Νέα

Formula-1 Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamolas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Μπορεί να έχεις δίκιο φίλε persona, αλλά αυτό που μου τη σπάει ειναι ότι η Φεράρι δεν τιμωρείται σχεδόν ποτέ γι αυτά που αναφέρεις.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υποστηρίζουμε όλοι τη Φεράρι; Μήπως γιατί το περσινό πρωτάθλημα το πήρε στα χαρτιά (τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει;)H,μήπως γιατί είναι το κατεστημένο της Φ1 και πρέπει να κερδίζει πάντα και με κάθε μέσο; Ασε που τη στηρίζει και ο Τζίγγερ, που είδαμε και πάθαμε να τον κάνουμε να αλλάξει μοντέλο ιδιοκτησίας και διοίκησης στον Παναθηναικό...

Εδω και ποοοολα χρονια απο τοτε που η Ferrari δεν επερνε καν πρωταθληματα (βλεπε εποχη '80)
την υποστηριζα αρα δεν εχω λογο να αλλαξω τα πιστευω μου τωρα.
ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ....στην πραγματικοτητα το σιχαινομαι το ποδοσφαιρο......αυτο για οσους αρχιζουν να συνδεουν την Ferrari με τον ολυμπιακο (Που το εχω ακουσει και αυτο)....μη χεσω.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πάντως ο πραγματικά άτυχος οδηγός σήμερα ήταν ο Sutil...άξιζε να βαθμολογηθεί!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Πάντως ο πραγματικά άτυχος οδηγός σήμερα ήταν ο Sutil...άξιζε να βαθμολογηθεί!

Ειχε χασει και αυτος το φρεναρισμα...αλλα μαλλον θα την γλιτωνε αν δεν ερχοταν ο Raikkonen και του τον καρφωνε.

μπατμαν

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
0
τα επομενα 2 με 3 χρονια η bmw θα ειναι σε θεση να χτυπησει πρωταθλημα.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
τσου τσου τσου... θελει ακομα, αλλα το παλευει σωστα  :)

Ειναι η πιο σταθερη ομαδα μεχρι αυτην την στιγμη.
Παιρνει σταθερα αρκετους ποντους σε ολους τους αγωνες...και αν ξυπνησει λιγο ο Heidfeld μπορει να γινει και το θαυμα.

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Εγώ δεν δέχομαι πάντως ότι η Μακλάρεν είχε κάνει πουστιά όταν πέταγε στη Μόντσα, ούτε ότι η κατασκοπία (αν έγινε έτσι) είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα στην απόδοσή τη πέρυσι. Αντιθέτως τις περισσότερες φορές τα δικά μας αυτοκίνητα είναι τρωτά ενώ της Φεράρι δεν παθαίνουν σχεδόν ποτέ τίποτα.
Εγώ δεν δέχομαι πάντως ότι η Μακλάρεν είχε κάνει πουστιά όταν πέταγε στη Μόντσα, ούτε ότι η κατασκοπία (αν έγινε έτσι) είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα στην απόδοσή τη πέρυσι. Αντιθέτως τις περισσότερες φορές τα δικά μας αυτοκίνητα είναι τρωτά ενώ της Φεράρι δεν παθαίνουν σχεδόν ποτέ τίποτα.

"δικά μας αυτοκίνητα"??? Εχεις μετοχες στην Μακλαρεν ή ηταν τροπος του λεγειν?

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Υποστηριζω σταθερα απο χρονια Φερραρι αλλα σημερα ομαδα και οδηγοι ηταν οτι χειροτερο και ο Ραϊκονεν κρατησε την αποθεωση της μα..κιας για το τελος...
Δεν νομιζω να αξιζει 2ο τιτλο μετα απο ολα αυτα.

μπατμαν

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
0
η bmw δεν ειναι τουοτα και μη ξεχνας οτι δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα κλασης μεταξυ τον σημερινων οδηγων
οπως ηταν καποτε ο σουμι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η bmw δεν ειναι τουοτα και μη ξεχνας οτι δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα κλασης μεταξυ τον σημερινων οδηγων
οπως ηταν καποτε ο σουμι.
ο σούμι δεν ήταν κλάσεις καλύτερος.... Είχε τον αντίστοιχο κρόκους από πίσω του ;)

μπατμαν

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
0
ο σούμι δεν ήταν κλάσεις καλύτερος.... Είχε τον αντίστοιχο κρόκους από πίσω του ;)
Φιλε οτι και να λεμε οι αριθμοι μιλανε μονοι τους η f1 ειναι για αντρες οχι για παιδακια
οσο σπρωξιμο και να εχεις αμα δεν αξιζεις δε κανεις τιποτα.

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Οπως σε όλα τα αμφισβητούμενα θέματα, ο καθένας τα βλέπει από την πλευρά που τον βολεύει...Οι οπαδοί της Φεράρι θεωρούν ότι η ομάδα τους είναι σχεδόν πάντα η καλύτερη και τίμια, εμείς οι άλλοι ακριβώς το αντίθετο. Ετσι είναι αυτά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom