Νέα

Φόρουμ Cosmopolitan

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Δείτε τι γράφει μία εδώ...

Σιγά μην σου δώσω μια περιουσία για όλη σου τη ζωή για να σε  :knockinb: :knockinb: :knockinb: Ποια είσαι?

Εδώ με 1000 ευρώ παίρνεις 2 διαμάντια Ρωσιδες, κάνουν λεσβιακό, μαμάς 5-6 φορές σε 3 ώρες και είσαι άρχοντας.....

Φαντάζεσαι να την πληρώσεις αυτή στο Κοσμοπολιταν με 1.000.000 ευρώ πχ και να σου κάτσει στραβό γαμήσι?? :crazy:

Εχουν τρελλαθεί τελείως οι Ελληνίδες, βλέπουν πως δεν τους τα ακουμπαμε και λένε ό,τι τους κατέβει :think: :think: :think:

Αλλοδαπή και πάλι αλλοδαπή.Τουλάχιστον σίγουρα θα φχαριστηθώ :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
καλά ρε jules έισαι θεός .. που τα βρίσκεις ?? παρακολουθείς και cosmopolitan ? με έχεις στείλει τώρα .. καμία δεν θα καθότανε !!! κάτσε να τους γίνει η πρόταση και τα λέμε ... ρε θα μας σαλτάρουν οι γυναίκες ...

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Αφού έχει πέσει ψιλο-αδράνεια εδώ λόγω ζέστης είπα να δω τα κοντοπούτανα στο φορουμ  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:τι γράφουν...Μιλάμε για τρελό γέλιο....Ολες παρθενόπες, απαπαπαπαπαπαπα.....ρε ούουουουρρττττ :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Απλά το γελοίο είναι πως όλες λένε δεν θα καθόντουσαν...και ξέρεις, οι 9 στις 10 είναι χαβουζιάρες........... :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Παιδια ειναι τρελλες για 1.000.000 Ε? Νομιζω οτι και μεις πιθανον να καθομαστε σε εναν τυπο για τετοιο ποσο... :-) Αυτες τις μαλακιες λενε και μετα γκρινιαζουν αν τις βγαλεις 2ο βραδυ για σουβλακι...
(τουλαχιστον αυτες που γκρινιαζουν στο Cosmo)

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
εμα τι λές τώρα .. σιγά μη σου έλεγε γκόμενα οτι θα καθόταν ,, βάζω στοίχημα οτι δεν θα υπήρχε κάποια που δεν θα καθόταν ... μέχρι και στα forum το παίζουνε παρθένες ... τι ναι αυτές ρε ... ....

usb2.0

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Όχι, έχουν άλλο πρόβλημα. Πού να βάλουν 1.000.000€ που θα πάρουν με τη μία? Ενώ τώρα βρίσκουν ένα πλούσιο, του τα τρώνε καλά καλά για να είναι πολύ χειρότερες πουτάνες από ό,τι θα ήταν για 15 λεπτά γαμήσι με ένα άγνωστο, και οι καταθέσεις γίνονται σταδιακά! :dancing: :dancing:
Άντε με τις παλιοπουτάνες...εδώ πηδιούνται σαν κουνέλες για να κάτσει ο κώλος τους σε γαμημένο δερμάτινο κάθισμα κάμπριο Πόρσε. Τι πουτάνες θεέ μου....!

usb2.0

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μπα, ρεαλιστής! :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ε αφού πηδιούνται μόνο και μόνο για να φανεί ότι τα έχουν, φαντάσου όταν τους τα προσφέρεις! Απλώς δε θέλουν να φανεί ότι τα πήραν, το παίζουν και παρθενόπες! Αυτή η υποκρισία τους σπάει κόκαλα αδερφέ!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Παράθεση απ'το (στον)cosmo(μας)forum...
"As ipo8esoume pos sas ginete mia protasi, na kanete sex me enan agnosto"

Και λέω εγώ..
Τον άγνωστο τον ρωτήσανε αν θέλει να πηδηχτεί με αυτές???

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Δεν περίμενα πως θα υπήρχαν τόσες πουτάνες για να απαντήσουν "ναι!".
Μωρέ μπράβο...

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Είναι γεγονός. Τουλάχιστον 10 γνωστές μου απο φοιτιτικα χρονια έχουν κάνει σχέση & εν τέλει παντρευτεί με τον προισταμενο τους/διευθυντη/μισθο > 7000ευρω. Γιατι δεν εκαναν το ιδιο με τον αντιστοιχο μαλλια/αξυριστο/οικοδομο/σερβιτορο/ταξιτζη? ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΑΦΡΑ ΚΑΙ ΤΟ GABRIO. Ετσι είναι δυστυχώς.

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Συγνωμη γιατι μια κοπελα απο το παενπιστημιο σου να παντρευτει εναν μαλλια-αξυριστο-σερβιτορο-ταξιτζη??? χαθηκαν οι μαλλιαρες-αξυριστες-σερβιτορες-και αναλογες???
Εμενα που ειμαι δηλαδη στελεχος σε πολυεθνικη η γυναικα μου με πηρε μονο για τα φραγκα? Οχι για το καμπριο γιατι δεν οδηγω και δεν εχω αυτοκινητο καρδια μου!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Για να μην πω το κλασσικο "κωλοι υπαρχουν........" Θα πω ενα αλλο ανεκδοτο.

Ρωτα ο Τοτος τον πατερα ποια ηδιαφορα αναμεσα στην Θεωρια και την πραξη

Του λεει "πηγαινε στη μαμα και στην αδελφη σου και ρωτα αν θα εκαναν ερωτα με εναν αγνωστο για 1 εκ δολλαρια" 

και παει ο Τοτος στην αδελφη του "εσυ Μαρια θα εκανες σεξ με εναν αγνωστο για 1 εκ δολλαρια"

"Αμεεεε η Μαρια" παει στη μαμα "εσυ μαμα....." "ναι παιδι αλλα για να τα δωσω στα παιδια μου" παει καιθ στον πατερα του
"πατερα και η μαμα και η Μαρια θα καθονταν σε εναν ξενο για 1εκ δολλαρια"

"Ετσι γιε στην ΘΕΩΡΙΑ εχουμε 2 εκ δολλαρια στην ΠΡΑΞΗ εχουμε 2 πουτάνες" 

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εγω νομιζα οτι ειναι καμια γκομενα κ ζηταει τοσα λεφτα για να κατσει σε καποιον...
τι απογοητευση.. κλασικη ερωτηση ειναι αυτη :2funny:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
εισαι ωραια απο πισω οπως φαινεται στη photo.
να ναι και ετσι στα αληθεια  :think:  :think:  :think: ??

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τι να ξερω?

καλη ειμαι μωρε δεν ειμαι κ για πεταμα λολ

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δείτε τι γράφει μία εδώ...

Σιγά μην σου δώσω μια περιουσία για όλη σου τη ζωή για να σε  :knockinb: :knockinb: :knockinb: Ποια είσαι?

Εδώ με 1000 ευρώ παίρνεις 2 διαμάντια Ρωσιδες, κάνουν λεσβιακό, μαμάς 5-6 φορές σε 3 ώρες και είσαι άρχοντας.....

Φαντάζεσαι να την πληρώσεις αυτή στο Κοσμοπολιταν με 1.000.000 ευρώ πχ και να σου κάτσει στραβό γαμήσι?? :crazy:

Εχουν τρελλαθεί τελείως οι Ελληνίδες, βλέπουν πως δεν τους τα ακουμπαμε και λένε ό,τι τους κατέβει :think: :think: :think:

Αλλοδαπή και πάλι αλλοδαπή.Τουλάχιστον σίγουρα θα φχαριστηθώ :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Ακόμα και η Silvia Saint  :smitten: :knockinb:  χρειάστηκε να κάνει άπειρες φορές sexστη ζωή της για να λύσει το πρόβλημα της ζωής της, και το ξενέρι μιλάει για ΜΙΑ; :idiot: :idiot: :idiot:

Αλλά τί να λέμε; Εδώ υπήρξαν βούρλα που ΑΠΑΝΤΗΣΑΝΕ για προφυλακτικό!!! :2funny: :2funny: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Συγνωμη γιατι μια κοπελα απο το παενπιστημιο σου να παντρευτει εναν μαλλια-αξυριστο-σερβιτορο-ταξιτζη??? χαθηκαν οι μαλλιαρες-αξυριστες-σερβιτορες-και αναλογες???
Εμενα που ειμαι δηλαδη στελεχος σε πολυεθνικη η γυναικα μου με πηρε μονο για τα φραγκα? Οχι για το καμπριο γιατι δεν οδηγω και δεν εχω αυτοκινητο καρδια μου!

Ναι, αλλά εσύ έχεις τίτλο ευγενείας!!!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Παρεμβαίνω μόνο για να δηλώσω πως οι γυναίκες δεν έχουν μυαλό, πολλές πλησιάζουν τα όρια της ηλιθιότητας. Είναι πονηρές, γάτες αρκετές, αλλά όχι έξυπνες, σε καμμία περίπτωση.

Δυστυχώς υπάρχουν άντρες που είτε λόγω μειωμένης αντίληψης είτε λόγω είναι λαλάκηδες, την πατάνε.

Τα λέω για να "δικαιολογήσω" τις απαντήσεις των γυναικών στο Κοσμοπόλιταν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom