Νέα

Football Manager 2012!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα combo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
παιδια ξερεις κανενας λινκ για να κατεβασουμε αυτο το παιχνιδι???

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://safelinking.net/d/0e222b8748[/URL]
[URL unfurl="true"]http://safelinking.net/d/9c48a08265[/URL]
[URL unfurl="true"]http://safelinking.net/d/35932f9706[/code[/URL]]

crack

[code][URL unfurl="true"]https://rapidshare.com/files/2376851606/Football_Manager_2012_Skidrow_Crack_only_for_UNDERSEC.rar[/code[/URL]]

τα λινκ δεν ειναι δικα μου.

OP
OP
C

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
οκ δικα σου δεν ειναι, αλλα ξερουμε αν παιζουνε? μη κατεβασουμε κανενα ιο?

Touristas

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
1
σε τορρεντ παιζει ?

OP
OP
C

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
απ ο,τι με ενημερωσε ο φιλος δε δουλευει το crack. οποιος ξερει κατι παραπανω ας ενημερωσει..

OP
OP
C

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
υπομονη και σε κανα δυο μερες θα το εχουν ανεβασει παντου...
ναι πολυ πιθανον.. απλα καπου ακουσα οτι μπορει να μη μπορουν να το ανεβασουν αυτη τη φορα.. δε λεει να παμε να το αγορασουμε γι αυτο ειπα να εξαντλησω ολεσ τις πιθανοτητες.

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
το βρηκα στο tsibato.info αλλα δε το εχω κατεβασει.. αν το εχει παιξει κανεις ας πει

OP
OP
C

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
το βρηκα στο tsibato.info αλλα δε το εχω κατεβασει.. αν το εχει παιξει κανεις ας πει
το εχω βρει κι εγω καπου αλλου ( δε θυμαμαι τωρα) αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχει βγει ακομα το crack.. περιεργο..

nitromg

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
289
Πόντοι
21
παιδιά επειδή το παιχνίδι είναι με steam έχουν πρόβλημα με το crack και θα καθυστερήσουν κάποιες μέρες από ότι ξέρω

OP
OP
C

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
παιδια βρηκε κανεις τιποτα???

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
υπομονη και σε κανα δυο μερες θα το εχουν ανεβασει παντου...
Όταν έκανα τώρα λογκ ιν σκεφτόμουν να ανοίξω θρεντ για το μαναντζερ 2012!!!
@Αλάνι : Πορωμένος και εσύ;
Εγώ από τα χρόνια της Αγγλίας κάπου το 99 όταν ένας Άγγλος συμφοιτητής μου μου το έδωσε. Χωρίς γραφηκά με λίγα (σε αναλογία με τα σημερινά δεδομένα) πρωταθλήματα! Και όμως κόλησα άγρια. Τεσπα. Είναι μία από τις λίγες σειρές παιχνιδίων που αγοράζω ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ. Και φαντάζεστε την απογοήτευσή μου όταν έμαθα ότι στη Κίνα πολύ δύσκολα θα βρει "δυτικά" παιχνίδια :jerking: :jerking: :jerking:. Έτσι έβαλα τα μεγάλα μέσα! Είπα να ψάξω να κατεβάσω το πρώτο μου μάνατζερ από το νετ (έχω κατεβάσει και άλλα παιχνίδια αλλά ποτέ το μάναντζερ). Όταν δε βρήκα τίποτα πήρα ένα φίλο μου γκουρού σε αυτά και μου είπε πως ενώ υπάρχει στο νετ μία έκδοση ακόμα δεν υπάρχει κρακ. Και από πληροφορίες που είχε, μου είπε πως τα κρακς θα αρχίσουν να υπάρχουν από αρχές Νοέμβρη και μετά. Πάντως με συμβούλεψε να κοιτάξω κατά τα μέσα Νοέμβρη ξανά που ΛΟΓΙΚΑ θα υπάρχουν δοκιμασμένα κρακς. Έτσι το ξαναγύρισα στο μαναντζερ 11. Πήρα τίτλος με τη Νάπολι (έτος 2014) και κλείνωντας μια 15ετιά προπονητής στην ΑΕΚ πήρα το 5σερί Τσ Λ ( :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:, και σκέφτομαι σοβαρά να στείλω το βιογραφικό μου στην ομάδα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:. Ειρήσθω εν παρώδο στην Αγγλία -αν δε κάνω λάθος- πριν κάποια χρόνια είχε στείλει παίκτης σκριν με τους τίτλους που είχε πάρει παίζοντας το παιχνίδι).
Πάντως ο παλίος μου συμφοιτητής που με έμπασε στο κόλπο μου είπε πως έχει βελτιωθεί πααααααααααρα πολύ το όλο 3d θέμα του παιχνιδιού, οι παίκτες κινούνται πιο ομαλά. Επίσης πως το ιντερακτιον με τους παίκτες, τους δημοσιογράφους κτλπ είναι πιο βελτιωμένο. Να πω την αλήθεια ΔΕ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!

OP
OP
C

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
βρηκε κανεις τιποτα???

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
βρηκε κανεις τιποτα???
Επειδή χθες το βράδυ ήμουν ανυπόμονος δεν έψαξα να βρω το θρεντ αυτό οπότε παραθέτω αυτά που έγραψα στο θρεντ της ΑΕΚ

Άσχετο με το θρεντ, αν και σχετικό με τους απανταχου ΑΕΚτζήδες που πιστεύουν πως είναι οι καλυτερότεροι προπονητές. Βρήκε και κατέβασε το Football Manager 12 (αν μπορούσα στη Κίνα να το αγοράσω αυθεντικό θα το είχα κάνει αν και με την επιστροφή μου στην Ελλάδα ΣΙΓΟΥΡΑ θα το αγοράσω). Παίζει κανόνικα, ΑΝ και όταν πάω να κοιτάξω το προφίλ βοηθών προπονητών και λοιπών ΜΗ ΠΑΙΚΤΩΝ, το παιχνίδι κρασάρει. Το τόρρεντ είναι του σκιντρόου. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ έκδοση που δε κρασάρει να το πει.

Υ.Γ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ και όχι το ντέμο.

Υ.Γ2 Πρώτη μεταγραφή. Άπια. Δεύτερη Φιγκερόα. Τρίτη κίνηση. Αντίο Μπέλεκ, και Αργυρίου. Και συζήτω για να δώσω τον Ρίκκα. Και το γύρισα και σε 4-3-1-2 και 2η επιλογή 4-3-3.....Θα λιωσω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Στο torrents.to αν ψάξετε για Football manager 12 θα σας βγάλει στο btjunkie αποτελέσματα. Σε ενα από αυτά είναι ένα του  skidrow. Είναι περίπου 1.8 γκίγκα συμπιεσμένα (ασυμπίεστα είναι περίπου 2.3). Το έκανα ινστάλ. Τρέχει κανονικά, το μόνο πρόβλημα είναι όπως είπα πως κρασάρει όταν πάω να δω τα προφίλ των ΜΗ ΠΑΙΚΤΩΝ (βοηθών προπονητών, σκάουτερς κτλπ). Δε ξέρω αν έγινε κάτι κατά το κατέβασμα ή φταίει το κρακ. Επίσης πριν από 2 λεπτά μίλησα με τον γκουρού φίλο μου ο οποίος μου είπε πως δεν είναι και τόσο σίγουρος αν αυτό που κατέβασα είναι η πλήρης έκδοση του παιχνιδιού. Πάντως εμένα πλην αυτού του προβλήματος τρέχει κανονικά αλλά θα έχω το νου μου σε καμιά 15ρια μέρες να ξαναμπω στο τόρεντ και να δω. Αυτά.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]https://www.rapidshare.com/files/976620657/Football_Manager_2012_Crack_only_SKIDROW_Undersec_Forum.rar[/code[/URL]]

το crack αυτο μεχρι στιγμης μου  δουλευει μια χαρα

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ρε βγήκε το matlab 2011 και ασχολείστε με το fm;
:bounce-glasses: :tooth: :tooth: :tooth:

Stories