Νέα

Φόνος για ένα...σουβλάκι !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Από την παραγωγή στην κατανάλωση ένα πράμα.....
Δλδ άμα έρθω στο νησί για πρωινό θα μου φέρνεις ένα τσιγαράκι;
Πώ πω κάβλα... Ερχομαι αύριο........
Τι Χαβάη ρε ΟΧΙΑ...... Κρήτη τώρα....... Θωμά έρχομαι.......

Θωμά φέρε λεφτά απτο σπίτι. Και όχι μόνο για τα εισιτήρια.... :uglystupid: μπουχαχα :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πίσω από τη χέστρα ήταν και κρυφοκοίταγε τη τσαπού σου ο κωλόγαυρος...

ΟΧΙΑ ακούς; Κάτι λέγαμε για φελλούς αλλού...

Είμαι ένας ακροδεξιός κωλόγαυρος αγάμητος, άσχημος και φτωχός.  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το φλώρος το ξέχασες;;;; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αχ ρε περσόνα μου........ :boobies: :boobies: :boobies:
Τροποποιώ.......

Είμαι ένας (1)ακροδεξιός (2)κωλόγαυρος (3)αγάμητος, (4)άσχημος, (5)φτωχός, (6)σεσημασμένος, (7)φλώρος.
Δλδ έχω τα θύρα7 ΚΑΚΑ της μοίρας μου...... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πίσω από τη χέστρα ήταν και κρυφοκοίταγε τη τσαπού σου ο κωλόγαυρος...

frapoutsino σε βλεπω πολυ δυναμικο αγορι ετοιμο για το πρωτο city tour σου!ποιον θες να σε πρωτογαμησει απο λωκα?

Επισκέπτης
Τροποποιώ.......

Είμαι ένας (1)ακροδεξιός (2)κωλόγαυρος (3)αγάμητος, (4)άσχημος, (5)φτωχός, (6)σεσημασμένος, (7)φλώρος.
Δλδ έχω τα θύρα7 ΚΑΚΑ της μοίρας μου...... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Ελα ξεχασες και τα "καραφλος ,χοντρος, μικροψωλος" χαχαχ ειδικα το καραφλος ολα τα λεφτα  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
fapoytsine κάτσε καλά γιατί εχω πολλά κλωνάρια και είμαι και κομπλεξικός.
Και θα βάλω τον άσπρο Κλωνάρη μου να σε κουμπουριάσει........ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Mr. Nice Guy

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
0
τραγικο πραγματικα αυτο που συνεβη. κριμα για το νεο παιδι που χαθηκε ετσι. η θανατικη ποινη πρεπει να εφαρμοστει ξανα οπωσδηποτε
γιατι αλλιως τετοια περιστατικα θα γινονται συνεχεια. τι τους κρατανε φυλακη ? για να πληρωνω φορους ? ας τους κανουνε σαπουνι να ξεβρομισει ο τοπος απο τα καθικια, αλλα οχι να βγουνε τα παιδια απο τη φυακη να καθαρισουνε καμια δεκαρια αθωο κοσμο. σα δεν ντρεπομαστε , αυτος ο καριολης που σκοτωσε το παληκαρι θελει σουβλισμα ζωντανος και οχι σωφρονισμο στη φυλακη. ελεος πια, τι αλλο πρεπει να γινει σ'αυτο το μπουρδελοκρατος για να ισχυσει ξανα η θανατικη ποινη?

Mr. Nice Guy

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
0
μπα ουτε τοτε θα γινει τιποτα, ειναι πολυ μαλακες φιλανθρωποι και προοδευτικοι που τη μανα τους να σκοτωσουνε στα αρχιδια τους. το μονο που τους νοιαζει ειναι η μασα και το βολεμα, τωρα ποιος σκοτωθηκε και γιατι -  ασε φιλε, στ'αρχιδια τους.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
τραγικο πραγματικα αυτο που συνεβη. κριμα για το νεο παιδι που χαθηκε ετσι. η θανατικη ποινη πρεπει να εφαρμοστει ξανα οπωσδηποτε
γιατι αλλιως τετοια περιστατικα θα γινονται συνεχεια. τι τους κρατανε φυλακη ? για να πληρωνω φορους ? ας τους κανουνε σαπουνι να ξεβρομισει ο τοπος απο τα καθικια, αλλα οχι να βγουνε τα παιδια απο τη φυακη να καθαρισουνε καμια δεκαρια αθωο κοσμο. σα δεν ντρεπομαστε , αυτος ο καριολης που σκοτωσε το παληκαρι θελει σουβλισμα ζωντανος και οχι σωφρονισμο στη φυλακη. ελεος πια, τι αλλο πρεπει να γινει σ'αυτο το μπουρδελοκρατος για να ισχυσει ξανα η θανατικη ποινη?

Όπως επίσης τραγικό είναι αυτό που άκουσα σήμερα για ένα παιδάκι 9 χρονών που έπεσε από το ποδήλατό του και επειδή αργούσε να έρθει το ασθενοφόρο (1.5 ώρα) πέθανε!!! Και η τραγωδία συνεχίζεται... οι γονείς αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του αλλά επειδή άργησε τόσο πόλύ ουτε τα όργανα δεν μπόρεσαν να μεταμοσχεύσουν. Αυτοί τι θέλουν;;;;;

Επισκέπτης
Όπως επίσης τραγικό είναι αυτό που άκουσα σήμερα για ένα παιδάκι 9 χρονών που έπεσε από το ποδήλατό του και επειδή αργούσε να έρθει το ασθενοφόρο (1.5 ώρα) πέθανε!!! Και η τραγωδία συνεχίζεται... οι γονείς αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του αλλά επειδή άργησε τόσο πόλύ ουτε τα όργανα δεν μπόρεσαν να μεταμοσχεύσουν. Αυτοί τι θέλουν;;;;;

Οταν λεω τι κολοχωρα ειμαστε και οποιος εχει την δυνατοτητα ας φυγει εξωτερικο πεφτουν μερικοι Ελληναραδες να με φανε.
Μονο για τα νησια της το καλοκαιρι και τις παραλιες της για διακοπες αξιζει αυτη η ηλιθια κολοχωρα αλλα και παλι ειναι ενα ρισκο ...και οι διακοπες ανασφαλεις ειναι...να σου τυχει κατι στην παραλια δεν θα βρεις περιθαλψη.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ρε παιδιά... το έπαιξε κάνα δελτίο ειδήσεων;;;

Stories