Επισκέπτης
η αγενεια ειναι η μιμηση δυναμης απο τον αδυνατο...
Πολυ σωστο αυτο.Το προβλημα ειναι οτι τετοια φλωρακια τσαμπουκαλευονται μονο οταν ειναι σε παρεα 10 και πανω ατομων.
η αγενεια ειναι η μιμηση δυναμης απο τον αδυνατο...
Το περασμα στην πραξη ειναι παντα πιο δυσκολο απο τα λογια σιγουρα φιλε μου...Απο την αλλη αν εχεις σιδερικο καλο ειναι να το χρησιμοποοιεις μονο για αμυνα και οχι ως 'δικλειδα' ασφαλειας τυπου 'αφου εχω σιδερικο,αρα μιλαω σε οποιον να ναι οπως να ναι'...Καλο ειναι ν α΄μυριζεσαι' τον κινδυνο απο πριν...Οταν βλεπεις τον αλλο να παραφερεται και να κανει σαν τρελος εχει ηδη αυτοεξευτελιστει...Οποτε γαμα τον...Τωρα ΑΝ κανει το λαθος να σου βγαλει πρωτος τη φαλτσετα η το πιστολι,τοτε ισχυουν οι νομοι της..ζουγλας και των πιθανοτητων!!Τραβας κι εσυ το σιδερικο σου-δεν εχεις αλλη λυση- και τελος...E νταξει αλλα αυτα ειναι θεωρια.Να εχεις τον αλο παπαρα μπροστα σου και να σε προκαλει και να σε βριζει και να σε εξευτιλιζει μπροστα σε κοσμο ε δυσκολα το ανεχεσαι χωρις να του πεις εστω μια "απλη" κουβεντα οπως λες.
Για αυτο η καλυτερη λυση ειναι ενα σιδερικο και αμα σου τσαμπουκαλευτει κανεις σπαστου την μουρη.Καλυτερα αυτος παρα εσυ!
ελα ρε συνεχεια γινονται τετοια περιστατικα ,επειδη δεν τα βγαζουν στη τηλεοραση?οι περισσοτεροι αυτο πιστευουν βεβαια αλλα ειπαμε...χαζος κοσμος.μια βολτα στο κεντρο τη νυχτα να κανεις ολο και καποιους να μαχαιρωνονται θα δεις,ασε με τα ναρκωτικα εκει εχει παραγινει το θεμα,μεθυσμενους κτλ.διπλα μας ειναι και κανουμε οτι δεν τα βλεπουμε...
αυτο ειναι φλωρια οπως ειπες πριν...βεβαια παντα οι 10 ειναι καλυτεροι απο 2 δυστυχως οποτε μακρια απο συμπλοκες με παρεες εκτος αν εισαι θυρα 7...Πολυ σωστο αυτο.Το προβλημα ειναι οτι τετοια φλωρακια τσαμπουκαλευονται μονο οταν ειναι σε παρεα 10 και πανω ατομων.
εγω δεν εχω καταλαβει πως δεν τους εχει πυροβολησει κανεις τους βουλευτες μας οπως κανουν στην ιαπωνια που πανε και τους χατζαρωνουν με τα κατανα...αυτοι ειναι πολιτες...Αυτά να τα πείς στους χέστες του βουλευτές που ψηφίζουν οι Ελληνες... Σε ομιλία του Μειμαράκη προς κρητικούς αντί να τους πει "κόφτε τις μαλακίες" είπε..... Εντάξει σας καταλαβαίνουμε έχετε τις παραδόσεις σας αλλά κάντει λίγο κράτει.......
Και σεις ωρέ Σπαρτιάτες ακούτε μωρέ ;
Εντάξει τα παιδιά σας να τα ρίχνετε στον Καιάδα, αλλά μόνο αυτά που ειναι τελείως ανάπηρα
Ελλάς.......
Keep Jerking................
απλα κανεις τον κινεζο και πας με αλλους τοσους και τους μενει αξεχαστο!!Πολυ σωστο αυτο.Το προβλημα ειναι οτι τετοια φλωρακια τσαμπουκαλευονται μονο οταν ειναι σε παρεα 10 και πανω ατομων.
Το περασμα στην πραξη ειναι παντα πιο δυσκολο απο τα λογια σιγουρα φιλε μου...Απο την αλλη αν εχεις σιδερικο καλο ειναι να το χρησιμοποοιεις μονο για αμυνα και οχι ως 'δικλειδα' ασφαλειας τυπου 'αφου εχω σιδερικο,αρα μιλαω σε οποιον να ναι οπως να ναι'...Καλο ειναι ν α΄μυριζεσαι' τον κινδυνο απο πριν...Οταν βλεπεις τον αλλο να παραφερεται και να κανει σαν τρελος εχει ηδη αυτοεξευτελιστει...Οποτε γαμα τον...Τωρα ΑΝ κανει το λαθος να σου βγαλει πρωτος τη φαλτσετα η το πιστολι,τοτε ισχυουν οι νομοι της..ζουγλας και των πιθανοτητων!!Τραβας κι εσυ το σιδερικο σου-δεν εχεις αλλη λυση- και τελος...
Ασπρούλη.... Οταν κατέβω στο νησί να μου πεις πώς λένε την ρωσσίδα για να αποφύγω τις κακοτοπιές...
Μη γαμήσουμε κιόλας και μείνουμε στον τόπο....
θυρα 7 φορεβερ...οι καλυτεροι χουλιγκανς του εθνουςαπλα κανεις τον κινεζο και πας με αλλους τοσους και τους μενει αξεχαστο!!
δυσκολη υποθεση...αδεια πως θα βγαλεις...και μη πεις χωρις αδεια γιατι θα φας χοντρο προστιμο και θα πας και μεσα...Ακριβως
Παντως η σιδερογροθια που εχω παρει μου εχει χρησιμευσει σε καποιες συγκεκριμενες περιπτωσεις.
Αλλα μετα το περιστατικο του θρεντ που εμαθα πριν 2 μερες σκεφτηκα να βρω και κανενα κουμπουρι για πιο σιγουρα πραγματα.
μακροπροθεσμα ισως οχι.τη στιγμη αυτη ομως σιγουρα...πως να τον παρηγορησεις τωρα αυτον τον πατερα?
ουτε με θανατικη ποινη δεν θα του περασει ο πονος!
Ασπρούλη;;;;;Ελα εσυ και μην στενοχωριεσαι.Θα σε ξεναγησω καλα
δυσκολη υποθεση...αδεια πως θα βγαλεις...και μη πεις χωρις αδεια γιατι θα φας χοντρο προστιμο και θα πας και μεσα...
Ασπρούλη;;;;;
Εάν γουστάρω τη δικιά σου θα παίξουμε ρώσσικη ρουλέτα και όποιος κερδίσει γαμάει;
περαν προσωπικων αποψεων ειναι ψιλοσυναφη τα θεματα της οπλοχρησιας με το περιστατικο...αν ο τυπας δεν ειχε το χατζαρι θα τη γλυτωνε με κανα μαυρισμενο ματι το παιδι...Τώρα εγώ που διαβάζω σας έχω πάρει στην πλάκα για να μη με τρελλάνετε....
Από τη μιά καταδικάζουν όλοι το γεγονός που διαπραγματεύεται το θρεντ και από την άλλη έχουν μαζευτεί όλοι οι Ντάλτονς της παρέας να καθαρίσουν πρώτοι....
Σκύβω τώρα να μη φάω καμμιά ξώσφαλτση........
αυτό εννοάω φίλε μου απλά δεν ξεύρω καλά ελληνικά να το εκφράσω......περαν προσωπικων αποψεων ειναι ψιλοσυναφη τα θεματα της οπλοχρησιας με το περιστατικο...αν ο τυπας δεν ειχε το χατζαρι θα τη γλυτωνε με κανα μαυρισμενο ματι το παιδι...
περαν προσωπικων αποψεων ειναι ψιλοσυναφη τα θεματα της οπλοχρησιας με το περιστατικο...αν ο τυπας δεν ειχε το χατζαρι θα τη γλυτωνε με κανα μαυρισμενο ματι το παιδι...