μπααααα...αυτός δεν θα κατάφερε να μπει στην ντουζιέρα...
την επόμενη πάντως το μενού λέει διπλάκι με τη Σμαράγδα ;)
μιλησα εγω για γλωσσοφιλα στην μπανιερα ? στο δωματιο του τα εδινε. τα ακουγα. θα σε σκισουν οι αλβανιδουλες
μπααααα...αυτός δεν θα κατάφερε να μπει στην ντουζιέρα...
την επόμενη πάντως το μενού λέει διπλάκι με τη Σμαράγδα ;)
καλημερα σε ολους...δικο μου περασμα την προηγουμενη εβδομαδα....καταρχην πολλα thanx στον γειτωνα jerry.....
ειχα μειενει βεβαια πολυ πισς κ πληροφορηθηκα απο τη Γιαννα τη μετακομιση...ετσι περασα απο εκει..πηρα τη Σμαραγμα, στρουμπουλο αλλα παρολα αυτα σφηχτο...καλα ηταν...δεν τρελαθηκα κιολας βεβαια...Το μονο που με χαλασε ηταν η γενικοτερη καθαριοτητα του χωρου, μεσα κ εξω απο τα δωματια...μια γενικοτερη δυσοσμια κιολας, που απο οτι μου ειπε αιτερη κορασιδα, η Βικτωρια, προερχεται απο γατα που κθκλοφορει ελευθερη στο χωρο...Παιδες, οταν ξαναπατε , πατηστε κανα γκαζι στη Γιαννα αναφορικα με αθτο το θεμα...
Κ παλι πολλα ευχαριστω στον jerry
το γατακι ειναι το πιο καθαρο εκει μεσα. και πολυ ομορφο. κατασπρο και με γαλανα ματια.
Εχεις απολυτο δικιο !!!Πωπω καρφάρααααααα...........
Υ.Γ. Ακόμη να αλλάξει ο τίτλος του νήματος? Παραπληροφορεί.
βυζια μεγαλα?...μικρα?....καλημερα σε ολους...δικο μου περασμα την προηγουμενη εβδομαδα....καταρχην πολλα thanx στον γειτωνα jerry.....
ειχα μειενει βεβαια πολυ πισς κ πληροφορηθηκα απο τη Γιαννα τη μετακομιση...ετσι περασα απο εκει..πηρα τη Σμαραγμα, στρουμπουλο αλλα παρολα αυτα σφηχτο...καλα ηταν...δεν τρελαθηκα κιολας βεβαια...Το μονο που με χαλασε ηταν η γενικοτερη καθαριοτητα του χωρου, μεσα κ εξω απο τα δωματια...μια γενικοτερη δυσοσμια κιολας, που απο οτι μου ειπε αιτερη κορασιδα, η Βικτωρια, προερχεται απο γατα που κθκλοφορει ελευθερη στο χωρο...Παιδες, οταν ξαναπατε , πατηστε κανα γκαζι στη Γιαννα αναφορικα με αθτο το θεμα...
Κ παλι πολλα ευχαριστω στον jerry
το γατακι ειναι το πιο καθαρο εκει μεσα. και πολυ ομορφο. κατασπρο και με γαλανα ματια.
τι κανεις στην αθηνα ρε λαμογιο ,τετοιες μερες....?την βλέπω αυτή τη φορά για κλείσιμο και όχι για μετακόμιση..
τι κανεις στην αθηνα ρε λαμογιο ,τετοιες μερες....?
τι κανεις στην αθηνα ρε λαμογιο ,τετοιες μερες....?
Καταλαβα....η συγγρου ξαναζει παλιες καλες ημερεςδιακοπάρω λαμόγια.
loop μην τον φοβασαι αυτον...εχει κανει τα κουμαντα του, για τον δυσκολο χειμωνα που ερχεται...Καταλαβα....η συγγρου ξαναζει παλιες καλες ημερες
Δηλαδη φραπες=απωλεια μηνιατικου+δωρου αδειας
loop μην τον φοβασαι αυτον...εχει κανει τα κουμαντα του, για τον δυσκολο χειμωνα που ερχεται...
Οι μονοι που φοβουνται ειναι οι πορτιερηδες στη συγγρου μηπως και δεν δουν αυτη την κοντοχοντρη μουστακαλιδικη μορφη να πλησιαζει για να δωσει το αντιτιμο της πυχταλευριασηςloop μην τον φοβασαι αυτον...εχει κανει τα κουμαντα του, για τον δυσκολο χειμωνα που ερχεται...
http://1.1.1.2/bmi/[URL unfurl="true"]www.smileysnetwork.com/vacances/vacances01.gif[/img[/URL]]
πηγαινετε για κανα μπανιο ρεεεεεεεε !!!! :headbang3: :headbang3: :tooth: :tooth: :tooth:
[/quote]τρελος εισαι?.... με τον patho στη αθηνα δεν κουνιεται κανεις.... :tits2: :tits2:
βυζια μεγαλα?...μικρα?....
αν εκπαιδεύεται από τις άλλες, να την πάρουμε για κανένα ντουετάκι
....καλα...αστο....γερασαμε μεχρι τοτε....
κατσε λιγο. περιμενε. να ψηθει. να φαει εναν αριθμο χ . να αποκτησει και την πουτανια που πρεπει.