n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.427
- Πόντοι
- 46.232
ρε jerry γιατί δεν ανοίγεις θέμα με την νέα διεύθυνση του μαγαζιού???
Μεζεδες νηστισιμους....πανε οι παλιες δοξεςδεν ξέρω έχω καιρό να πάω στο οινομαγειρείο της Κας.Γιάννας
Μεζεδες νηστισιμους....πανε οι παλιες δοξες
Ακομα και τα περιβοητα φασολακια της τζοαν,αλαδωτα πια
ναι αλλά εσύ πηγαίνεις.....δεν τα μαθαίνεις απο άλλους..........
βαριεμαι. ας το κανει καποιος αλλος. τοσοι υπαρχουν.
σεφ μου , πλησιάζει δεκαπενταύγουστος..........Μεζεδες νηστισιμους....πανε οι παλιες δοξες
Ακομα και τα περιβοητα φασολακια της τζοαν,αλαδωτα πια
τον τελευταιο καιρο το ροστερ ειναι σταθερο. βικτωρια , σμαραγδα και ελενη. νομιζω οτι ποτε της η γιαννα δεν ειχε μεχρι τωρα , ροστερ που να αξιζουν ολες μεσα. σημερα που ελειπε η βικτωρια , περασα με την σμαραγδα. 25χρονη ξανθουλα. κοντουλικο μεν αλλα ωραιο σωματακι( ουτε κοιλιες , σφιχτο κορμακι και με βυζακι 1,5. οταν της το γλειφεις και το πιανεις , ολο αχ και βογγητα καβλας ειναι ) και με πολυ ομορφο κολλαρακι. προσωπο νοστιμο. πολυ καλο μεσα. καβλιτσα ειναι. ξερει πολυ καλα , να παιζει μεσα τον ρολο , που πρεπει να παιξει. κουμανταρεται ευκολα λογω του υψους και της κατασκευης της. παιρνει απο μονη της ποζες , εχει αισθηση το μουνακι της , γουσταρει να dimit δεν θα ξερεις ποια να διαλεξεις ( σμαραγδα - ελενακι . παντως και οι 2 απο αλβανια ειναι ) .
ωραίος είσαι εσύ............δεν είπες να πηγαίναμε μαζί????τον τελευταιο καιρο το ροστερ ειναι σταθερο. βικτωρια , σμαραγδα και ελενη. νομιζω οτι ποτε της η γιαννα δεν ειχε μεχρι τωρα , ροστερ που να αξιζουν ολες μεσα. σημερα που ελειπε η βικτωρια , περασα με την σμαραγδα. 25χρονη ξανθουλα. κοντουλικο μεν αλλα ωραιο σωματακι( ουτε κοιλιες , σφιχτο κορμακι και με βυζακι 1,5. οταν της το γλειφεις και το πιανεις , ολο αχ και βογγητα καβλας ειναι ) και με πολυ ομορφο κολλαρακι. προσωπο νοστιμο. πολυ καλο μεσα. καβλιτσα ειναι. ξερει πολυ καλα , να παιζει μεσα τον ρολο , που πρεπει να παιξει. κουμανταρεται ευκολα λογω του υψους και της κατασκευης της. παιρνει απο μονη της ποζες , εχει αισθηση το μουνακι της , γουσταρει να dimit δεν θα ξερεις ποια να διαλεξεις ( σμαραγδα - ελενακι . παντως και οι 2 απο αλβανια ειναι ) .
δεν με νοιάζει από που είναι ;)
μικροκαμωμένα να είναι θέλω και να τους αρέσουν οι αγαπούλες και όταν ζεσταθούμε να τις πάω σε πιο PSE καταστάσεις
ωραίος είσαι εσύ............δεν είπες να πηγαίναμε μαζί????
τον τελευταιο καιρο το ροστερ ειναι σταθερο. βικτωρια , σμαραγδα και ελενη. νομιζω οτι ποτε της η γιαννα δεν ειχε μεχρι τωρα , ροστερ που να αξιζουν ολες μεσα. σημερα που ελειπε η βικτωρια , περασα με την σμαραγδα. 25χρονη ξανθουλα. κοντουλικο μεν αλλα ωραιο σωματακι( ουτε κοιλιες , σφιχτο κορμακι και με βυζακι 1,5. οταν της το γλειφεις και το πιανεις , ολο αχ και βογγητα καβλας ειναι ) και με πολυ ομορφο κολλαρακι. προσωπο νοστιμο. πολυ καλο μεσα. καβλιτσα ειναι. ξερει πολυ καλα , να παιζει μεσα τον ρολο , που πρεπει να παιξει. κουμανταρεται ευκολα λογω του υψους και της κατασκευης της. παιρνει απο μονη της ποζες , εχει αισθηση το μουνακι της , γουσταρει να dimit δεν θα ξερεις ποια να διαλεξεις ( σμαραγδα - ελενακι . παντως και οι 2 απο αλβανια ειναι ) .
Η Ελενίτσα πάντως είναι ό,τι έψαχνα.
εντάξει της άρεσε και το σώμα μου, τι να κάνουμε :<
Η Ελενίτσα πάντως είναι ό,τι έψαχνα.
Φιλιά με γλώσσα μέχρι το λαρύγγι, βογγητά αληθοφανή, καθοδηγείται εύκολα και δε λέει όχι πουθενά. Ακόμα και στο μπάνιο που κάναμε μαζί δεν σταμάτησε να με φιλάει και να με περιποιείται
στα ελεγα για τα βογγητα της. παντως και οι τρεις που εχει τωρα η γιαννα, απο βογγητα και αναστεναγμους σκιζουν. να σου πω και κατι αλλο ? μια μερα την ειδα να την εχει διαλεξει ενας πολυ γερος . τον πηρε απο το χερακι , γιατι δεν μπορουσε να περπατησει και καλα. λες να τον τρελανε και να τον περιποιηθηκε και αυτον , στα γλωσσοφιλα ? και φορουσε και μασελες ( και στην ανω και στην κατω γναθο )
εεε είσαι και κορμάρα...άδικα λιώνεις στα γυμναστήρια....Η Ελενίτσα πάντως είναι ό,τι έψαχνα.
1.55, αδύνατη, με ανύπαρκτο βυζάκι, απίστευτο-τουρλωτό κωλαράκι, πεντακάθαρη.
Φιλιά με γλώσσα μέχρι το λαρύγγι, βογγητά αληθοφανή, καθοδηγείται εύκολα και δε λέει όχι πουθενά. Το πιτσιρίκι με καύλωσε τρελά και θα ξαναπάρω. Ακόμα και στο μπάνιο που κάναμε μαζί δεν σταμάτησε να με φιλάει και να με περιποιείται...εντάξει της άρεσε και το σώμα μου, τι να κάνουμε :<
εεε είσαι και κορμάρα...άδικα λιώνεις στα γυμναστήρια....