Αυτη την αφιερωση την γράφουν στο μπροστά μέρος με τα κίτρινα γράμματα.αιωνια δικος σου τρικαρδος!!!
Στην πίσω μερία, με τα καφέ τι γράφουν;;;;;
Για δίαβασε προσεχτικά και απαντησέ μου πλιζ.
Αυτη την αφιερωση την γράφουν στο μπροστά μέρος με τα κίτρινα γράμματα.αιωνια δικος σου τρικαρδος!!!
γραφει:ρε ξεχνιεται ο τρικαρδος???Αυτη την αφιερωση την γράφουν στο μπροστά μέρος με τα κίτρινα γράμματα.
Στην πίσω μερία, με τα καφέ τι γράφουν;;;;;
Για δίαβασε προσεχτικά και απαντησέ μου πλιζ.
ειναι αυτο που λεμε :βρακι δεν ειχα να βαλω στον κωλο μου!!!Ακριβως έτσι γράφουνε, ΕΥΓΕ ΣΟΥΥΥΥ
Βάστα το ενα από όλα (το ποιο βρόμικο για να διαβάζεται ευκολα) πλήντα στο χέρι με χλωρίνη κλινεξ και στλητα μου πίσω, δεν έχω να βάλω βρακί αυριο.
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!! ετσι είναι.ειναι αυτο που λεμε :βρακι δεν ειχα να βαλω στον κωλο μου!!!
σε εχω μαθει τωρα ρε!!!τι να λεμε;! ;)ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!! ετσι είναι.
Εισαι η γυναίκα της ζωής μου. Με νοιόθεις :-* :-* :-* :-*σε εχω μαθει τωρα ρε!!!τι να λεμε;! ;)
Εισαι η γυναίκα της ζωής μου. Με νοιόθεις :-* :-* :-* :-*
νομιζω οτι η αγαπη μας εχει περασει σε αλλο επιπεδο πια...!τρομαζω!!!!Λουκριτία αφου υπάρχουν τόσο καθαρα αισθήματα και από τους δύο μας. Αμηβαία και έτσι.
Να σου στήλω και κάτι βρώμηκες κάλτσες μου, μονο βάλε μάσκα γιατί βρωμάνε κομματάκι. :-*
νατος παλιιιι!!!!εδω στα καλα!!!λεει ενα καλησπερα κ περιμενει το μπουμ!!!!Καλησπερα........
ησυχασε...(φιλικο χτυπημα στην πλατη!)Μιλαμε για.......ανεβασμενεs σχεσειs εδω μεσα.....Τι για ...ασπρορουχα ακουω τι για καλτσεs....
αν υποψιαστω οτι περιλαμβανει και μουσακα θα....φρικαρω
Θα ελθω να σε κλεψω αποψε το βράδυ. Θα μοιραστω μαζίσου τα πάντα μωρό μουνομιζω οτι η αγαπη μας εχει περασει σε αλλο επιπεδο πια...!τρομαζω!!!!
ησυχασε...(φιλικο χτυπημα στην πλατη!)
Για μουσακά δεν ξέρω αλλά κάτι πήρε τ'αφτί μου για ρόλεϊ
Σπέρααααααααααα
νατος παλιιιι!!!!εδω στα καλα!!!λεει ενα καλησπερα κ περιμενει το μπουμ!!!!
Για μουσακά δεν ξέρω αλλά κάτι πήρε τ'αφτί μου για ρόλεϊ
Σπέρααααααααααα
οχι δον χουανιτο!!!δε μπορω να το κανω αυτο!!!μη με πιεζεις!!!!!!!!!!!!!!Θα ελθω να σε κλεψω αποψε το βράδυ. Θα μοιραστω μαζίσου τα πάντα μωρό μου