You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Football Manager 2012!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα combo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.468
- Πόντοι
- 6.305
δεν το έχει το pirate ή το btjunkie?μόλις κατέβασα το fifa manager 12..παιδια ξερεις κανενας λινκ για να κατεβασουμε αυτο το παιχνιδι???
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://safelinking.net/d/0e222b8748[/URL]
[URL unfurl="true"]http://safelinking.net/d/9c48a08265[/URL]
[URL unfurl="true"]http://safelinking.net/d/35932f9706[/code[/URL]]
crack
[code][URL unfurl="true"]https://rapidshare.com/files/2376851606/Football_Manager_2012_Skidrow_Crack_only_for_UNDERSEC.rar[/code[/URL]]
τα λινκ δεν ειναι δικα μου.
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
οκ δικα σου δεν ειναι, αλλα ξερουμε αν παιζουνε? μη κατεβασουμε κανενα ιο?
τωρα το κατεβάζω και εγω.κανε ενα σκαν.
οκ φιλε, ευχαριστω κι ενημερωνουμε!τωρα το κατεβάζω και εγω.κανε ενα σκαν.
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
υπομονη και σε κανα δυο μερες θα το εχουν ανεβασει παντου...απ ο,τι με ενημερωσε ο φιλος δε δουλευει το crack. οποιος ξερει κατι παραπανω ας ενημερωσει..
ναι πολυ πιθανον.. απλα καπου ακουσα οτι μπορει να μη μπορουν να το ανεβασουν αυτη τη φορα.. δε λεει να παμε να το αγορασουμε γι αυτο ειπα να εξαντλησω ολεσ τις πιθανοτητες.υπομονη και σε κανα δυο μερες θα το εχουν ανεβασει παντου...
Che Guevara
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
το βρηκα στο tsibato.info αλλα δε το εχω κατεβασει.. αν το εχει παιξει κανεις ας πει
το εχω βρει κι εγω καπου αλλου ( δε θυμαμαι τωρα) αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχει βγει ακομα το crack.. περιεργο..το βρηκα στο tsibato.info αλλα δε το εχω κατεβασει.. αν το εχει παιξει κανεις ας πει
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Όταν έκανα τώρα λογκ ιν σκεφτόμουν να ανοίξω θρεντ για το μαναντζερ 2012!!!υπομονη και σε κανα δυο μερες θα το εχουν ανεβασει παντου...
@Αλάνι : Πορωμένος και εσύ;
Εγώ από τα χρόνια της Αγγλίας κάπου το 99 όταν ένας Άγγλος συμφοιτητής μου μου το έδωσε. Χωρίς γραφηκά με λίγα (σε αναλογία με τα σημερινά δεδομένα) πρωταθλήματα! Και όμως κόλησα άγρια. Τεσπα. Είναι μία από τις λίγες σειρές παιχνιδίων που αγοράζω ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ. Και φαντάζεστε την απογοήτευσή μου όταν έμαθα ότι στη Κίνα πολύ δύσκολα θα βρει "δυτικά" παιχνίδια . Έτσι έβαλα τα μεγάλα μέσα! Είπα να ψάξω να κατεβάσω το πρώτο μου μάνατζερ από το νετ (έχω κατεβάσει και άλλα παιχνίδια αλλά ποτέ το μάναντζερ). Όταν δε βρήκα τίποτα πήρα ένα φίλο μου γκουρού σε αυτά και μου είπε πως ενώ υπάρχει στο νετ μία έκδοση ακόμα δεν υπάρχει κρακ. Και από πληροφορίες που είχε, μου είπε πως τα κρακς θα αρχίσουν να υπάρχουν από αρχές Νοέμβρη και μετά. Πάντως με συμβούλεψε να κοιτάξω κατά τα μέσα Νοέμβρη ξανά που ΛΟΓΙΚΑ θα υπάρχουν δοκιμασμένα κρακς. Έτσι το ξαναγύρισα στο μαναντζερ 11. Πήρα τίτλος με τη Νάπολι (έτος 2014) και κλείνωντας μια 15ετιά προπονητής στην ΑΕΚ πήρα το 5σερί Τσ Λ ( , και σκέφτομαι σοβαρά να στείλω το βιογραφικό μου στην ομάδα . Ειρήσθω εν παρώδο στην Αγγλία -αν δε κάνω λάθος- πριν κάποια χρόνια είχε στείλει παίκτης σκριν με τους τίτλους που είχε πάρει παίζοντας το παιχνίδι).
Πάντως ο παλίος μου συμφοιτητής που με έμπασε στο κόλπο μου είπε πως έχει βελτιωθεί πααααααααααρα πολύ το όλο 3d θέμα του παιχνιδιού, οι παίκτες κινούνται πιο ομαλά. Επίσης πως το ιντερακτιον με τους παίκτες, τους δημοσιογράφους κτλπ είναι πιο βελτιωμένο. Να πω την αλήθεια ΔΕ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Επειδή χθες το βράδυ ήμουν ανυπόμονος δεν έψαξα να βρω το θρεντ αυτό οπότε παραθέτω αυτά που έγραψα στο θρεντ της ΑΕΚβρηκε κανεις τιποτα???
Άσχετο με το θρεντ, αν και σχετικό με τους απανταχου ΑΕΚτζήδες που πιστεύουν πως είναι οι καλυτερότεροι προπονητές. Βρήκε και κατέβασε το Football Manager 12 (αν μπορούσα στη Κίνα να το αγοράσω αυθεντικό θα το είχα κάνει αν και με την επιστροφή μου στην Ελλάδα ΣΙΓΟΥΡΑ θα το αγοράσω). Παίζει κανόνικα, ΑΝ και όταν πάω να κοιτάξω το προφίλ βοηθών προπονητών και λοιπών ΜΗ ΠΑΙΚΤΩΝ, το παιχνίδι κρασάρει. Το τόρρεντ είναι του σκιντρόου. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ έκδοση που δε κρασάρει να το πει.
Υ.Γ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ και όχι το ντέμο.
Υ.Γ2 Πρώτη μεταγραφή. Άπια. Δεύτερη Φιγκερόα. Τρίτη κίνηση. Αντίο Μπέλεκ, και Αργυρίου. Και συζήτω για να δώσω τον Ρίκκα. Και το γύρισα και σε 4-3-1-2 και 2η επιλογή 4-3-3.....Θα λιωσω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Στο torrents.to αν ψάξετε για Football manager 12 θα σας βγάλει στο btjunkie αποτελέσματα. Σε ενα από αυτά είναι ένα του skidrow. Είναι περίπου 1.8 γκίγκα συμπιεσμένα (ασυμπίεστα είναι περίπου 2.3). Το έκανα ινστάλ. Τρέχει κανονικά, το μόνο πρόβλημα είναι όπως είπα πως κρασάρει όταν πάω να δω τα προφίλ των ΜΗ ΠΑΙΚΤΩΝ (βοηθών προπονητών, σκάουτερς κτλπ). Δε ξέρω αν έγινε κάτι κατά το κατέβασμα ή φταίει το κρακ. Επίσης πριν από 2 λεπτά μίλησα με τον γκουρού φίλο μου ο οποίος μου είπε πως δεν είναι και τόσο σίγουρος αν αυτό που κατέβασα είναι η πλήρης έκδοση του παιχνιδιού. Πάντως εμένα πλην αυτού του προβλήματος τρέχει κανονικά αλλά θα έχω το νου μου σε καμιά 15ρια μέρες να ξαναμπω στο τόρεντ και να δω. Αυτά.
40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
qbittorrent.sourceforge.net/download.phpΣτο torrents.to αν ψάξετε για Football manager 12 θα σας βγάλει στο btjunkie αποτελέσματα.
Γαμάτη εφαρμοφή με embedded search - βάζεις αυτή και πετάς το utorrent. ;)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ρε βγήκε το matlab 2011 και ασχολείστε με το fm;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 583