Δεν ειμαι ο δον Χουανίτο δοντσιλεα μου, ο δον Τρικαρδιτο ειμαι καρντια μου και αποψε θα σε κανω ντικια μου :-*οχι δον χουανιτο!!!δε μπορω να το κανω αυτο!!!μη με πιεζεις!!!!!!!!!!!!!!
Δεν εχω αυθαίρετο στη Λουτσα, εχω ομως ...... ;)
Δεν ειμαι ο δον Χουανίτο δοντσιλεα μου, ο δον Τρικαρδιτο ειμαι καρντια μου και αποψε θα σε κανω ντικια μου :-*οχι δον χουανιτο!!!δε μπορω να το κανω αυτο!!!μη με πιεζεις!!!!!!!!!!!!!!
Δεν ειμαι ο δον Χουανίτο δοντσιλεα μου, ο δον Τρικαρδιτο ειμαι καρντια μου και αποψε θα σε κανω ντικια μου :-*
Δεν ειμαι ο δον Χουανίτο δοντσιλεα μου, ο δον Τρικαρδιτο ειμαι καρντια μου και αποψε θα σε κανω ντικια μου :-*
δεν εχεις αυθαιρετο την λουτσα??ε αι παρατα μας ρε που θες κ γκομενα ξεβρακωτος!!!!!!!!Δεν ειμαι ο δον Χουανίτο δοντσιλεα μου, ο δον Τρικαρδιτο ειμαι καρντια μου και αποψε θα σε κανω ντικια μου :-*
...ελιές με κουκούτσα;;;
δεν εχεις αυθαιρετο την λουτσα??ε αι παρατα μας ρε που θες κ γκομενα ξεβρακωτος!!!!!!!!
Σου έστηλα τα εκλεκτωτερα δωρα και συ με ξεποστέλεις.δεν εχεις αυθαιρετο την λουτσα??ε αι παρατα μας ρε που θες κ γκομενα ξεβρακωτος!!!!!!!!
Το παιδι σου δινει την ψυχη του κι εσυ κοιταs το πορτοφολι του
Η ψυχή δεν κάνει ομοιοκαταληξία με τη Λούτσα........
εχει μια λουκρητια εκει περα...
νευρα πολλα νευρα κ ξινιλα..κ εκει τα αγορακια ειναι ωραια κουλ κ με χιουμορ.. δεν μπορω να πω..
θαλειαααααααααααααααααααααα σε κατηγορουν στο κοσμοπολιταν.. ξερω θελεις να βαλεις τα κλαματα κ να κλειστεις στο σπιτι σου μεχρι να ξεχαστει το συμβαν... να ξεπλυνεις την ντροπη χαχαχαα
koiταξτε τι βρηκαααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!
leptomereies!εχει χαβαλε ομως τωρα που το διαβαζω!πολυ γελιο!!με μόνο... 3 χρόνια καθυστέρηση
leptomereies!εχει χαβαλε ομως τωρα που το διαβαζω!πολυ γελιο!!
ναι εχω πολυ ελευθερο χρονο!!!
Οι γιατροί σου αρέσουνε;
OXI...protιμω αλλους κλαδους....
οχι...προτημω τους πεταλωτες τζιτζικιων...Τεμαχιστές πατάτας σε ντονέρ τότε
οχι...προτημω τους πεταλωτες τζιτζικιων...