Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.fte.org.gr/images/sfg3.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Όχι όλες , σύντροφε ΔΙΚΕΦΑΛΕ !
Είναι και τρεις , αστέρια πραγματικά !
http://[URL unfurl="true"]www.fte.org.gr/images/sfg3.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Όχι όλες , σύντροφε ΔΙΚΕΦΑΛΕ !
Είναι και τρεις , αστέρια πραγματικά !
Είναι ξύπνιο ζαρζαβατικό πάντωςΣας φακέλωσε Συναγωνιστές. Κουστουμάκι σας έκοψε
fresh μην τους λες αυτα που θελουν ν ακουσουν ;)κοίτα έτσι όπως πάω με τόσες δόσεις και αγορές τη βίζιτα δεν θα τη γλιτώσω.
αν είναι να γ@μ@ς νηστικός αστο καλύτερα.Μερικοι κοβουν και το φαι για να λενε οτι γαμανε τρελα μουνια.. Ενα σουβλακι την ημερα (με διπλη πιτα για να με πιασει) αλλα θα το σκισω το ct...Αν αντεχω μεχρι να ΄ρθει
Σας φακέλωσε Συναγωνιστές. Κουστουμάκι σας έκοψε
να περάσεις για castingκοίτα έτσι όπως πάω με τόσες δόσεις και αγορές τη βίζιτα δεν θα τη γλιτώσω.
ειμαι κ γω εδω ρεεεε!!!!!!!κανεις δε με χαιρεταει????????φευγω..... :'( :'( :'(
Ε , ΟΧΙ ΔΑ !ειμαι κ γω εδω ρεεεε!!!!!!!κανεις δε με χαιρεταει????????φευγω..... :'( :'( :'(
ειμαι κ γω εδω ρεεεε!!!!!!!κανεις δε με χαιρεταει????????φευγω..... :'( :'( :'(
βικονι αγαπηηηηηηηηηη......κι εγω σ αγαπω!!!!!!!Δεν ειμαστε κενες απο αισθηματα...Εχουμε και μεις καρδια....Βραζιλ μου Σ'αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
κασιν εχο ενα γνοστο στο τριτο να μασ μαθινα περάσεις για casting
Δεν ειμαστε κενες απο αισθηματα...Εχουμε και μεις καρδια....
αν είναι να γ@μ@ς νηστικός αστο καλύτερα.
Να ξέρεις. "Το τάξιμο δε χαλάει σπίτι, το δώσιμο χαλάει"Μπλα μπλα μπλα μπλα.... εγω μονο αυτο ακουω (βλεπω) τοση ωρα!
τι γλυκοοοοοοοοοος!!!!!!!!!!!!με συγκινησες βρε παλιοπαιδο!!!!!!!Πολυ εκατσες!
Εμ , και σύ ... Καστράτο και Καστράτο ... σκληρό παιχνίδι σου'παιξε η μοίρα , Λουκ !χαιρε τομιιιι!!!!!μπαιιιιιιιιιιιιιικ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχα!!!!ηρθααα!!!εχω μπλεξει τα υπεροχα καλλιγραμα μπουτια μου εδω μεσα ρε!!!!! βοηθεια!!!απαπααα!!μαλλον ειμαι πολυ αργοστροφη....πφφφ
Δεν ειμαστε κενες απο αισθηματα...Εχουμε και μεις καρδια....Βραζιλ μου Σ'αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
βικονι αγαπηηηηηηηηηη......κι εγω σ αγαπω!!!!!!!
Ελα σ'αγαπαω εγω :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
εγω μηπως? ;)Δεν μου κανεις! Εισαι ενα μικρο και ανοητο πιπινι!