Νέα

Football Manager 2012!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα combo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Που το θυμήθηκες αυτό ρε παίχτη; Είδες κανα Bode plot στον ύπνο σου; :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Από ότι έχω παίξει μέχρι τώρα, έχω να πω πως έχουν κάνει πολύ καλή δουλεία στο να δώσουν τα σωστά "στοιχεία" στους παίκτες που αγωνίζονται στο Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και για τις Ελληνικές ομάδες. Θα αναφέρω παράδειγμα για την ομάδα μου (ΑΕΚ). Στο 2011 ο Μπερνς που τον χρησιμοποιούσα είτε σα δεξί εξτερ είτε σα 2ο επιθετικό έβγαζε φωτιές και στα μισα της περιόδου είχε βάλει 8 γκολ και είχε και 3 ασσίστ και μου ήρθε πρόταση από μια Γαλλική ομάδα για 1.2 εκ ευρώ και ΦΥΣΙΚΑ τον έδωσα! Στο 12 ο ίδιος παίκτης θεωρώ πως έχει πλέον τα σωστά "στοιχεία". Είναι ΜΟΝΟ τρεχαντήρι. Δε μπορεί να δώσει πάσα ούτε στο μισό μέτρο και για να βάλει γκολ πρέπει να κάνει αίτηση! Τον έδωσα για 150χιλιάδες ευρώ στην Κέρκυρα (καλά 150χιλιάδες για την ΑΕΚ είναι ολόκληρη περιουσία). Επίσης απ όλες τις Ελληνικές ομάδες μόνο ο ΟΣΦΠ μπορεί να αγοράσει από τα ψηλά ράφια. Όλες οι αλλες με δανεικούς και ελεύθερους κινούνται. Επίσης, και δε ξέρω αν απλά έχει τύχει σε μένα, ο Άρης είναι 2 από το τέλος, και ο Ατρόμητος είναι 3ος. Α! Και στο Γενάρη μήνα, που είμαι, βγήκε και το μύνημα πως μια ομάδα επενδυτών "ενδιαφέρεται" να αγοράσει τον ΠΑΟ!
Πάντως προς το παρόν θεωρώ πως η διαφορά που έχει το 12 από το 11 στις λεπτομέρειες, κάνει και τη μεγάλη διαφορά. Αν βγει και κανένα απντέιτ κατά το Δεκέμβρη που να φτιάχνει κάτι ψιλοπροβληματάκια τόσο κατά τη περίοδο του αγώνα, όσο και κατά τη χρονική περίοδο μεταξύ των αγώνων, η διαφορά θα είναι ακόμα πιο μεγάλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom