mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
αποδειξεις και λοταρια
αποδειξεις και λοταρια
Ισχύει. Ζητάνε δύο ευρώ επιπλέον για φόρο διαμονής αλλά απόδειξη δεν κόβουν οπότε πάνε στην τσέπη.
Να ζητάτε απόδειξη αλλιώς να μην τα δίνετε
ελευθερος επαγγελματιας εισαι και φοροφυγάς? θεωρεις δικαιο να πληρώνεις στην τιμη ΦΠΑ και να το βάλει ο αλλος στην τσέπη? ας μου κοψει απο τη τιμη και μένα το ΦΠΑ τοτε ο απατεωνακοςΟι άνθρωποι είναι άπιαστοι στο να βάζουν το χέρι στην τσέπη των άλλων.
Και τώρα που έχουν και το μαχαίρι (τη νομοθεσία) και το πεπόνι (εμάς) δεν τους σταματάει τίποτα.
Άκου εκεί "Ζητάω πάντα απόδειξη" !!!
Ετσι ακριβώς. Αμα πριν τα λεφτά των φορων πηγαιναν στα σκουπιδια τωρα πανε 10 φορες στα σκουπιδια.Να μη ζητάς απόδειξη ποτέ και για τίποτα.
Αν δε ζητάς, βοηθάς τον άνθρωπο να βάλει κάτι στην τσέπη του.
Αν ζητάς, βοηθάς τον τσίπρα.
Την ίδια Μαλακια θα λες και αύριο εάν έρθει ο Κυριάκος η οποιοσδήποτε δήθεν εθνοσωτήρας; Έλεος ρε το τερμάτισες το μαλακομετρο!Να μη ζητάς απόδειξη ποτέ και για τίποτα.
Αν δε ζητάς, βοηθάς τον άνθρωπο να βάλει κάτι στην τσέπη του.
Αν ζητάς, βοηθάς τον τσίπρα.
Μην σκας σε με τύπους σαν αυτόν τον καραγκιόζη. Εάν ήταν το κόμμα του απλά δεν θα σχολίαζε καν. Βγάζει μεροκάματο το αγορι! Κατά τα αλλά συμφωνω μαζί σου όχι μόνο το λαμόγιο ο έμπορος και δεν είναι μόνο το ΦΠΑ είναι και το 29% που γλυτωνει εφορία!ελευθερος επαγγελματιας εισαι και φοροφυγάς? θεωρεις δικαιο να πληρώνεις στην τιμη ΦΠΑ και να το βάλει ο αλλος στην τσέπη? ας μου κοψει απο τη τιμη και μένα το ΦΠΑ τοτε ο απατεωνακος
Την ίδια Μαλακια θα λες και αύριο εάν έρθει ο Κυριάκος η οποιοσδήποτε δήθεν εθνοσωτήρας;
Τα έχω με τη "διοίκηση".
Τυπε με τους σημερινούς κοπριτες δεν υπαρχει σωτηρια. Δε το λεω για προπαγανδα. Τους εχω φαει στη μαπα και ξερω τι κανουν. Στο καθε 1 ευρώ που πληρωνεις φορο το 1,5 παει στα σκουπιδια. Ειναι ικανοι να ξεφτυλιστουν για 50 ευρω. Δεν υπαρχει θέμα εθνικης σωτηριας με αυτούς μονο θέμα προσωπικης επιβίωσης. Καθε μερα που περνάει η χωρα καταστρεφεται. Εντελως γελοιο να εξισωνεις αυτα τα σκουπίδια με τις προηγούμενες αθλιες κυβερνήσεις.Την ίδια Μαλακια θα λες και αύριο εάν έρθει ο Κυριάκος η οποιοσδήποτε δήθεν εθνοσωτήρας; Έλεος ρε το τερμάτισες το μαλακομετρο!
Τυπε με τους σημερινούς κοπριτες δεν υπαρχει σωτηρια. Δε το λεω για προπαγανδα. Τους εχω φαει στη μαπα και ξερω τι κανουν. Στο καθε 1 ευρώ που πληρωνεις φορο το 1,5 παει στα σκουπιδια. Ειναι ικανοι να ξεφτυλιστουν για 50 ευρω. Δεν υπαρχει θέμα εθνικης σωτηριας με αυτούς μονο θέμα προσωπικης επιβίωσης. Καθε μερα που περνάει η χωρα καταστρεφεται. Εντελως γελοιο να εξισωνεις αυτα τα σκουπίδια με τις προηγούμενες αθλιες κυβερνήσεις.
Μου την βαράει όπως μου την βαράει να η λογική κάποιον να μην παίρνουν απόδειξη για σπάσιμο στο κράτος ενώ το μόνο σπάσιμο είναι στην ίδια μας την τσέπη.Δεν τα έχω με τον τσίπρα προσωπικά.
Τα έχω με τη "διοίκηση".
Που από τα 170 δις που είναι το ΑΕΠ (η σοδειά μας δηλαδή) θέλει να παίρνει το 55% για να συντηρείται η ίδια (90~95 δις που είναι ο προϋπολογισμός κάθε χρόνο).
Αυτό δε στη βαράει?
Τα ίδια Σκατα ήταν οι προηγούμενη οι σημερινοί και οι επόμενοι για μένα πάντα.Τυπε με τους σημερινούς κοπριτες δεν υπαρχει σωτηρια. Δε το λεω για προπαγανδα. Τους εχω φαει στη μαπα και ξερω τι κανουν. Στο καθε 1 ευρώ που πληρωνεις φορο το 1,5 παει στα σκουπιδια. Ειναι ικανοι να ξεφτυλιστουν για 50 ευρω. Δεν υπαρχει θέμα εθνικης σωτηριας με αυτούς μονο θέμα προσωπικης επιβίωσης. Καθε μερα που περνάει η χωρα καταστρεφεται. Εντελως γελοιο να εξισωνεις αυτα τα σκουπίδια με τις προηγούμενες αθλιες κυβερνήσεις.
Ετσι!! Εάν ήθελαν δεν θα υπήρχε τόσο μεγάλη φοροδιαφυγή. Αλλά βολεύονται με τους μικρούς.Ισχύει αλλά υπάρχει και ένα άλλο θέμα
Η φοροκλοπή έχει γίνει δυστηχως μέρος της ζωής του έλληνα
Φυσικά όσο πιο μεγάλο ψάρι είσαι , τόσο πιο πολύ μπορείς να κανείς
Εδώ που φτάσαμε , δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις
Και κανεις μας δεν θέλει να πληρώνει κέρατιατικα
Το ψάρι βρωμάει πάντα από το κεφάλι (πολιτικοί )
Tυπε δε μιλαμε για οικονομικη παρακμη μονο. Μιλαμε για ηθικη και κοινωνικη. Πρωτοφανης κατάσταση.Τα ίδια Σκατα ήταν οι προηγούμενη οι σημερινοί και οι επόμενοι για μένα πάντα.
Κι εγώ πληρώνω φπα στο σουπερμάρκετ και φόρο στη βενζίνα. Δε γίνεται αλλιώς.
Εκεί που γίνεται όμως, ΔΕΝ τους τα δίνω.
Το πρωτοφανές είναι διαφορετικό για τον καθένα.Tυπε δε μιλαμε για οικονομικη παρακμη μονο. Μιλαμε για ηθικη και κοινωνικη. Πρωτοφανης κατάσταση.