georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Μήπως να άλλαξε πρώτα το κράτος φίλε georgebest?
Όταν βλέπεις να παίρνουν επιδόματα βουλευτές, να παίρνουν δημόσια έργα με ανάθεση μπατζανάκηδες, να βολεύονται σε θεσούλες σόγια, να κάνει τα στραβά μάτια η δικαιοσύνη για τους πλούσιους και να μπαίνει φυλακή ο κοσμάκης για 500 ευρώ χρέος....και ένα σωρό τέτοια.
Θα βάλει κώλο ποιος? Εγώ που αν δεν κόψω όλες τις αποδείξεις και οφεληθώ λίγο απο το ΦΠΑ και λίγο απο το φόρο εξαρτάται η επιβίωση μου; Γιατί δεν μιλάμε για πολυτέλειες, είναι θέμα επιβίωσης. Και επιβίωση, γιατί καλώς ή κακώς δεν ζούμε το '40, είναι να μπορείς να βγεις για φαγητό 1-2-3 φορές το μήνα και άλλες τόσες για ποτό, και αν το θέλεις πιο σοβαρά, να μεγαλώσεις παιδιά και να τα σπουδάσεις.
Αν κόβω τα πάντα, βγάζω 1000 και μου πάρουν τα 600....τίτλοι τέλους.
φίλε μου, η κατάσταση αυτήν τη στιγμή είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Αυτό που λες ότι κάνεις τώρα για να επιβιώσεις, δεν το έκανες και πριν από 20 χρόνια, όχι για να επιβιώσεις, αλλά για να έχεις mercedes 600αρα, εξοχικό στη Σαντορίνη και να κάνεις και καναδυό ταξίδια στο εξωτερικό; Όταν το έκανες τότε δεν καταλάβαινες ότι υποθηκεύεις το μέλλον των παιδιών σου; Τώρα πράγματι είναι δύσκολα τα πράγματα κι όπως είπα ό,τι και να γίνει θα πονέσουμε (και πονάμε ήδη). Υπάρχει τώρα σίγουρα μια ισοπεδωτική πολιτική και παίρνει η μπάλα και πολλούς που δεν πρέπει (ίσως να είσαι κι εσύ μέσα σε αυτούς). Και το κράτος πώς θα αλλάξει; Εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε το κράτος; Αυτοί που κάθε φορά μας κυβερνάνε, δεν είναι πολιτες αυτής της χώρας; Από εμάς δεν έχουν "βγει"; Μεγαλωμένοι με συγκεκριμένες νοοτροπίες σαν τη δική σου. Αν τα παιδιά σου κληθούν να κυβερνήσουν τη χώρα σε λίγα χρόνια, τα ίδια θα κάνουν γιατί έτσι τα έμαθες. (όχι εσύ προσωπικά, γενικά μιλάω)