- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
αχόρταγα κοράσια!
ατιμη ζωηαχόρταγα κοράσια!
ειναι εμφανες το οτι εισαι φαγανιαρης,,,,για παστιτσιο μιλαω,,,ναι ειμαι αδηφαγος
το παραδεχομαι
ο πορδομεταναστης ασχολειται με πολιτικη αναλυση πλεον,,το σεξ το χει στο χρονοντουλαπο του,,εννιοτε το αεριζει,,,οχι και πολυ συχνα,,,,,50-.....η αρχη του τελους.....θα κανεις τον δημητρακη να σκασει απο το κακο του παλι.
χο-ντρασια μαλλον...αχόρταγα κοράσια!
Τι παιζει με τις σακουλες; Σαν πας να τεμαχισεις το πτωμα ειναι.
και ξανα ,παμε μαζι,,,,Δηλαδη ας πουμε εγω την επομενη εβδομαδα θα παω σε νησακι, θα μπορουσα πληρωνοντας ΜΟΝΟ τα εισητηρια τους να τις φερω να κανουμε διακοπες μαζι; Ή παλι το χειμωνα θελω να παω 5 μερες Μοσχα (τυχαια πολη) τις ειδοποιω οτι ερχομαι και γυρναμε την πολη μαζι και το βραδυ πηδιομαστε μονο για 50-70 ευρω τη μερα;
Και που τις βρισκεις αυτες; Υπαρχουν γραφεια συνοδων τετοιου τυπου; Ή ειναι ψιλοamateur φαση και πρεπει να σε συστησει καποιος;
μαλλον τις καταπωσε μετα την συνευρεση,στο χοτελ τρομιτς!!!Τι παιζει με τις σακουλες; Σαν πας να τεμαχισεις το πτωμα ειναι.
ε τι να κανω ρε φιλεειναι εμφανες το οτι εισαι φαγανιαρης,,,,για παστιτσιο μιλαω,,,
εε χμμ,,,μμμμαλιστααν,,,,ε τι να κανω ρε φιλε
μου αρεσει το φαϊ
το δικο σου τρωω;;;
και μου αρεσουν ενιοτε οι βυζαρουδες
σε ενοχλει;;;
τουλαχιστον οτι εγω ποσταρω δεν ειναι επιστημονικη φαντασια
ειναι αυτες που πραγματικα εχω γαμησει
κατι σαν εφυδρωση πριν την σαουναΤι παιζει με τις σακουλες; Σαν πας να τεμαχισεις το πτωμα ειναι.
εχω σταματησει προ πολλου και να εκνευριζομαι και να δινω σημασια σε σχολια ανθρωπων που δεν γνωριζω προσωπικαεε χμμ,,,μμμμαλιστααν,,,,
μη εκνευριζεσαι νεε μου
δεν σε ψεγω,για κατι αλλο,αλλα,"παν μετρον αριστον"..και στο φαγητο,,,,
Τι παιζει με τις σακουλες; Σαν πας να τεμαχισεις το πτωμα ειναι.