Επισκέπτης
δεν ξερω για κρητη για εδω μιλαω.και ειναι και θεμα γνωστων πιστευω,αμα ξερεις τα καταλληλα ατομα ολα γινονται...Σε εναν συλλογο σκοποβολης στην Κρητη αμα γραφτεις ειναι παρα πολυ ευκολο να παρεις και οπλο μετα.
δεν ξερω για κρητη για εδω μιλαω.και ειναι και θεμα γνωστων πιστευω,αμα ξερεις τα καταλληλα ατομα ολα γινονται...Σε εναν συλλογο σκοποβολης στην Κρητη αμα γραφτεις ειναι παρα πολυ ευκολο να παρεις και οπλο μετα.
ενταξει μη το χεζουμε ομως ,αμα ειχαμε ολοι οπλο θα ειχαμε και περισσοτερες σφαγες λογικα αφου ολοι θα αρχιζαν το μπαμ μπουμ...στην ελλαδα συγκεκριμμενα που ειμαστε γκαου μπιου...Η ακομα καλυτερα αν το παιδι ειχε ενα σιδερικο θα ειχε βαλει στην θεση του αυτον τον ελεινο ανωμαλο με τα απωθημενα που τον γαμουσε ο πατερας του μικρος.
Γιατι οχι?
Επισης τι θα ελεγες για μια μονομαχια οπως τον παλιο καλο καιρο στην Αγρια δυση?Το πιο γρηγορο πιστολι να γαμησει!
Κοίτα επειδή είμαι πολύτ γρήγορος στο γαμήσι, μέχρι να πυροβολήσεις θα στην έχω ήδη φορέσει από τα πίσω........
κοίτα να δεις ένα πράμα που σήμερα συμφωνούμε σε όλα.....δεν ξερω για κρητη για εδω μιλαω.και ειναι και θεμα γνωστων πιστευω,αμα ξερεις τα καταλληλα ατομα ολα γινονται...
Θα φοραω τσιγκινο σωβρακακι
ναι παππου,ηταν η μερα τοτε που τσακωνομαστε γι αυτο.ε συμβαινουν κι αυτα,σιγα.κοίτα να δεις ένα πράμα που σήμερα συμφωνούμε σε όλα.....
Εύγε νεανία....
σε μπορδελοσαιτ!!!Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε, που γράφετε
κοίτα, άμα είναι να φορέσεις πανοπλία για να μη σε γαμήσω, να το πάίξουμε με τα άλογα και τα κοντάρια όπως στην Αγγλία....
Ρε μαγκα οχι μονο βαζεις κατι θεσπεσιους κωλους για αβαταρ και δυσκολευομαι στην εστιαση,αλλα γραφεις και με ασαφεια τα 'ελληνικα' σου...λες οτι με αυτους που ψηφιζει η πλειοψηφια των Ελληνων,εχει γιομισει η Ελλαδα Κρητικους...και η Κρητη εμπορους ναρκωτικων...Δε βγαζω νοημα φιλε σορυ...Εκτος κι αν θες να πεις οτι 'η Ελλαδα εχει γεμισει δολοφονους και εγκληματιες(οποτε ταυτιζεις τους Κρητικους με εγκληματιες) ενω στην Κρητη υποθαλπτεται μεγαλο μερος της εμπορειας ναρκωτικων επειδη καποιοι της κυβερνησης κανουν τα 'στραβα' ματια...Αλλα και παλι:Το η Ελλαδα-Κρητικους δε το καταλαβαινω...δηλ οι Κρητικοι ΔΕΝ ειναι Ελληνες?...Τεσπα μπορει κι εγω να μη σε 'πιανω'..δε διεκδικω το αλαθητο...ενα μυαλο το εχουμε..μπορει καμμια φορα να 'μπλοκαρει'...Τεσπα γινε σαφεστερος αν θες...μάθε να διαβάζεις ελληινκά....
Είπα έχει γιομίσει...... την εξίσωση που έκανες μόνο εσύ γνωρίζεις να την λύνεις.
Από κει και πέρα το να μου λες ότι η Κρήτη δεν έχει περισσότερους εμπόρους όπλων από άλλες περιοχές, και ότι στην Κρήτη δεν βρίσκεις ευκολότερα ναρκωτικά είναι σα να μου λες ότι δε φταίει η Αθήνα που οι Θεσσαλονικείς είναι κομπλεξικοί.......
σε μπορδελοσαιτ!!!
εχουν ειπωθει αρκετα σοβαρα πιστευω.τωρα οι ιλαροτητες δεν προσβαλλουν το συγκεκριμμενο θεμα οποτε...Έχω την εντυπώση ότι το θέμα είναι λίγο πιο σοβαρό και όχι για ιλαρότητες
1.Ρε μαγκα οχι μονο βαζεις κατι θεσπεσιους κωλους για αβαταρ και δυσκολευομαι στην εστιαση,αλλα γραφεις και με ασαφεια τα 'ελληνικα' σου...λες οτι με αυτους που ψηφιζει η πλειοψηφια των Ελληνων,εχει γιομισει η Ελλαδα Κρητικους...και η Κρητη εμπορους ναρκωτικων...Δε βγαζω νοημα φιλε σορυ...Εκτος κι αν θες να πεις οτι 'η Ελλαδα εχει γεμισει δολοφονους και εγκληματιες(οποτε ταυτιζεις τους Κρητικους με εγκληματιες) ενω στην Κρητη υποθαλπτεται μεγαλο μερος της εμπορειας ναρκωτικων επειδη καποιοι της κυβερνησης κανουν τα 'στραβα' ματια...Αλλα και παλι:Το η Ελλαδα-Κρητικους δε το καταλαβαινω...δηλ οι Κρητικοι ΔΕΝ ειναι Ελληνες?...Τεσπα μπορει κι εγω να μη σε 'πιανω'..δε διεκδικω το αλαθητο...ενα μυαλο το εχουμε..μπορει καμμια φορα να 'μπλοκαρει'...Τεσπα γινε σαφεστερος αν θες...
Τωρα για το αλλο ου λες,νταξει περα απο αυτα που γινονται με τα μιντια και βουηξε ο τοπος για τα Ζωνιανα...Για πες μου:Ποσο ευκολα βρισκεις στη Βαθης και στη Βικτωρια ναρκωτικα και ποσο στο κεντρο του Ηρακλειου η των Χανιων ας πουμε??Ποσα βαπορακια κυκλοφορουν στις περιοχες του κεντρου της Αθηνας?Ποσοι εμποροι υπαχρουν σε ΟΛΗ την Ελλαδα γενικα?Ξαφνικα καναμε την Κρητη Σικελια????
Το ότι η Αθήνα έχει 1000 βαποράκια και η Κρήτη 100 δεν είναι μέτρο σύγκρισης.... Κλάσμα λέγεται και διαίρεσε το πόσα βαποράκια έχει η Κρήτη ανά κάτοικο και πόσα η Αθήνα.
Η Σικελία δεν έγινε ξαφνικά άντρο της μαφίας. Ούτε τα Ζωνιανά έγιναν ξαφινκά άντρο των εμπόρων ναρκωτικών.
Εγώ πάντως να γαζώνεται πομπή αστυνομικών έχω δει μόνο στο Χόλυγουντ, στη Σικελία και στα Ζωνιανά....
Αλλά είπαμε... Και αυτό μεμονωμένο περιστατικό ήταν....................
Από την παραγωγή στην κατανάλωση ένα πράμα.....Απλα στην Κρητη κανουμε την παραγωγη μονο.Τι να τα κανουμε εδω τα βαπορακια.Τα βαπορακια χρειαζονται στην Αθηνα που πανε τα φλωρακια οι Αθηναιοι και αγοραζουν χασισακι με τα λεφτα του πλουσιου μπαμπα.
Ειμαστε διασημοι αουα!
Από την παραγωγή στην κατανάλωση ένα πράμα.....
Δλδ άμα έρθω στο νησί για πρωινό θα μου φέρνεις ένα τσιγαράκι;
Πώ πω κάβλα... Ερχομαι αύριο........
Τι Χαβάη ρε ΟΧΙΑ...... Κρήτη τώρα....... Θωμά έρχομαι.......