η ναταλυ δεν το εχει. ειναι κρυοκωλη. παντωs τωρα εχει φυγει για τα παρανομα τηs κρητηs.Πέρασα σήμερα και ήταν ανοικτό. Πήρα Ναταλί, ρωσίδα γύρω στα 35, μέτρια πράγματα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Φορμίωνος 212 ( Μασατζίδικο)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasm2005
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 131K
- Tagged users Καμία
σημερα που ξαναπηγα ηταν ναταλυ- ελενη- φατμε και μια νεα η κλαιρη.
Πληρώνεις μετά το πέρας της συνεδρίας, ή προπληρώνεις?
εγω after the services αλα μασατζιδικο, δεν ξερω οι αλλοι... παντως το μαγαζι πρεπει να καταταχτει στα στουντιο ασχετως αν διαφημιζεται ως κεντρο αισθητικης, εκει κολλαει. Δεν εχω αντιληφθει ποτε να παταει κανεις στα κατω διαμερισματα, μονο μια φορα κι αυτο γιατι ολα τα πανω ητανε κατειλημμενα. Αλλωστε, γιατι να σε μασαζοκρεβατο οταν σου προσφερεται διπλο κρεβατι?Πληρώνεις μετά το πέρας της συνεδρίας, ή προπληρώνεις?
ειπαμε, ειναι χυμα το μαγαζιΤο πιο αστείο της τελευταίας συνέρευσης ήταν ότι την ώρα που την γαμούσα άνοιξε η πόρτα γιατί μια άλλη κοπέλα μπερδεύτηκε, ευτυχώς όμως αντέδρασε ακαριαία και αποχώρησε εντός δευτερολέπτων...
εγω after the services αλα μασατζιδικο
Thanks!
Αλλωστε, γιατι να σε μασαζοκρεβατο οταν σου προσφερεται διπλο κρεβατι?
Από τα ατού......!
kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 5.345
χθεσινή επίσκεψη το κατάστημα δεν είχε μπάζα (κοπέλες) !!!!!!!! Μας Τελείωσαν..!!!
δλδ μονο καλεs ειχε? αν ειναι να το ξερουμε για να μην ξαναπαμε.χθεσινή επίσκεψη το κατάστημα δεν είχε μπάζα (κοπέλες) !!!!!!!! Μας Τελείωσαν..!!!
χθεσινή επίσκεψη το κατάστημα δεν είχε μπάζα (κοπέλες) !!!!!!!! Μας Τελείωσαν..!!!
Τι εννοείς? Δεν είχε καθόλου κοπέλες, ή αυτές που υπήρχαν ήταν καλύτερες από τις προηγούμενες?
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
δλδ μονο καλεs ειχε? αν ειναι να το ξερουμε για να μην ξαναπαμε.
ειναι γνωστο οτι το μαγαζι αυτο φερνει μπαζα. μαλλον θα πηγε και θα του ειπαν οτι δεν εχει κοπελλεs. τωρα αυτο το ειπαν γιατι, η δεν θα τον ηξεραν η θα ηταν ολεs απασχολημενεs. εχουν αρχισει και προσεχουν τωρα τελευταια και παιρνουν καποια μετρα, γιατι αλλα τουs eixan υποσχθει και αλλα γινονται.Τι εννοείς? Δεν είχε καθόλου κοπέλες, ή αυτές που υπήρχαν ήταν καλύτερες από τις προηγούμενες?
που εισαι ρε ψυχη ? εχειs εξαφανιστει τωρα τελευταια.
kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 5.345
Συγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησης …δεν είχαν καθόλου κοπέλες ,εμένα με ήξεραν έχω ξαναπάει 2 φορές
κοπελλεs αποκλειεται να μην ειχαν. οποτε αφου σε ξερουν, καποιοs αλλοs λογοs θα υπηρχε.Συγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησης …δεν είχαν καθόλου κοπέλες ,εμένα με ήξεραν έχω ξαναπάει 2 φορές
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
που εισαι ρε ψυχη ? εχειs εξαφανιστει τωρα τελευταια.
Διάγω την περίοδο «(Μοναχός) Σαμουήλ στο Κούγκι …!». 0
Το ζητούμενο είναι πότε θα βάλω φωτιά στην πυριτιδαποθήκη …!
Παρεμπιπτόντως, σε παρακολουθώ και απολαμβάνω τις περιγραφές και τις τοποθετήσεις σου!!!
και γιατι αυτο? εχειs χορτασει και δεν παει αλλο ? εχειs κανει καποιο ταμα? το λεει το κορανι σου για νηστεια?Διάγω την περίοδο «(Μοναχός) Σαμουήλ στο Κούγκι …!». 0
και γιατι αυτο? εχειs χορτασει και δεν παει αλλο ? εχειs κανει καποιο ταμα? το λεει το κορανι σου για νηστεια?
Χορταίνεται το μουνί.....?
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
και γιατι αυτο? εχειs χορτασει και δεν παει αλλο ? εχειs κανει καποιο ταμα? το λεει το κορανι σου για νηστεια?
Αποτοξίνωση ... (ψέμματα μην το πιστέψετε)!
Τρόϊκα ... είναι η λέξη κλειδί! Μας γ..... και το φχαρστιόμαστε ! >
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5