You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Formula-1 Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamolas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 42K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υποστηρίζουμε όλοι τη Φεράρι; Μήπως γιατί το περσινό πρωτάθλημα το πήρε στα χαρτιά (τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει;)H,μήπως γιατί είναι το κατεστημένο της Φ1 και πρέπει να κερδίζει πάντα και με κάθε μέσο; Ασε που τη στηρίζει και ο Τζίγγερ, που είδαμε και πάθαμε να τον κάνουμε να αλλάξει μοντέλο ιδιοκτησίας και διοίκησης στον Παναθηναικό...
Εδω και ποοοολα χρονια απο τοτε που η Ferrari δεν επερνε καν πρωταθληματα (βλεπε εποχη '80)
την υποστηριζα αρα δεν εχω λογο να αλλαξω τα πιστευω μου τωρα.
ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ....στην πραγματικοτητα το σιχαινομαι το ποδοσφαιρο......αυτο για οσους αρχιζουν να συνδεουν την Ferrari με τον ολυμπιακο (Που το εχω ακουσει και αυτο)....μη χεσω.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ορθόν και αυτόΜπορεί να έχεις δίκιο φίλε persona, αλλά αυτό που μου τη σπάει ειναι ότι η Φεράρι δεν τιμωρείται σχεδόν ποτέ γι αυτά που αναφέρεις.
Πάντως ο πραγματικά άτυχος οδηγός σήμερα ήταν ο Sutil...άξιζε να βαθμολογηθεί!
Ειχε χασει και αυτος το φρεναρισμα...αλλα μαλλον θα την γλιτωνε αν δεν ερχοταν ο Raikkonen και του τον καρφωνε.
τα επομενα 2 με 3 χρονια η bmw θα ειναι σε θεση να χτυπησει πρωταθλημα.
Μην σου πω απο φετος.
Επισκέπτης
Μην σου πω απο φετος.
τσου τσου τσου... θελει ακομα, αλλα το παλευει σωστα
τσου τσου τσου... θελει ακομα, αλλα το παλευει σωστα
Ειναι η πιο σταθερη ομαδα μεχρι αυτην την στιγμη.
Παιρνει σταθερα αρκετους ποντους σε ολους τους αγωνες...και αν ξυπνησει λιγο ο Heidfeld μπορει να γινει και το θαυμα.
Εγώ δεν δέχομαι πάντως ότι η Μακλάρεν είχε κάνει πουστιά όταν πέταγε στη Μόντσα, ούτε ότι η κατασκοπία (αν έγινε έτσι) είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα στην απόδοσή τη πέρυσι. Αντιθέτως τις περισσότερες φορές τα δικά μας αυτοκίνητα είναι τρωτά ενώ της Φεράρι δεν παθαίνουν σχεδόν ποτέ τίποτα.
Εγώ δεν δέχομαι πάντως ότι η Μακλάρεν είχε κάνει πουστιά όταν πέταγε στη Μόντσα, ούτε ότι η κατασκοπία (αν έγινε έτσι) είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα στην απόδοσή τη πέρυσι. Αντιθέτως τις περισσότερες φορές τα δικά μας αυτοκίνητα είναι τρωτά ενώ της Φεράρι δεν παθαίνουν σχεδόν ποτέ τίποτα.
"δικά μας αυτοκίνητα"??? Εχεις μετοχες στην Μακλαρεν ή ηταν τροπος του λεγειν?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τα επομενα 2 με 3 χρονια η bmw θα ειναι σε θεση να χτυπησει πρωταθλημα.
να στε καλά ρε με διασκεδάζετε.......
να στε καλά ρε με διασκεδάζετε.......
Κατσε και θα δεις τι εχει να γινει.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
έτσι έλεγε και η τουότα πριν από 5 χρόνια.......Κατσε και θα δεις τι εχει να γινει.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ο σούμι δεν ήταν κλάσεις καλύτερος.... Είχε τον αντίστοιχο κρόκους από πίσω του ;)η bmw δεν ειναι τουοτα και μη ξεχνας οτι δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα κλασης μεταξυ τον σημερινων οδηγων
οπως ηταν καποτε ο σουμι.
έτσι έλεγε και η τουότα πριν από 5 χρόνια.......
TOYOTA? Τι ειναι αυτο?
Σαλτα για μακαρονια ισως?
Δεν το ξερω αυτο το....πως το ειπες?
Φιλε οτι και να λεμε οι αριθμοι μιλανε μονοι τους η f1 ειναι για αντρες οχι για παιδακιαο σούμι δεν ήταν κλάσεις καλύτερος.... Είχε τον αντίστοιχο κρόκους από πίσω του ;)
οσο σπρωξιμο και να εχεις αμα δεν αξιζεις δε κανεις τιποτα.
Φιλε οτι και να λεμε οι αριθμοι μιλανε μονοι τους η f1 ειναι για αντρες οχι για παιδακια
οσο σπρωξιμο και να εχεις αμα δεν αξιζεις δε κανεις τιποτα.
+100
Οπως σε όλα τα αμφισβητούμενα θέματα, ο καθένας τα βλέπει από την πλευρά που τον βολεύει...Οι οπαδοί της Φεράρι θεωρούν ότι η ομάδα τους είναι σχεδόν πάντα η καλύτερη και τίμια, εμείς οι άλλοι ακριβώς το αντίθετο. Ετσι είναι αυτά...