sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
όπως και να έπιασε φωτιά από το μοτέρ φορτηγού ψυγείου. ...όλα ειναι πιθανά φιλε μου
όπως και να έπιασε φωτιά από το μοτέρ φορτηγού ψυγείου. ...όλα ειναι πιθανά φιλε μου
Για πες μας εσυ τοτε μια και φαινεται οτι το κατεχεις το θεμα,Που πηγαν οι απογονοι του Περικλεους;Εξαφανιστηκαν ολοι σαν καμια φυλη του Αμαζονιου η μετακομισαν ολοι στο φεγγαρι;Διαφωτισε μας.το κακο ειναι οτι αυτοι που διαβαζουν αυτα τα σαιτ(ες),νομιζουν οτι ειναι απογονοι του περικλεους
ξερεις κανενα ελικοπτερο που να μπορεί να σηκώσει 450 άτομα ???
διαβαζουν defencenet τυπε μου.οχι μονο δεν εξαφανιστηκαν αλλα κυκλοφορουν αναμεσα μαςΓια πες μας εσυ τοτε μια και φαινεται οτι το κατεχεις το θεμα,Που πηγαν οι απογονοι του Περικλεους;Εξαφανιστηκαν ολοι σαν καμια φυλη του Αμαζονιου η μετακομισαν ολοι στο φεγγαρι;Διαφωτισε μας.
το κακο ειναι οτι αυτοι που διαβαζουν αυτα τα σαιτ(ες),νομιζουν οτι ειναι απογονοι του περικλεους
Γιατι με τη μία θα πρεπει να τους μεταφερει; Αντε να βαζει καμια 50αρια νοματαιους. Σε αυτη την περιπτωση τους αποβιβαζει στη στερια η σε αλλο παραπλέον πλοιο, και φτου κι απο την αρχη....
Ελικόπτερο "να βαζει καμια 50αρια νοματαιους"; Ρε τι διαβάζουμε...
Για πες μας εσυ τοτε μια και φαινεται οτι το κατεχεις το θεμα,Που πηγαν οι απογονοι του Περικλεους;Εξαφανιστηκαν ολοι σαν καμια φυλη του Αμαζονιου η μετακομισαν ολοι στο φεγγαρι;Διαφωτισε μας.
όλα καλά!
συντονίζει ο Αυτιάς , δεν υπάρχει πρόβλημα...
το ξερω , απλα απαντησα στο αν υπαρχει ελικοπτερο που " να βαζει καμια 50αρια νοματαιους "Τύπε μου άλλο το "μεταφέρω" άλλο το "διασώζω" ή "μαζεύω". Εντελώς διαφορετικά.
Όχι τύπε, εδώ είναι όλοι οι απόγονοι του Περικλή. Και κλέβουν την εφορία, πειράζουν μετρητές αερίου, γουστάρουν χούντα και ανθρώπους που δεν ξέρουν τον εθνικό ύμνο, κάνουν τατουάζ με σβάστικες και Sieg Heil, είναι και Χριστιανοί βέβαια, βρίζουν τους ξένους αλλά γιορτάζουν έναν Εβραίο (Ιησού), κτλ κτλ.
Όχι τύπε, εδώ είναι όλοι οι απόγονοι του Περικλή. Και κλέβουν την εφορία, πειράζουν μετρητές αερίου, γουστάρουν χούντα και ανθρώπους που δεν ξέρουν τον εθνικό ύμνο, κάνουν τατουάζ με σβάστικες και Sieg Heil, είναι και Χριστιανοί βέβαια, βρίζουν τους ξένους αλλά γιορτάζουν έναν Εβραίο (Ιησού), κτλ κτλ.
Όχι αλλά ίσως και να υπήρχαν. Αλλά το "ίσως να υπήρχαν" μέχρι το "πιθανόν να την έβαλαν Πακιστανοί" (ξέρει και εθνικότητα ) υπάρχει μία χαώδης απόσταση.
Και έβαλαν φωτιά για να καούν κι αυτοί ε; Ή έστω με κίνδυνο να καούν.
το κακο ειναι οτι αυτοι που διαβαζουν αυτα τα σαιτ(ες),νομιζουν οτι ειναι απογονοι του περικλεους
Επίσης παίζει και το σενάριο ν έκλασε κάποιος και κάποιος άλλος να πήγε ν ανάψει τσιγάρο.όπως και να έπιασε φωτιά από το μοτέρ φορτηγού ψυγείου. ...
To σαιτ είναι γεμάτο εμπειρογνώμονες,ειδικούς στην διάσωση και κυρίως έχουν βιώσει παρόμοιες συνθήκες και ξέρουν να επιζούν κάτω απο οποιαδήποτε δύσκολη στιγμή.Επίσης παίζει και το σενάριο ν έκλασε κάποιος και κάποιος άλλος να πήγε ν ανάψει τσιγάρο.