Νέα

Φωτογραφιες απο πρωήν <αγαπες> μας εκ ρωσσιας/ουκρανιας/μολδαβιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 438
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιες Ανατολικες απο πρωην Σ.Ε ειναι καλυτερες στο κρεβατι;

• Ρωσσιδες

Ψήφοι: 93 32,1%
  • Ουκρανες

Ψήφοι: 81 27,9%
  • Μολδαβες

Ψήφοι: 48 16,6%
  • Λευκορωσσιδες

Ψήφοι: 10 3,4%
  • Καμια

Ψήφοι: 17 5,9%
  • Ολες

Ψήφοι: 41 14,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    290

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
ουτε βιλα, ουτε πισινα, σπιτι στη θαλασσα μονο, κι αν ειναι καλο το μουνι παω παρεα τους σε νησακι, παρο, κρητη κτλ οχι καπου ακριβα
με βοηθαει οτι ξερω ρωσσικα

Δηλαδη ας πουμε εγω την επομενη εβδομαδα θα παω σε νησακι, θα μπορουσα πληρωνοντας ΜΟΝΟ τα εισητηρια τους να τις φερω να κανουμε διακοπες μαζι; Ή παλι το χειμωνα θελω να παω 5 μερες Μοσχα (τυχαια πολη) τις ειδοποιω οτι ερχομαι και γυρναμε την πολη μαζι και το βραδυ πηδιομαστε μονο για 50-70 ευρω τη μερα;

Και που τις βρισκεις αυτες; Υπαρχουν γραφεια συνοδων τετοιου τυπου; Ή ειναι ψιλοamateur φαση και πρεπει να σε συστησει καποιος;

Τα ρωσικα κανουν τοσο μεγαλη διαφορα; Αγγλικα δεν ξερουν;

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ουτε βιλα, ουτε πισινα, σπιτι στη θαλασσα μονο, κι αν ειναι καλο το μουνι παω παρεα τους σε νησακι, παρο, κρητη κτλ οχι καπου ακριβα
με βοηθαει οτι ξερω ρωσσικα
τυπε κατι δεν στεκει. πως τις βρισκεις ? στο νετ? που?

Επισκέπτης
Δηλαδη ας πουμε εγω την επομενη εβδομαδα θα παω σε νησακι, θα μπορουσα πληρωνοντας ΜΟΝΟ τα εισητηρια τους να τις φερω να κανουμε διακοπες μαζι; Ή παλι το χειμωνα θελω να παω 5 μερες Μοσχα (τυχαια πολη) τις ειδοποιω οτι ερχομαι και γυρναμε την πολη μαζι και το βραδυ πηδιομαστε μονο για 50-70 ευρω τη μερα;

Και που τις βρισκεις αυτες; Υπαρχουν γραφεια συνοδων τετοιου τυπου; Ή ειναι ψιλοamateur φαση και πρεπει να σε συστησει καποιος;

Τα ρωσικα κανουν τοσο μεγαλη διαφορα; Αγγλικα δεν ξερουν;
διαβασε εδω

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν είναι δύσκολο να φέρεις γκομενα στην Ελλάδα αν υποσχεθεις τζάμπα διακοπές.Στην Τουρκία είναι ακόμα ευκολότερο να φέρεις. Βασικά τώρα βγάζουν αμέσως βίζα αν έχεις πληρώσει το ξενοδοχείο.Εγω είχα φέρει αρκετές και μερικές που ήθελαν να έρθουν τελικά δεν κατάφερα να τις φέρω. Αυτό είναι και το μόνο πλεονέκτημα της Ελλάδας οτι είναι επιθυμητή σα μέρος διακοπών από τις γκομενες.
Ο βασικός κανόνας είναι ο κανόνας του χιλιαρικου κάθε γκομενα σου τρώει 1000 ευρώ για κοινές διακοπές (τα έξοδα ξενοδοχεία, εστιατόρια κτλ).

Επισκέπτης
Δεν είναι δύσκολο να φέρεις γκομενα στην Ελλάδα αν υποσχεθεις τζάμπα διακοπές.Στην Τουρκία είναι ακόμα ευκολότερο να φέρεις. Βασικά τώρα βγάζουν αμέσως βίζα αν έχεις πληρώσει το ξενοδοχείο.Εγω είχα φέρει αρκετές και μερικές που ήθελαν να έρθουν τελικά δεν κατάφερα να τις φέρω. Αυτό είναι και το μόνο πλεονέκτημα της Ελλάδας οτι είναι επιθυμητή σα μέρος διακοπών από τις γκομενες.
Ο βασικός κανόνας είναι ο κανόνας του χιλιαρικου κάθε γκομενα σου τρώει 1000 ευρώ για κοινές διακοπές (τα έξοδα ξενοδοχεία, εστιατόρια κτλ).
ακριβως ετσι ειναι, οσο και να εχει ανεβει το βιοτικο τους επιπεδο, παντα θελουν εναν σπονσορα, απλα θελει λιγο ψαξιμο να βρεις ακριβως αυτο που θες,την ωρα που το θες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και εδώ Τσεχία έχει αρκετές γκομενες που θα το έδιναν για τζάμπα διακοπές στην Ελλάδα. Ενώ τις βρίσκω απλά δεν εχω χρόνο για διακοπές. Γερμανία είναι σχεδόν ξενερωμα να καλέσεις γκομενα μονο αν υποσχεθεις κάτι σκληρό σε cash μπορεί να έρθουν δεν εχει σεξ appeal η χώρα.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Και εδώ Τσεχία έχει αρκετές γκομενες που θα το έδιναν για τζάμπα διακοπές στην Ελλάδα. Ενώ τις βρίσκω απλά δεν εχω χρόνο για διακοπές. Γερμανία είναι σχεδόν ξενερωμα να καλέσεις γκομενα μονο αν υποσχεθεις κάτι σκληρό σε cash μπορεί να έρθουν δεν εχει σεξ appeal η χώρα.
καλα δεν ειναι και τοσο τζαμπα 1000 ευρω για 10 μερες

Επισκέπτης
δεν ειναι η αγορα που ψωνιζω γιατι δεν εχω εκει κονε και δεν ξερω την γλωσσα οποτε δεν εχω αποψη
καλα δεν ειναι και τοσο τζαμπα 1000 ευρω για 10 μερες
ας υποθεσουμε οτι ξενοδοχειο εχει 30ευρω την μερα παει η 300αρα, αλλα 300 τα εισητηρια της 600
ε μασα ποτακι δεν θες 40 ευρω την μερα;;; λογικο ειναι το ποσο

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ας υποθεσουμε οτι ξενοδοχειο εχει 30ευρω την μερα παει η 300αρα, αλλα 300 τα εισητηρια της 600
ε μασα ποτακι δεν θες 40 ευρω την μερα;;; λογικο ειναι το ποσο
αμα εχεις σπιτι αφαιρεις τα 30 την μερα δλδ

Επισκέπτης
:)

Συνημμένα

• PC080691.jpg
    PC080691.jpg
    104 KB · Εμφανίσεις: 73
  • PB170568.jpg
    PB170568.jpg
    114 KB · Εμφανίσεις: 100

Επισκέπτης