Επισκέπτης
Και δεν τον έχουνε πιάσει εδώ και 2-3 μέρες τα λαγωνικά της αστυνομίας?
Θα πινει καφε τωρα με τον κουμπαρο του τον εισαγελλεα
Και δεν τον έχουνε πιάσει εδώ και 2-3 μέρες τα λαγωνικά της αστυνομίας?
Το χορτο ευκολα και απλα το βρισκεις στη Κρητη αν και ποτε δεν ψηθηκα να δοκιμασω .
Από την παραγωγή στην κατανάλωση ένα πράμα.....
Δλδ άμα έρθω στο νησί για πρωινό θα μου φέρνεις ένα τσιγαράκι;
Πώ πω κάβλα... Ερχομαι αύριο........
Τι Χαβάη ρε ΟΧΙΑ...... Κρήτη τώρα....... Θωμά έρχομαι.......
πίσω από τη χέστρα ήταν και κρυφοκοίταγε τη τσαπού σου ο κωλόγαυρος...
ΟΧΙΑ ακούς; Κάτι λέγαμε για φελλούς αλλού...
Είμαι ένας ακροδεξιός κωλόγαυρος αγάμητος, άσχημος και φτωχός.
Τροποποιώ.......Το φλώρος το ξέχασες;;;;
Αχ ρε περσόνα μου........
πίσω από τη χέστρα ήταν και κρυφοκοίταγε τη τσαπού σου ο κωλόγαυρος...
Τροποποιώ.......
Είμαι ένας (1)ακροδεξιός (2)κωλόγαυρος (3)αγάμητος, (4)άσχημος, (5)φτωχός, (6)σεσημασμένος, (7)φλώρος.
Δλδ έχω τα θύρα7 ΚΑΚΑ της μοίρας μου......
ούστ κλώνε...
τι αλλο πρεπει να γινει σ'αυτο το μπουρδελοκρατος για να ισχυσει ξανα η θανατικη ποινη?
τραγικο πραγματικα αυτο που συνεβη. κριμα για το νεο παιδι που χαθηκε ετσι. η θανατικη ποινη πρεπει να εφαρμοστει ξανα οπωσδηποτε
γιατι αλλιως τετοια περιστατικα θα γινονται συνεχεια. τι τους κρατανε φυλακη ? για να πληρωνω φορους ? ας τους κανουνε σαπουνι να ξεβρομισει ο τοπος απο τα καθικια, αλλα οχι να βγουνε τα παιδια απο τη φυακη να καθαρισουνε καμια δεκαρια αθωο κοσμο. σα δεν ντρεπομαστε , αυτος ο καριολης που σκοτωσε το παληκαρι θελει σουβλισμα ζωντανος και οχι σωφρονισμο στη φυλακη. ελεος πια, τι αλλο πρεπει να γινει σ'αυτο το μπουρδελοκρατος για να ισχυσει ξανα η θανατικη ποινη?
να σκοτώσουν γιο βουλευτή.
Όπως επίσης τραγικό είναι αυτό που άκουσα σήμερα για ένα παιδάκι 9 χρονών που έπεσε από το ποδήλατό του και επειδή αργούσε να έρθει το ασθενοφόρο (1.5 ώρα) πέθανε!!! Και η τραγωδία συνεχίζεται... οι γονείς αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του αλλά επειδή άργησε τόσο πόλύ ουτε τα όργανα δεν μπόρεσαν να μεταμοσχεύσουν. Αυτοί τι θέλουν;;;;;