εγω στα μερη του πολυ λιγα (απο 50 εως 70 ευρω την μερα)πιο πολυ μου παει το ξενοδοχειο και τα αεροπορικα
Κατσε για να δω αν καταλαβα καλα: Δηλαδη αυτα τα κοριτσακια ερχονται Ελλαδα, καθονται μαζι σου 2 εβδομαδες, τις ταραζεις στον πουτσο, και το μονο που σου κοστιζουν ειναι τα εισητηρια τους πηγαινε-ελα; Να φανταστω βεβαια οτι δεν ερχονται για να κλειστουν στο σπιτι, ερχονται για διακοπες, οποτε παιζει βιλα-πισινα-σκαφος και κρουαζιερα στα ελληνικα νησια (οποτε μιλαμε και για την καταλληλη περιουσια ωστε να μπορεις να υποστηριξεις τετοια σκηνικα);
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
πολυ καλο για να ειναι αληθινοΚατσε για να δω αν καταλαβα καλα: Δηλαδη αυτα τα κοριτσακια ερχονται Ελλαδα, καθονται μαζι σου 2 εβδομαδες, τις ταραζεις στον πουτσο, και το μονο που σου κοστιζουν ειναι τα εισητηρια τους πηγαινε-ελα; Να φανταστω βεβαια οτι δεν ερχονται για να κλειστουν στο σπιτι, ερχονται για διακοπες, οποτε παιζει βιλα-πισινα-σκαφος και κρουαζιερα στα ελληνικα νησια (οποτε μιλαμε και για την καταλληλη περιουσια ωστε να μπορεις να υποστηριξεις τετοια σκηνικα);
Επισκέπτης
ουτε βιλα, ουτε πισινα, σπιτι στη θαλασσα μονο, κι αν ειναι καλο το μουνι παω παρεα τους σε νησακι, παρο, κρητη κτλ οχι καπου ακριβαΚατσε για να δω αν καταλαβα καλα: Δηλαδη αυτα τα κοριτσακια ερχονται Ελλαδα, καθονται μαζι σου 2 εβδομαδες, τις ταραζεις στον πουτσο, και το μονο που σου κοστιζουν ειναι τα εισητηρια τους πηγαινε-ελα; Να φανταστω βεβαια οτι δεν ερχονται για να κλειστουν στο σπιτι, ερχονται για διακοπες, οποτε παιζει βιλα-πισινα-σκαφος και κρουαζιερα στα ελληνικα νησια (οποτε μιλαμε και για την καταλληλη περιουσια ωστε να μπορεις να υποστηριξεις τετοια σκηνικα);
με βοηθαει οτι ξερω ρωσσικα
απο 14/08
Βαλε μια απο 13-08-2013 !!! ;) ;) ;)