Νέα

Forthnet μακράν η χειρότερη εταιρεία σε υπηρεσίες και η καλύτερη σε ρουφιανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skalks
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Δέχομαι εδώ και μια εβδομάδα συνεχόμενες κλήσεις από τον αριθμό 2111019600<<εξωτερικός συνεργάτης forthnet>>  χωρίς να μιλάει κανένας σε σταθερό και κινητό...
Το internet πέφτει συνέχεια και το τηλεφωνικό τους κέντρο υπολειτουργεί

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Δέχομαι εδώ και μια εβδομάδα συνεχόμενες κλήσεις από τον αριθμό 2111019600<<εξωτερικός συνεργάτης forthnet>>  χωρίς να μιλάει κανένας σε σταθερό και κινητό...
Το internet πέφτει συνέχεια και το τηλεφωνικό τους κέντρο υπολειτουργεί

και η ρουφιανια που κολλαει ;  :think:

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
Τα ίδια πάθαινα κ εγώ μέχρι που δεν άντεξα άλλο,κ πήγα στη HOL..
Μέχρι στιγμής εδώ κ 2 χρόνια όλα οκ..Ούτε τηλ δεν έχει χρειαστεί να τους πάρω..

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
Μια χαρά είναι. Με το πακέτο όλα μαζί με NOVA κλπ. δε μπορώ να καταλάβω γιατί να μην έχει Forthnet κάποιος. Δεν υπάρχει κανένας λόγος.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μια χαρά είναι. Με το πακέτο όλα μαζί με NOVA κλπ. δε μπορώ να καταλάβω γιατί να μην έχει Forthnet κάποιος. Δεν υπάρχει κανένας λόγος.
Eιναι αναλογα την περιοχη...! Εγω ΗΟL οσο ειχα ολο το νετ κολαγε οπως κ στους περισσοτερους στην γειτονια το ιδιο με την TELLAS...

OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
και η ρουφιανια που κολλαει ;  :think:
Ότι έχουν δώσει προσωπικά στοιχειά κάτι που απαγορεύεται από τον νόμο
Για τους παραπανω λογους που ανεφερα  

Επισκέπτης
η φορθνετ ειναι για τον πουτσο οτε τηλεφωνα νοβα τηλεοραση ξεχωριστα ομως και ειστε κομπλε

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Σε σχέση με τις τηλεφωνικές συνδέσεις όσοι ξέρω που έχουν Forthnet έχουν τσακωθεί μαζί τους για κάποιο λόγο.Μιλάω για τηλέφωνα μόνο,ίντερνετ και λοιπά δεν γνωρίζω.

OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αποκλείεται να έχουν κάνει κάτι παράνομο.
Το να δινουν τον αριθμο του κινητου σου χωρις την συγκαταθεση σου ειναι παρανομο οπως επισης και οι ενοχλητικες αναπαντητες κλησεις απο συνεργατη τους

Επισκέπτης
Σε σχέση με τις τηλεφωνικές συνδέσεις όσοι ξέρω που έχουν Forthnet έχουν τσακωθεί μαζί τους για κάποιο λόγο.Μιλάω για τηλέφωνα μόνο,ίντερνετ και λοιπά δεν γνωρίζω.
εγω ειμαι παθων και πληρων εφυγα απο τη σκατοφορθνετ λογω περιορισμενων εως και ανυπαρκτων υπηρεσιων και πηγα οτε τηλεφωνα ιντερνετ και ειμαι κομπλε  και νοβα ξεχωριστα ενα 20αρικο παραπανω μειον ενα γαμησι σταρχιδιασου

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
εγω ειμαι παθων και πληρων εφυγα απο τη σκατοφορθνετ λογω περιορισμενων εως και ανυπαρκτων υπηρεσιων και πηγα οτε τηλεφωνα ιντερνετ και ειμαι κομπλε  και νοβα ξεχωριστα ενα 20αρικο παραπανω μειον ενα γαμησι σταρχιδιασου
Ο.Τ.Ε. έχω στο τηλέφωνο και στο ίντερνετ και είμαι πλήρως ευχαριστημένος.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
Το να δινουν τον αριθμο του κινητου σου χωρις την συγκαταθεση σου ειναι παρανομο οπως επισης και οι ενοχλητικες αναπαντητες κλησεις απο συνεργατη τους
Σε ποιόν το έδωσαν; Αν σε παίρνουν απ' την εταιρεία για ενημέρωση για νέες προσφορές και δεν είναι παράνομο και το πιθανότερο είναι να σε συμφέρει κιόλας. Εξαιρετικά χλωμό να κάνουν κάτι παράνομο επαναλαμβάνω. Έως αδύνατον.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Η χειροτερη εταιρεια. Γιαυτο παει για φουντο και ειναι υπερχρεωμενη χρονια τωρα.

Τo support της για τον πουτσο, οι υπηρεσιες της μετριοτατες.

Παρτους τηλεφωνο και ξεκινα τους τα καντηλια. Αν τους βρεις ποτε βεβαια με τοσο χρονο αναμονης που εχουν.

OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Η χειροτερη εταιρεια. Γιαυτο παει για φουντο και ειναι υπερχρεωμενη χρονια τωρα.

Τo support της για τον πουτσο, οι υπηρεσιες της μετριοτατες.

Παρτους τηλεφωνο και ξεκινα τους τα καντηλια. Αν τους βρεις ποτε βεβαια με τοσο χρονο αναμονης που εχουν.
Το εχω κανει 2 φορες αυτο το πραγμα σημερα...Αλλα μου ελεγε ο ενας υπαλληλος αλλα ο αλλος εντωμεταξυ...Το θεμα ειναι να σταματησω τις ενοχλητικες κλησεις σε σταθερο και κινητο ομως γιατι δικαστικα ειναι χρονοβορο

OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Σε ποιόν το έδωσαν; Αν σε παίρνουν απ' την εταιρεία για ενημέρωση για νέες προσφορές και δεν είναι παράνομο και το πιθανότερο είναι να σε συμφέρει κιόλας. Εξαιρετικά χλωμό να κάνουν κάτι παράνομο επαναλαμβάνω. Έως αδύνατον.
Δεν μιλανεεεε ποτε πως θα μου δωσουν προσφορα καινουργια ρε antisthenis..το συγκεκριμενο τηλεφωνο ειναι απο συνεργατη τους και οι κλησεις στο κινητο απαγορευονται

qsys12

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
0
Οντως για το πουτσο. Οταν συνδεθηκα πρωτη φορα επιανα 22Mbps. εχω πεσει στα 12 ζηταω να το φτιαξουν και δεν το δινουν βλαβη στον ΟΤΕ με καμια παναγια. Αμα ομως παρω και τους αρχισω στα μπινελικια θα φταιω εγω

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
Δεν μιλανεεεε ποτε πως θα μου δωσουν προσφορα καινουργια ρε antisthenis..το συγκεκριμενο τηλεφωνο ειναι απο συνεργατη τους και οι κλησεις στο κινητο απαγορευονται
Μπλόκαρέ το.

morisonhotel

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τεραστια απατη σαν εταιρια.Μου ειχαν κανει παμπολα τους πηγα στην επιτροπη τλεποικινιονιων,μες το ψεμα.Χρεώθηκα τους πεταξα εβαλα οτε,και βρηκα την ησυχία μου με τους απατεωνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom