ενφό κλασσικό παράδειγμα πλύσης εγκεφάλου από μέρκετινγκ μάνατζερς......
Πες τα ρε περσόνα
Οι μαρκετίστες πάντα στόχευαν στους ημιμαθείς
ενφό κλασσικό παράδειγμα πλύσης εγκεφάλου από μέρκετινγκ μάνατζερς......
Ο Σενα θεοποιηθηκε επειδη σκοτωθηκε. Εξαιρετικός οδος δε λεω, αλλα ερχεται πισω απο τον Σουμι. Μετα το Μικαελ, απλα το χαος. Ακομα και αν Ο Σενα δε σκοτωνοταν σ εκεινη την καταραμενη στροφη, την επομενη χρονια θα αρχιζε η κυριαρχια του Σουμι.
Αν και συμφωνώ ότι ο Senna είναι ο καλύτερος οδηγός ever, πρέπει να αναφερθεί, ότι ο Schumacher έχει μία σπάνια ιδιαιτερότητα, για να μην πω μοναδική.
Καταρχήν αποτελεί κορυφαίο οδηγό (TOP 3 ever με βεβαιότητα), σε αυτό συμφωνούν όλοι.
Επιπλέον όμως, έχει μηχανικές γνώσεις σε επίπεδο ικανό για να μεταφέρει τεχνικές πληροφορίες για το μονοθέσιό του (κυρίως σε θέματα "στησίματος") στους μηχανικούς και όχι απλά πληροφορίες αναφορικά με την συμπεριφορά του οι οποίες έπρεπε μετά να μεταφραστούν σε τεχνικές λύσεις, όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις της πλειοψηφίας των άλλων οδηγών.
Με απλά λόγια, ο Schumacher, μίλαγε με τους μηχανικούς του πιο γρήγορα, πιο άμεσα και πιο αποτελεσματικά από ότι η πλειοψηφία των άλλων οδηγών με όλα τα λογικά πλεονεκτήματα που δημιουργεί αυτό όχι μόνο για το δικό του μονοθέσιο, αλλά γενικότερα για την ομάδα.
Ο συνδυασμός των ανωτέρω (οδηγικές ικανότητες + τεχνικές γνώσεις + επικοινωνία με μηχανικούς), τον καθιστά κατά τη γνώμη μου ως τον ιδανικότερο οδηγό με κριτήρια ιδιοκτήτη ή Manager αγωνιστικής ομάδας, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι αυτομάτως θεωρείται και καλύτερος οδηγός (καλύτερα χέρια) συγκριτικά με τον Senna.
Yorgos ναι ο Σουμάχερ ήταν καλός οδηγός και παρα πολύ καλός σε γνώση τεχνικών θεμάτων και στο στήσιμο του αυτοκινήτου του (όπως και ο Σέννα). Ομως αυτό που αναφέρεις δεν είναι ιδιαίτερα σπάνιο αλλα ούτε και αποτελεί ιδιαιτερότητα. Σπάνιο είναι αυτό που ΔΕ μαθαίνεται, το ταλέντο στην οδήγηση και η ικανότητα σωστών και ακαριαίων αντιδράσεων.
Σπάνιο είναι επίσης το πάθος και το να παίρνει κανείς ρίσκα για να κερδίσει. Σπάνιο είναι να οδηγείς το αμάξι εκτός ορίων του και να ελέγχεις τις μη προβλέψιμες αντιδράσεις του σα να μην τρέχει τίποτα.
Κανείς δε λέει οτι ο Σουμάχερ δεν ήταν καλός. Οχι όμως κορυφαίος. Τώρα αν είναι ΤΟΠ 3, δε μπορώ να σου απαντήσω γιατί υπάρχει και ο Βιλνέβ και ο Φάντζιο.
Μην τον παρεξηγείς, καλήμερα του λες και αρπάζεται αλλά δεν το κάνει από κακία, έτσι είναι! Κατά βάθος πολύ βάθος όμως είναι καλό άτομο!PS: persona...δεν ξέρω ποιος ο λόγος που επικοινωνείς με τον τρόπο που επικοινωνείς, αλλά αγόρι μου ακόμη και χιούμορ να κάνεις, απλά να σου πω, ότι διάλογος μεταξύ των δύο μας δεν μπορεί να γίνει.
Ο καθένας Γιώργο έχει τον τρόπο του. Εάν δεν ταιριάζεις με αυτόν τον τρόπο απλά δε συζητάς. Δε βρίσκω όμως πουθενά να είπα κάτι εριστικό, ή προσβλητικό, ή δεν ξερω γω τι άλλο.PS: persona...δεν ξέρω ποιος ο λόγος που επικοινωνείς με τον τρόπο που επικοινωνείς, αλλά αγόρι μου ακόμη και χιούμορ να κάνεις, απλά να σου πω, ότι διάλογος μεταξύ των δύο μας δεν μπορεί να γίνει.
:-
[youtube=425,350]KKgCGYQoQHo&feature=related[/youtube]
τάλε....τόχω πει και θα το ξαναπώ....ο άυρτον σένα και μετά...όλοι οι άλλοι.....ο άνθρωπος δεν παιζόταν με τίποτα..απο ψυχή μέχρι μυαλό......
αστα Persona..ρε μπαγάσα επιτηδες το κάνεις;
Ο Σένα και ο θάνατός του 94 με κυνηγάει ακόμα σαν εικόνα στο μυαλό μου.....Είναι για μένα σα να έγινε χθες.......
Στην σρχή του βίντεο είναι το πόντιουμ από την πρώτη φορά που νίκησε στη Βραζιλία... και φαίνεται ότι παραπέει.........
Ηταν τόσο καταβεβλημένος γιατί όπως δήλωσε μετά είχε μείνει στο κιβώτιο με μόνο 2 από τις έξι ταχύτητες......Η φθορά στα ελαστικά και η έλλειψη ροπής όπως δήλωσε μετέφεραν τέτοιους κραδασμούς που το τιμόνι ζύγιζε τόννους. Εάν δεν ήταν στη Βραζιλία θα είχε εγκαταλείψει..... Δήλωσε ότι ήταν η μοναδική φορά που έφτασε στα όρια της λιποθυμίας.....Ομως έμεινε εκεί ενω δεν είχε να αποδείξει τίποτα. Μόνο για τουε Βραζιλιάνους το έκανε.....
Ρε πούστηδες είμαι και ευσυγκίνητος στα γεράματα μη με κάνετε λιώμα..........Πουτάνα πρωτομαγιά του 94. Καριόλη Γουίλλιαμς...... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
αστα Persona..
ο απόλυτος οδηγός.
Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη.
Αυτό που μου έκανε ρε συ εντύπωση σε αυτόν τον άνθρωπο ήταν το βλέμμα του....
ειχε πάντα κάτι μελαγχολικό...
και σε μια εκπομπή που είδα αφιερωμένη στην ζωή του, λέγανε πως την προηγούμενη ημέρα πριν σκοτωθεί ηταν πολύ ανήσυχος και είχε μια κακιά διαίσθηση...έτσι είχε εκμυστηρευτει σε κοντινούς του ανθρώπους..