dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 500
- Πόντοι
- 36
παλευεσαι εσυ τυπε μου που δε βρηκες σχεση βγενοπουλου-αττικα γκρουπ και θεωρεις ιδιου τυπου εταιρειες την ηπειρωτικη με τις μινωικεςΔε παλευεστε ρε μαγκες
παλευεσαι εσυ τυπε μου που δε βρηκες σχεση βγενοπουλου-αττικα γκρουπ και θεωρεις ιδιου τυπου εταιρειες την ηπειρωτικη με τις μινωικεςΔε παλευεστε ρε μαγκες
Οταν ησουνα παιδακι πρεπει να χες καποιο θεμα με την κατανοηση κειμενου στο σχολειο..αν μου βρεις που εγραψα οτι ο βγενοπουλος δεν εχει σχεση με το γκρουπ, ή που εκανα συγκριση αναφορα ηπειρωτικης με μινωικες, σε κερναω παρτουζα με 2μουνακια σαν αυτο της φωτο σου..λογω τιμης!χαλαλι σου!παλευεσαι εσυ τυπε μου που δε βρηκες σχεση βγενοπουλου-αττικα γκρουπ και θεωρεις ιδιου τυπου εταιρειες την ηπειρωτικη με τις μινωικες
Σαν τους διδυμους πυργους ας πουμε?Πόση ώρα αντέχει να καίγεται χωρίς να καταρρεύσει?
Σαν τους διδυμους πυργους ας πουμε?
ρωταω αν η σουπερφαστ ηταν του βγενοπουλου και το αποκλεισες λεγοντας καμια σχεση.τελικα ο βγενοπουλος ηταν ο διαχειριστης...καμια σχεση λοιπον.γινεται σχολιο για το ιδιοκτησιακο καθεστως των μινωικων κι εσυ λες οτι θα εχει το τελος των ηπειρωτικων γραμμων.λεω σε σχολιο οτι δεν εχουν σχεση η μια εταιρειεα με την αλλη γτ η μια κανει κρουαζιερες ενω η αλλη ακτοπολοια κι εσυ μου λες να ξαναδιαβασω τι γραφεις.μηπως τελικα δεν ξερεις τι γραφεις εσυ;θες μηπως να γνωριζεις τα παντα περι πλοιων;ας τα γνωριζεις τυπε μου,μονο κανε γρηγορα ο,τι εχεις να κανεις γτ ο κοσμος εκει πανω κινδυνευει και σε περιμενειΟταν ησουνα παιδακι πρεπει να χες καποιο θεμα με την κατανοηση κειμενου στο σχολειο..αν μου βρεις που εγραψα οτι ο βγενοπουλος δεν εχει σχεση με το γκρουπ, ή που εκανα συγκριση αναφορα ηπειρωτικης με μινωικες, σε κερναω παρτουζα με 2μουνακια σαν αυτο της φωτο σου..λογω τιμης!χαλαλι σου!
Μονό αν η θερμοκρασία φτάσει πολύ υψηλά οπότε οι συγκολλήσεις θ αρχίσουν να φτάνουν στ όριά τους. Αλλά μιλάμε για πααααααααααααααααααααααρα πολύ υψηλές θερμοκρασίεςΥπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, να ανοίξει το πλοίο στα δύο :-
Μονό αν η θερμοκρασία φτάσει πολύ υψηλά οπότε οι συγκολλήσεις θ αρχίσουν να φτάνουν στ όριά τους. Αλλά μιλάμε για πααααααααααααααααααααααρα πολύ υψηλές θερμοκρασίες
Καίγεται σχεδόν 12 ώρες...Αλήθεια, τόσες ώρες τί καίει η φωτιά??? Λογικά δεν θα έπρεπε να έχει μείνει κολυμπηθρόξυλο...
Τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης-12-2014 σημειώθηκε πυρκαγιά στο ιταλικής πλοιοκτησίας και σημαίας επιβατικό-οχηματαγωγό πλοίο «NORMAN ATLANTIC» της εταιρείας «VISEMAR di Navigazione S.R.l.», ναυλωμένο από την εταιρεία ΑΝΕΚ Α.Ε., το οποίο εκτελούσε την δρομολόγια γραμμή Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Ανκόνα και ενώ βρισκόταν 35 μίλια βόρεια της Κέρκυρας, στα διεθνή χωρικά ύδατα.
εγώ σου είπα να μου δείξεις τι εγραψα, όχι να ερμηνευσεις αυτο που εγραψα. Και φυσικά δεν γνωρίζω τα παντα σε αυτον τον τομεα.ρωταω αν η σουπερφαστ ηταν του βγενοπουλου και το αποκλεισες λεγοντας καμια σχεση.τελικα ο βγενοπουλος ηταν ο διαχειριστης...καμια σχεση λοιπον.γινεται σχολιο για το ιδιοκτησιακο καθεστως των μινωικων κι εσυ λες οτι θα εχει το τελος των ηπειρωτικων γραμμων.λεω σε σχολιο οτι δεν εχουν σχεση η μια εταιρειεα με την αλλη γτ η μια κανει κρουαζιερες ενω η αλλη ακτοπολοια κι εσυ μου λες να ξαναδιαβασω τι γραφεις.μηπως τελικα δεν ξερεις τι γραφεις εσυ;θες μηπως να γνωριζεις τα παντα περι πλοιων;ας τα γνωριζεις τυπε μου,μονο κανε γρηγορα ο,τι εχεις να κανεις γτ ο κοσμος εκει πανω κινδυνευει και σε περιμενει
εγώ σου είπα να μου δείξεις τι εγραψα, όχι να ερμηνευσεις αυτο που εγραψα. Και φυσικά δεν γνωρίζω τα παντα σε αυτον τον τομεα.
το πιο σιγουρο απ' ολα πάντως είναι οτι ούτε για πλάκα δεν θα κανα καποιο σχολιο οπως το τελευταιο που εκανες στην τελευταια σειρά των οσων γραφεις παραπάνω (για τον κόσμο μιλαω). δεν καταλαβαινω γιατι κανεις συγκριση των δρομολογιων-επιπέδου εταιρειών της γραμμης με τα κρουαζιεροπλοια..οπως επισης δεν καταλαβαινω γιατι εμμένεις στην εκτίμηση που έκανα και τον συσχετισμό για μια εταιρεία που εχει ιστορικό στα 'ατυχήματα'-δυστυχήματα με μια εταιρεια που εκτελει παραδοσιακά δρομολόγια εντος κι εκτος συνορων.
επειδη τελος κατάλαβα οτι θα υπαρχουν παντα αυτοι που δεν εχουν να κανουν κατι απ το να σχολιαζουν αβασιμα θεσεις εδω, κι επειδη τυχαινει να εχω κι αλλα πιο σοβαρα πραγματα να κανω απ το να σχολιαζω και να ανεβαινω στην βαθμιδα των ποστ (κατι που βεβαια εν καιρώ αποδεικνύεται μεγαλο ρισκο μιας και ο τραμουντανας πριν με 40000ποστ μπηκε για να πει την παπαρια του, δεν ειναι τυχαιο οτι κατεχει μεχρι στιγμης την πρωτη θεση στην ψηφοφορια για τον μαλακα του σαιτ) καπου εδω σε χαιρετώ.
Αν εχεις να μου πεις κατι ουσιαστικο, πες το πριβε γιατι εδώ δεν έχω να πω κατι περισσότερο.
ειναι καλο να γαμαμε που και που κι οχι μονο καθισιο και μαλακιες για να χαμε να λεγαμε. παω να γαμισω. συνεχισε την διατριβη σου στον θαυμαστο κοσμο του μπουρδελα.
gregory35εγώ σου είπα να μου δείξεις τι εγραψα, όχι να ερμηνευσεις αυτο που εγραψα. Και φυσικά δεν γνωρίζω τα παντα σε αυτον τον τομεα.
το πιο σιγουρο απ' ολα πάντως είναι οτι ούτε για πλάκα δεν θα κανα καποιο σχολιο οπως το τελευταιο που εκανες στην τελευταια σειρά των οσων γραφεις παραπάνω (για τον κόσμο μιλαω). δεν καταλαβαινω γιατι κανεις συγκριση των δρομολογιων-επιπέδου εταιρειών της γραμμης με τα κρουαζιεροπλοια..οπως επισης δεν καταλαβαινω γιατι εμμένεις στην εκτίμηση που έκανα και τον συσχετισμό για μια εταιρεία που εχει ιστορικό στα 'ατυχήματα'-δυστυχήματα με μια εταιρεια που εκτελει παραδοσιακά δρομολόγια εντος κι εκτος συνορων.
επειδη τελος κατάλαβα οτι θα υπαρχουν παντα αυτοι που δεν εχουν να κανουν κατι απ το να σχολιαζουν αβασιμα θεσεις εδω, κι επειδη τυχαινει να εχω κι αλλα πιο σοβαρα πραγματα να κανω απ το να σχολιαζω και να ανεβαινω στην βαθμιδα των ποστ (κατι που βεβαια εν καιρώ αποδεικνύεται μεγαλο ρισκο μιας και ο τραμουντανας πριν με 40000ποστ μπηκε για να πει την παπαρια του, δεν ειναι τυχαιο οτι κατεχει μεχρι στιγμης την πρωτη θεση στην ψηφοφορια για τον μαλακα του σαιτ) καπου εδω σε χαιρετώ.
Αν εχεις να μου πεις κατι ουσιαστικο, πες το πριβε γιατι εδώ δεν έχω να πω κατι περισσότερο.
ειναι καλο να γαμαμε που και που κι οχι μονο καθισιο και μαλακιες για να χαμε να λεγαμε. παω να γαμισω. συνεχισε την διατριβη σου στον θαυμαστο κοσμο του μπουρδελα.
Μάστορα ακόμα και εγώ που ασχολούμαι με τα πλοία δε μπορώ να σου πω από τι μπορεί να πρκλήθηκε η πυρκαγιά. Καταρχάς οι κανόνες ασφάλειας που ισχύουν για τα επιβατικά πλοία είναι πιο αυστηροί απ ότι στα εμπορικά. Πχ μου κάνει τεράστια εκπληξη ότι οι αισθητήρες φωτιάς και καπνού στο γκαράζ δε λειτούργησαν. Γιατί αν λειτουργούσαν θ είχαν πάρει μπρος τα Co2 n H2O και θα την είχαν σβήσει εκ τη γεννέση της (Μου γράφει ο άλλος ο μαλάκας για τους Πακιστανούς ότι πήγαν να μαγειρέψουν στο γκαράζ και κάηκαν). Μπορεί βέβαια να φταίει ότι είχαν μια γεννητική εμπλοκή στο όλο σύστημα της πυρασβάλειας (χαμηλή πίεση πχ). Όπως και ν έχει ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ξέρουμε από που άρχισε η φωτιά.
Πακιστάνια που ίσως και να μην ήταν αλλά ήταν μέσα που πήγαν να μαγειρέψουν και άλλες τέτοιες παπαριές είναι απλά και μόνο χαρακτηριστικό στοιχείο γιατί σα χώρα φτάσαμε εδώ που έχουμε φτάσει
αργοτερα ερχεσαι σε αντιπαραθεση με τον τραμουντανα για την εταιρεια γκριμαλντι και το συγκεκριμενο πλοιο.σε ρωταει τι στοιχεια εχεις για το πλοιο και το λες πως δεν ειναι εισαγγελεας...η εταιρεια γκριμαλντι,στα μπραντς της δεν εχει πουθενα την εταιρεια του συγκεκριμενου πλοιου.αρα λοιπον ο τραμου,εχει δικιο...πηγαινε λοιπον να γαμησεις καλυτερα γτ απ ο,τι βλεπω σε εχει φαει η μαλακια και το οτι δε μπηκες στην ψηφοφορια,μπορει να ειναι τυχαιο γεγονοςεγώ σου είπα να μου δείξεις τι εγραψα, όχι να ερμηνευσεις αυτο που εγραψα. Και φυσικά δεν γνωρίζω τα παντα σε αυτον τον τομεα.
λοιπόν ακου βλακάκο..θα απευθυνεσαι σ εμενα μονο οταν το κανω εγω και συγκεκριμενα και σ αυτο που γραφω, αν γραφω για σενα. Αν εχεις να πεις κατι για το οτι εισαι πρωτος λοιπον στους μαλακες του σαιτ σχολιασε πανω σ αυτο. τα υπολοιπα αναφέρονταν στον ντλειβα.γιατί μήπως είπες και κάτι άλλο πέρα από αστήριχτες μαλακίες ....