G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
Φιλε μου οποιος ΓΝΩΡΙΖΕΙ απο Formula 1 δεν υπαρχει περιπτωση να υποστηριζει αλλη ομαδα εκτος απο την Ferrari.
Φιλε μου οποιος ΓΝΩΡΙΖΕΙ απο Formula 1 δεν υπαρχει περιπτωση να υποστηριζει αλλη ομαδα εκτος απο την Ferrari.
Κι εμείς επειδή γνωρίζουμε από Φόρμουλα 1, ΔΕΝ υποστηρίζουμε τη Φεράρι...
Κι εμείς επειδή γνωρίζουμε από Φόρμουλα 1, ΔΕΝ υποστηρίζουμε τη Φεράρι...
θα ηθελα παρα πολυ να ακουσω τα επιχειρηματα σου για την F1 και γιατι δεν υποστηριζεις Ferrari πχ!Speed κ επειδη ψαχνεις για τσακωμο, οριστε, βρηκαμε κ την αιτια
;)
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υποστηρίζουμε όλοι τη Φεράρι; Μήπως γιατί το περσινό πρωτάθλημα το πήρε στα χαρτιά (τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει;)H,μήπως γιατί είναι το κατεστημένο της Φ1 και πρέπει να κερδίζει πάντα και με κάθε μέσο; Ασε που τη στηρίζει και ο Τζίγγερ, που είδαμε και πάθαμε να τον κάνουμε να αλλάξει μοντέλο ιδιοκτησίας και διοίκησης στον Παναθηναικό...
θα ηθελα παρα πολυ να ακουσω τα επιχειρηματα σου για την F1 και γιατι δεν υποστηριζεις Ferrari πχ!
εσυ πηγαινε να παρεις εφημεριδες καλυτερα......δεν θα προλαβεις!
εσυ πηγαινε να παρεις εφημεριδες καλυτερα......δεν θα προλαβεις!
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υποστηρίζουμε όλοι τη Φεράρι; Μήπως γιατί το περσινό πρωτάθλημα το πήρε στα χαρτιά (τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει;)H,μήπως γιατί είναι το κατεστημένο της Φ1 και πρέπει να κερδίζει πάντα και με κάθε μέσο; Ασε που τη στηρίζει και ο Τζίγγερ, που είδαμε και πάθαμε να τον κάνουμε να αλλάξει μοντέλο ιδιοκτησίας και διοίκησης στον Παναθηναικό...
καλά ρε περσόνα....εσύ δεν είπες ότι αποχωρείς?.....πάλι εδώ?......αρρωστάκοοοοοοοο...ξέρω ξέρω..δεν αφήνεις την οχιά μόνη της...φοβάσαι τον ταράτσα......
τι κλώνος ρε....δάσος έχεις καταντήσει.....23678 νίκ.....κλώνος είμαι ρε..... κλώνος......
χμ..... Εγώ μάγκα μακλάρεν είμαι αλλά μάλλον η μακλάρεν πήγε να το πάρει με κλεμμένη τράπουλα πέρισυ... .Η Φερράρι έχει κάνει επί σούμι πολλές πουστιές, αλλά πέρισυ η πουστιά ηταν όλων των υπολοίπων....
Η Μακλάρεν πέρισυ στη μόντζα το σπίτι της Φερράρι πέταγε, όταν άλλες χρονιές δεν μπορούσε να τερματίσει..... Οποιος βλέπει φόρμουλα χρόνια μαθαίνει να κρίνει που παίζεται πουστιά και που όχι............Ανεξαρτήτως προτιμήσεων........
Η μακλάρεν μετά από αυτό που έκανε να χαίρεται που υπάρχει ακόμα και ως ομάδα.......
Εγώ δεν δέχομαι πάντως ότι η Μακλάρεν είχε κάνει πουστιά όταν πέταγε στη Μόντσα, ούτε ότι η κατασκοπία (αν έγινε έτσι) είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα στην απόδοσή τη πέρυσι. Αντιθέτως τις περισσότερες φορές τα δικά μας αυτοκίνητα είναι τρωτά ενώ της Φεράρι δεν παθαίνουν σχεδόν ποτέ τίποτα.