αν το δω και σημερα το βραδυ πραγματικα θα αρχισω να ανησυχω....
Ελα μωρε.... δες στο σαν μια νεα εμπειρια ζωης!
αν το δω και σημερα το βραδυ πραγματικα θα αρχισω να ανησυχω....
Το μπουρδέλα? Ααααχαχαχαχαχα
Γυναικείο παράρτημα υπάρχει από πολύ παλιά, στελεχωμένο από επαγγελματίες μάλισταΤετοια ανταλλαγη πληθυσμων,ουτε στη Σμυρνη το '22 δεν εγινε...
Λετε να ανοιξουμε και γυναικειο παραρτημα?
καιρός να αντεπιτεθούμε τότε.......Η επιθεση εχει αρχισε εδω και καιρο...ΑΡΓΗΣΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
σωστα...αν με δω νταβα εκει θα ειναι το πραγματικο προβλημα!!!Ελα μωρε.... δες στο σαν μια νεα εμπειρια ζωης!
δεν τον μαλώνω μην ανησυχείς.ασε που και να τον μαλώσω δεν παθαίνει και τίποτα
Fresh meat, cannon fodderΑμαν! Μπερδευτηκα ρε bon.. Τα κοσμογκερλ εχουνε κανει αποβαση ;)
Εγω ειμαι μαζι με τα κοριτσια.καιρός να αντεπιτεθούμε τότε.......
είναι επειδή ήρθες εσύ.....Επιτελους ομορφυνε το σαιτ.
όχι μανάρι μου μην απαντάς.
γουστάρω τσαμπουκά....σας τάλεγα ρεεεεεεε.......θα μπλέξουμε με αυτές....δαγκωνουν...παντού......Εδω ειμαστε και περιμενουμε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
"Εδώ" μουυυυααααααχαχαχαχαχαχα!! τρελλαίνομαι όταν το "εδώ" είναι επιφάνεια οθόνης !!!Εδω ειμαστε και περιμενουμε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Γυναικείο παράρτημα υπάρχει από πολύ παλιά, στελεχωμένο από επαγγελματίες μάλιστα
Θα διξω την ανωτεροτητα που με εκφραζει...(καθως δεν ξερω καλα απο Ελληνιδες) και δεν θα απαντησω.
οτι θέλεις,όπως θέλεις
Προλαβαίνεις, έχει πτήσεις μέχρι τις 22.30.Αν θες στα λεω και απο κοντα...ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ
αέρααααααα.............μας την πέσανε λέμεεεεεε.......Αν θες στα λεω και απο κοντα...ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ
εγώ να ρωτήσω κάτι?Προλαβαίνεις, έχει πτήσεις μέχρι τις 22.30.