Νέα

Formula-1 Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamolas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Κι εμείς επειδή γνωρίζουμε από Φόρμουλα 1, ΔΕΝ υποστηρίζουμε τη Φεράρι...

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
"εχετε δικιο".....τωρα που ξανακοιταω τη βαθμολογια.....θα θελατε πολυ!!!

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υποστηρίζουμε όλοι τη Φεράρι; Μήπως γιατί το περσινό πρωτάθλημα το πήρε στα χαρτιά (τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει;)H,μήπως γιατί είναι το κατεστημένο της Φ1 και πρέπει να κερδίζει πάντα και με κάθε μέσο; Ασε που τη στηρίζει και ο Τζίγγερ, που είδαμε και πάθαμε να τον κάνουμε να αλλάξει μοντέλο ιδιοκτησίας και διοίκησης στον Παναθηναικό...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.184
Πόντοι
12.056
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υποστηρίζουμε όλοι τη Φεράρι; Μήπως γιατί το περσινό πρωτάθλημα το πήρε στα χαρτιά (τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει;)H,μήπως γιατί είναι το κατεστημένο της Φ1 και πρέπει να κερδίζει πάντα και με κάθε μέσο; Ασε που τη στηρίζει και ο Τζίγγερ, που είδαμε και πάθαμε να τον κάνουμε να αλλάξει μοντέλο ιδιοκτησίας και διοίκησης στον Παναθηναικό...

+21

Επισκέπτης
θα ηθελα παρα πολυ να ακουσω τα επιχειρηματα σου για την F1 και γιατι δεν υποστηριζεις Ferrari πχ!

χμμμ... Δεν μ'αρεσαν ποτε σαν ομαδα, ειδικα στην εποχη του Schumi, οχι οτι δεν ηταν καλος οδηγος (ακομα ειναι), απλα πιστευω οτι παιζουν βρωμικα

Παλια υποστηριζα οδηγο, τον Hakkinen, αλλα απο τοτε που εφυγε, υποστηριζω ομαδα, κ αυτη ειναι η Renault  :) 

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Βλέπω μερικοί ξεχνάνε γρήγορα........ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ.........!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*
Τα καλύτερα έρχοντε..........!!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Παρακαλώ, μεγάλη πρoσοχή στο άσμα...........!!!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

[youtube=425,350]BHODmncvEjw[/youtube]

shaggyns

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Να μην γίνει πάλι κάτι σαν πέρισυ και χάσει το ενδιαφέρον και ελπίζω ότι θα έχουμε ανάλογο συναγωνισμό και θα έχει τρελό ενδιαφέρον. Και οι οδηγοί και φέτος έχουν την διάθεση για καλό θέαμα μόνο να τους αφήσουν να χαρούμε και εμείς το άθλημα Hamilton θέλω αλλά δεν με πειράζει κιόλας αρκεί να έχει ενδιαφέρον

:grin:  :dancing:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

χμ..... Εγώ μάγκα μακλάρεν είμαι αλλά μάλλον η μακλάρεν πήγε να το πάρει με κλεμμένη τράπουλα πέρισυ... .Η Φερράρι έχει κάνει επί σούμι πολλές πουστιές, αλλά πέρισυ η πουστιά ηταν όλων των υπολοίπων....
Η Μακλάρεν πέρισυ στη μόντζα το σπίτι της Φερράρι πέταγε, όταν άλλες χρονιές δεν μπορούσε να τερματίσει..... Οποιος βλέπει φόρμουλα χρόνια μαθαίνει να κρίνει που παίζεται πουστιά και που όχι............Ανεξαρτήτως προτιμήσεων........
Η μακλάρεν μετά από αυτό που έκανε να χαίρεται που υπάρχει ακόμα και ως ομάδα.......

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλά ρε περσόνα....εσύ δεν είπες ότι αποχωρείς?.....πάλι εδώ?......αρρωστάκοοοοοοοο...ξέρω ξέρω..δεν αφήνεις την οχιά μόνη της...φοβάσαι τον ταράτσα...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλά ρε περσόνα....εσύ δεν είπες ότι αποχωρείς?.....πάλι εδώ?......αρρωστάκοοοοοοοο...ξέρω ξέρω..δεν αφήνεις την οχιά μόνη της...φοβάσαι τον ταράτσα...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κλώνος είμαι ρε..... κλώνος......

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
χμ..... Εγώ μάγκα μακλάρεν είμαι αλλά μάλλον η μακλάρεν πήγε να το πάρει με κλεμμένη τράπουλα πέρισυ... .Η Φερράρι έχει κάνει επί σούμι πολλές πουστιές, αλλά πέρισυ η πουστιά ηταν όλων των υπολοίπων....
Η Μακλάρεν πέρισυ στη μόντζα το σπίτι της Φερράρι πέταγε, όταν άλλες χρονιές δεν μπορούσε να τερματίσει..... Οποιος βλέπει φόρμουλα χρόνια μαθαίνει να κρίνει που παίζεται πουστιά και που όχι............Ανεξαρτήτως προτιμήσεων........
Η μακλάρεν μετά από αυτό που έκανε να χαίρεται που υπάρχει ακόμα και ως ομάδα.......

Εγώ δεν δέχομαι πάντως ότι η Μακλάρεν είχε κάνει πουστιά όταν πέταγε στη Μόντσα, ούτε ότι η κατασκοπία (αν έγινε έτσι) είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα στην απόδοσή τη πέρυσι. Αντιθέτως τις περισσότερες φορές τα δικά μας αυτοκίνητα είναι τρωτά ενώ της Φεράρι δεν παθαίνουν σχεδόν ποτέ τίποτα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ δεν δέχομαι πάντως ότι η Μακλάρεν είχε κάνει πουστιά όταν πέταγε στη Μόντσα, ούτε ότι η κατασκοπία (αν έγινε έτσι) είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα στην απόδοσή τη πέρυσι. Αντιθέτως τις περισσότερες φορές τα δικά μας αυτοκίνητα είναι τρωτά ενώ της Φεράρι δεν παθαίνουν σχεδόν ποτέ τίποτα.

ανεξαρτήτως εάν απέκτησε πλεονέκτημα ή όχι αυτά που έκανε ήταν ανεκδιήγητα... Μου θύμισε ελληνικό γκρέκο μασκαρά.......
ΟΙ πουστιές που έχουν γίνει παλαιότερα (βλ πλάτος ελαστικών μισλέν, απαγόρευση κραμάτων βιρηλλίου στους κινητήρες) έδωσαν άδικα κούπα στην Φερράρι. Πέρισυ πάντως θεωρώ ότι δικαίως το πήραν οι κόκκινοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom