redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
μιλαει τωρα στην tv τυπεο βαρβιτσιωτης υπουργος ναυτιλίας τι άλλη δουλεια εχει κανει στη ζωη του ?
μιλαει τωρα στην tv τυπεο βαρβιτσιωτης υπουργος ναυτιλίας τι άλλη δουλεια εχει κανει στη ζωη του ?
δηλαδή θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει από μούτσος σε καράβι για να γίνει υπουργός εμπορικής ναυτιλίας ???
στο λέω εγώ. ..Έχω δικό μου στην ανεκ...το συγκεκριμένο πλοίο είναι ένα από τα δέκα αδελφά Ρό ρο που εφτιαξε ο γκριμαλντι στα ναυπηγεία του στην Ανκονα
μιλαει τωρα στην tv τυπε
για πες ρε τι προσόντα θα έπρεπε να έχει ??όχι επρεπε να εχει μπαμπα υπουργο τυπε
πάντως το θέμα το χειρίστηκε πολύ καλά...
Δώσε στον μαλάκα να ξεστραβωθεί..Αμα θέλει πιο επίσημα έγγραφα να δει που ανήκει η Visemar να πάει να γαμηθεί..νηολόγια να ψάξει μόνος του και το καταστατικό της τελευταίας και ποια διευθύνει για λογαριασμό της ας το ζητήσει απ την ίδια την τελευταία. Ο γελοίος..δεν έχει αφήσει θρεντ για θρεντ που να μη το γαμισει..απορώ πως δεν τον έχουν πετάξει έξω ακόμα απ το σάιτ..κάτι τέτοιοι σαν αυτόν το σκάτωσαν..δεν έχει ανάγκη από τέτοιους το μπουρδέλα για να γίνει πιο διαδραστικό..στο λέω εγώ. ..Έχω δικό μου στην ανεκ...το συγκεκριμένο πλοίο είναι ένα από τα δέκα αδελφά Ρό ρο που εφτιαξε ο γκριμαλντι στα ναυπηγεία του στην Ανκονα
για ιταλια τους πανε..
ενας βλάκας σαν και σένα, εκτός του ότι ανήκει στην πολυπληθέστερη και καλύτερα οργανωμένη ομάδα του σάιτ, είναι και συναρπαστικός, καθώς μπορεί συγχρόνως να είναι θανατηφόρα επικίνδυνα και βαθύτατα αστείος...
Μάστορα ακόμα και εγώ που ασχολούμαι με τα πλοία δε μπορώ να σου πω από τι μπορεί να πρκλήθηκε η πυρκαγιά. Καταρχάς οι κανόνες ασφάλειας που ισχύουν για τα επιβατικά πλοία είναι πιο αυστηροί απ ότι στα εμπορικά. Πχ μου κάνει τεράστια εκπληξη ότι οι αισθητήρες φωτιάς και καπνού στο γκαράζ δε λειτούργησαν. Γιατί αν λειτουργούσαν θ είχαν πάρει μπρος τα Co2 n H2O και θα την είχαν σβήσει εκ τη γεννέση της (Μου γράφει ο άλλος ο μαλάκας για τους Πακιστανούς ότι πήγαν να μαγειρέψουν στο γκαράζ και κάηκαν). Μπορεί βέβαια να φταίει ότι είχαν μια γεννητική εμπλοκή στο όλο σύστημα της πυρασβάλειας (χαμηλή πίεση πχ). Όπως και ν έχει ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ξέρουμε από που άρχισε η φωτιά.
Πακιστάνια που ίσως και να μην ήταν αλλά ήταν μέσα που πήγαν να μαγειρέψουν και άλλες τέτοιες παπαριές είναι απλά και μόνο χαρακτηριστικό στοιχείο γιατί σα χώρα φτάσαμε εδώ που έχουμε φτάσει
η ανεκ είναι μαζί με σούπερ φαστ ένα. ...δύο ή γκριμαλντι έχει πολλά πλοία γιατί να μην νοικιάσει? έχουν κάνει συμφωνία. ..γιαυτό και το πλήρωμα είναι μι Ιταλοί και ελληνεςδηλαδή για να καταλάβω.... η γκριμάλντι (που έχει τις μινωικές και ένα κάρο καράβια στην γραμμή Ελλάδας Ιταλίας) νοίκιασε σε ανταγωνιστή της καράβι για να της πάρει την δουλειά ???
και γιατί δεν το δρομολογούσε μόνη της να την πετάξει την ΑΝΕΚ έξω...??
δεν παίζουν παίκτη μου αυτά.... το πλοίο δεν ανήκει στον όμιλο γκριμάλντι όπως εξάλλου προκύπτει και από τα επίσημα σάιτ του ομίλου...
τζαμπα χανεις το χρόνο σου..η ανεκ είναι μαζί με σούπερ φαστ ένα. ...δύο ή γκριμαλντι έχει πολλά πλοία γιατί να μην νοικιάσει? έχουν κάνει συμφωνία. ..γιαυτό και το πλήρωμα είναι μι Ιταλοί και ελληνες
μετρησαν τον αερα και την φορά του Τζεο. Αν το τραβηξουν Αλβανία θα καούν ζωντανοί κι αυτοι που τραβάνεωραιες οι μαλακιες που λεμε κι εδώ και στα καναλια. Η ουσια είναι, ξερει κανεις ιταλικα να μπει σε site να καταλάβουμε γιατι το πανε ιταλια που είναι 5 φορες μακρυτερα?
Ρε τουβλο..... Την ωρα που εγραψα το μυνημα τα ΜΜΕ λεγανε οτι εκει ητανε ενα Σινούκ. Για διαβασε (αν ξερεις μα διαβαζεις....) οτι τα Σινουκ μπορουν να μεταφερουυ 30 με 50 ατομα με πλήρη εξοπλισμο.....Ελικόπτερο "να βαζει καμια 50αρια νοματαιους"; Ρε τι διαβάζουμε...
Δώσε στον μαλάκα να ξεστραβωθεί..Αμα θέλει πιο επίσημα έγγραφα να δει που ανήκει η Visemar να πάει να γαμηθεί..νηολόγια να ψάξει μόνος του και το καταστατικό της τελευταίας και ποια διευθύνει για λογαριασμό της ας το ζητήσει απ την ίδια την τελευταία. Ο γελοίος..δεν έχει αφήσει θρεντ για θρεντ που να μη το γαμισει..απορώ πως δεν τον έχουν πετάξει έξω ακόμα απ το σάιτ..κάτι τέτοιοι σαν αυτόν το σκάτωσαν..δεν έχει ανάγκη από τέτοιους το μπουρδέλα για να γίνει πιο διαδραστικό..
Όσο για την πάσα στον ανταγωνιστή που λέει, επιβεβαιώνει πόσο άσχετος είναι..η κόντρα εντός εισαγωγικών ήταν μέχρι πέρυσι..ανάμεσα στην γκριμάλντι εννοώ και την ανέκ λόγω μίνοαν. δεν ξέρει πως λειτουργούν οι εταιρείες στα δρομολόγια κι όσο το παίζει έξυπνος τόσο θα συνεχίζει να τρολάρει. κέρδισες τύπε τελικά. πρέπει να ασχολούμαστε μαζί σου όλοι αλλιώς δεν σου σηκώνεται..
η ανεκ είναι μαζί με σούπερ φαστ ένα. ...δύο ή γκριμαλντι έχει πολλά πλοία γιατί να μην νοικιάσει? έχουν κάνει συμφωνία. ..γιαυτό και το πλήρωμα είναι μι Ιταλοί και ελληνες
μετρησαν τον αερα και την φορά του Τζεο. Αν το τραβηξουν Αλβανία θα καούν ζωντανοί κι αυτοι που τραβάνε
πως? θεωρησαν ότι εχει καλυτερες υποδομες από τον πρωην σοσιαλιστικο παραδεισο?
γελοιο υποκείμενο που ξέρεις να διαβάζεις κιολας τριψτο στα μούτρα σουελα μαλάκα με τα έγκυρα σάιτ σου
ούτε το ναυπηγείο δεν γράφουν σωστά τα έγκυρα λίνκ που ποστάρεις βλάκα...