Μου φαινεται τον χειμωνα πως θα γινω μονιμος τροφιμος του ιδρυματος
.Κατι τετοιες καταστασεις μου αρεσουν.
δεν ξέρω αν θα προλαβεις γερακο μου, καθοτι διαπιστωνω αλλαγες στα χαρακτηριστικα του ιδρυματος και εξηγουμαι:
1. οι εργαζομενες ως παρουσιες εχουν βελτιωθει μεν, δεν ειναι ομως και τιποτα το αξιολογο δε
2. υπαρχει συνεχης ανακυκλωση προσωπικου, καθε επισκεψη ανα λιγες μερες και διαφορετικο ροστερ
και που ειναι το κακο σε ολα αυτα δικαιως θα αναρωτηθεις γερακο μου
Το κακο ειναι οτι ξερουν οτι πανε εκει για 2-3 αντε 5 μερες και δεν καιγονται να προσφερουν φουλ υπηρεσιες για να φτιαξουν πελατακια οπως η Ελενη π.χ. που μπορει να ειναι 1,20 πανω σε σκαμνι και να εχει τη μυτογκα της Barbara Steisand, αλλα οι υπηρεσιες της ειναι κορυφαιες. (παρεπιπτοντως αυτη εχω να τη δω εκει πανω απο 2 ή 3 εβδομαδες). Επισης, ενα αλλο βασικο χαρακτηριστικο του μαγαζιου που εχει παει περιπατο τελευταια ειναι η ανεση χρονου, επικρατει μια διαθεση ξεπετας πια, κατι που ηταν αδιανοητο πριν. Συμπερασματικα, εγω πηγαινα εκει διοτι:
1. Με ενα 50ρικο το μισαωρο (που το τραβαγα χαλαρα και στα 40') ειχα και εξτρα μπολ αν τυχαινε και χωρις γκρινια ή εξτρα χρεωση
2. Φουλ υπηρεσιες και αγνοια του μη και του οχι
τωρα τεινει να γινει υπηρεσιες Φυλης με 50ρικο. Να τα λεμε κι αυτα και ελπιζω (αν και χλωμο) να διαβαζει η κυρα Γιαννα και να επαναφερει την ταξη.
Υ.Γ. τελευταια διαλεξα μια ψηλη ξανθια κοπελα απο Γεωργια, γυρω στα 25, δεν ειμαι σιγουρος για το ονομα, νομιζω Ντιανα. Εκανα το λαθος να μη χουφτωσω λιγο πριν επιλεξω και τα αφησα ολα στην οραση. Τοσο πλαδαρο σωμα ουτε 60χρονη δεν εχει
πολυ μαπα το καρπουζι...