Νέα

Φονικό στην Ρόδο : 40χρονος εκτέλεσε 32χρονη εκπαιδευτικό και αυτοκτόνησε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manimal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.039
Πόντοι
456
Το μονο που εχει αλλαξει ειναι η μεγαλη δημοσιοτητα, που κανει την τριχα να φαινεται τριχιά.
Η δημοσιότητα δυστυχώς και η υπερανάλυση με λεπτομέρειες από τους δημοσιογράφους και η υπερπροβολή δυστυχώς δίνει ιδέες σε κάποιους και σε συνδυασμό με κάποια εμμονική διαταραχή όπως είπε και ο mindreader τους βάζει στη διαδικασία να σχεδιάσουν τουλάχιστον στο μυαλό τους αρχικά κάτι ανάλογο με αυτό που βλέπουν και κάποιοι να το εκτελέσουν κιόλας.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.201
Πόντοι
2.646
Τι εννοεις ρε τύπε?
θα μάθετε τις επόμενες μερες από τα ΑΡΔ αν κάνουν έστω και 10% της δουλειάς τους. Αλλά από τον τρύπιο το Δαμιανό κτλ λαμογια δεν περιμένω πολλά, αν δω ότι δεν, θα επανέλθω

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.402
Πόντοι
3.936
:confused: :dunno:

Αν ειχε μερικες καβατζες και πηδουσε δεξια αριστερα, εταίρες ή ότι αλλο.. δεν θα δημιουργουνταν αυτου του ειδους εξαρτηση απο μια γυναικα και μονο. Ετσι δεν θα εφτανε εκει η κατασταση. Αρα η μονογαμια φερνει την αγαμία, και μερικες φορες το εγκλημα παθους. :confused:

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.482
Πόντοι
456
Αν υπάρχει ένα κοινό μοτίβο στις τελευταίες δολοφονίες γυναικών είναι πως επέλεξαν για σύντροφο τους την χειρότερη από τις διαθέσιμες επιλογές.
Η Καρολαίν τον πιλότο με τα περίεργα πέρα δώθε, η κοπέλα στη Φολέγανδρο αυτόν με τους μπάφους και τώρα αυτή στην Ρόδο τον εμμονικό, κατά πως φαίνεται, χωρισμένο. Κάτι κατάλαβε αλλά δεν πρόλαβε.
Ακόμα και η κοπελίτσα η Gabby στην Αμερική που γίνεται τόσος ντόρος είχε μπλέξει με έναν πολύ βίαιο άνθρωπο. Σύντομα θα βγουν και άλλα στο φως.

Και άντρας να είσαι όταν καταλαβαίνεις πως η γκόμενα είναι psycho εξαφανίζεσαι με ελαφρά το συντομότερο. Όταν όμως βλέπεις πως οι επιλογές των γυναικών είναι εξόφθαλμα λάθος κατά συρροή τότε πιστεύω πως στον μυαλό όλων μας υπάρχει η σκέψη πως κάτι δεν πάει καλά. Δηλαδή οι δυτικές χώρες δεν είναι όπως η Τουρκία όπου η πλειοψηφία των ανδρών και όχι η μειοψηφία είναι βίαιοι εκ γενετής.

luckypig

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
69
Πόντοι
0
Oσο πιο μεγαλος ειναι ο ερωτας τοσο πιο μεγαλος ειναι ο πονος κ τα αποτελεσματα νατα.

Για αυτο ο mgtow λεει: μακρια απο γαμους κ μακροχρονιες σχεσεις.
Και καθολου αισθηματα
Πάντως εγώ όσες είχα αισθήματα , ήμουν παντρεμένος και 10 χρόνια και 2-3 μακροχρόνιες σχέσεις και κάτι έρωτες με κάτι συνοδούς και κάτι τσουλιτσες εδώ και εκεί αν τις έτρωγα λάχανο θα ήμουν σήριαλ κιλλερ. Δεν έχει καμία σχέση...το αίσθημα η το είδος της σχέσης. Ψυχακιας

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
αφού δολοφόνησε την 32χρονη Δώρα στην Ρόδο, αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, ο 40χρονος είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στο παρελθόν. Ακόμα, πριν χρόνια, ο γυναικοκτόνος είχε χάσει την όραση του για δύο χρόνια, εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε υποστεί.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.201
Πόντοι
2.646

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Ο mindreader αναλυσε πολυ σωστα, τα υπολοιπα δεν θα τα μαθουμε 100%....τι ηταν αυτο που του οπλισε το χερι-
η αποδοχη ΤΗΣ καταστασης ειτε που θα φανουμε κοροιδα, η ριξιμο σε συναλλγη..η χυλοπιτα..χωρισμο κτλ...
ΤΟ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΞΟΥΜΕ...που τελικα αν το διαχειρηστουμε λαθος θα μας φαει εσωτερικα.....
σε ολες τις περιπτωσεις ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ...ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΤΛ και συνεχιζουμε εφοσον κατι δεν μας εχει κανει ανεπανορθωτα κακο..-(π.χ να βλαψει καποιος το παιδι μας)....
ο ερωτας τυφλωνει και η λογικη παει περιπατο ομως δεν οπλιζει κανενα χερι.....ουτε καν εκδικηση--
ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΒΙΝΤΕΟ Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ γκομενας η την κακολογουν δεξια-αριστερα..-----
σιγουρα ολοι μας εχουμε περασει πικρες...στεναχωριες αδικιες πειτε το οπως θελετε...μου εχει ερθει να ριξω μπουνια σε γκομενα η να την ξεφτιλισω να μην μπορει να κυκλοφορει μετα απο δικες της μαλακιες...
ομως παντα ΕΚΑΝΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ...ΑΝ ΤΑ 5-10λεπτα ανακουφισης ξεσπασματος θα με εκαν να νιωσω καλυτερα σε βαθος χρονου---η απαντηση παντα ηταν ΟΧΙ-
οποτε διαλεγα το ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ + ΓΕΙΑΣΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ...πλεον--
και εως τωρα δουλεψε...μπορει η συμπεριφορα του --lei it go ξεχνα το-κτλ να αφηνε καποια αποθυμενα η καταπιεση συγκρατηση συναισθηματων...ομως με τον εαυτο μου σε ισσοροπια τα εχω καλα και αυτο μετραει----
ο ΤΥΠΟΣ θα μπορουσε να ειχε φυγει κ την πλακωνε που κ αυτο ειναι πολυ βαρυ....προτιμησε αν δεν ηταν πανω στην στιγμη να κανει την χειροτερη επιλογη----
και ΠΟΥ???
στην ροδο που ειναι μεγαλο νησι με απεριορηστες ειδικα μαιο-σεπτεμβριο δυνατοτητες σε μουνια...
---------------------------
Η βια στην ζωη εχει μπει με αλλη ταχυτητα...στο δρομο,στις σχεσεις...σε ολα....ακριβως ειμαστε οπως η αμερικη στα 70ς αρχες 80ς.....μιλαω ΓΙΑ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
Παντως η τυπισσα 32 χρονων εμενε με τους γονεις της και μετα πηγε να μεινει στο σπιτι του τυπου.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αν ειχε μερικες καβατζες και πηδουσε δεξια αριστερα, εταίρες ή ότι αλλο.. δεν θα δημιουργουνταν αυτου του ειδους εξαρτηση απο μια γυναικα και μονο. Ετσι δεν θα εφτανε εκει η κατασταση. Αρα η μονογαμια φερνει την αγαμία, και μερικες φορες το εγκλημα παθους. :confused:
Φίλε μην μπερδεύεσαι. Η ακραία αυτη αντίδραση του τύπου δεν οφείλεται σε έλλειψη σεξ. Ενας σκασμός επαγγελματίες υπάρχουν παντού για ολα τα βαλάντια. Ουσιαστικά δεν σχετίζεται με κανένα τρόπο με το σεξ γενικότερα.

Η αντίδραση αυτή οφείλεται στη "κατάρευση" της αυτοπεποίθησης του τύπου που του προκάλεσε η απόριψη. Πόση συναισθηματική ανωριμότητα ρε παιδί μου οταν δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει οτι δεν είναι ανάγκη να αρέσει σε όλους και όλες.

Είναι πολύ μεγάλη "τέχνη" στη ζωή να μπορείς να γράφεις κάποια πράγματα στα αρχίδια σου. Ιδίως όταν πρέπει να το κάνεις. Και κάποιοι τη "τέχνη" αυτή προφανώς δεν τη κατέχουν. Κρίμα και πάλι.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.986
Πόντοι
6.256
Το κινητο μου το αμαξι μου το μαγαζι μου η γυναικα μου το πουλί μου.
Νομιζουμε οτι μας ανηκουν και οτι δεν μπορουν να χαθουν καποια στιγμη.
Απλα ψυχάκιας

Και για να μην τα ριχνουμε ολα στους αντρες βλεπουμε ντεντλυ γουμαν στο σκαι

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Το κινητο μου το αμαξι μου το μαγαζι μου η γυναικα μου το πουλί μου.
Νομιζουμε οτι μας ανηκουν και οτι δεν μπορουν να χαθουν καποια στιγμη.
Απλα ψυχάκιας

Και για να μην τα ριχνουμε ολα στους αντρες βλεπουμε ντεντλυ γουμαν στο σκαι
Οι άνθρωποι φίλε δεν είναι αντικείμενα για να ανήκουν σε κάποιον.

Οποιος δεν μπορεί να διαχωρίσει το αυτοκίνητό ΤΟΥ, και το κινητό ΤΟΥ, απο τη γυναίκα του είναι απλά ηλίθιος.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.986
Πόντοι
6.256
Οι άνθρωποι φίλε δεν είναι αντικείμενα για να ανήκουν σε κάποιον.

Οποιος δεν μπορεί να διαχωρίσει το αυτοκίνητό ΤΟΥ, και το κινητό ΤΟΥ, απο τη γυναίκα του είναι απλά ηλίθιος.
Θεωρω οτι σε φασεις σαν αυτη στη ρόδο παιζει ανασφαλεια λογω φτωχειας,
Ο ανεξαρτητος οικονομιμα ,οχι απαραιτητα ωνασης , δεν ασχοληται με τετοια, προχωραει παρακατω, σκεφτεται αλλιως

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Θεωρω οτι σε φασεις σαν αυτη στη ρόδο παιζει ανασφαλεια λογω φτωχειας,
Ο ανεξαρτητος οικονομιμα ,οχι απαραιτητα ωνασης , δεν ασχοληται με τετοια, προχωραει παρακατω, σκεφτεται αλλιως
Δεν θα έλεγα ανασφάλεια, θα έλεγα χαμηλή αυτοεκτίμηση. Η οποία δεν οφείλεται δυνητικά μόνο στη φτώχεια. Υπάρχουν και πλούσιοι άνθρωποι με χαμηλή αυτοεκτίμηση και σοβαρά θέματα συναισθηματικης και ψυχικής γενικότερα ωριμότητας.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
στην Ελλάδα έγιναν όλα πολύ γρήγορα, :confused:
τυπε για το μονο που ειμασταν ωριμοι ηταν το metoo ,ο ζακ κωστοπουλος και οι συγχωνευσεις των μμε που ονειρευεται ο μπουμπουκος:wink:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.402
Πόντοι
3.936
Φίλε μην μπερδεύεσαι.
Δεν μπερδευομαι, ανετος ειμαι. Τα πραγματα ειναι απλα, η ελλειψη τα δημιουργει ολα και παει τρενακι. Ελλειψη αυτοπεποιθησης, νιουμου, ανασφαλεια για το που θα βρει καινουργιο (και αν..) διογκωνεται ολο αυτο στον κοκκορισιο εγκεφαλο του, και μπαμ, μπαμ.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
Ο ξεφτιλισμενος εφαγε την κοπελιτσα χωρις αιτια καμια.....και το αιμα το εχει στα χερια της η γαμημενη ελληνικη δικαιοσυνη αν αληθευουν τα γραφομενα.....ο μπινες ειχε βαλει την πρωην γυναικα του να οδηγει και αυτος ηταν στο πισω καθισμα και την σημαδευε με καραμπινα....ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΨΥΧΑΚΙΑ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΞΩ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,σαν τον τρελακια που μαχαιρωσε την γυναικα του και τον μπατζανακη του στο πηλιο τον χειμωνα και μετα ψαχνανε γιατι ειχαν μπλεξει οι υπηρεσιες τα μπουτια τους με τους δικαστες και ηταν εξω....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
αχρηστοι χαρτογιακαδες ,μπουληδες ,σαλιαρηδες ,ψωλοβροντηδες,συρφετος αχρηστων....υποθεσεις τραβανε πολλα χρονια,αλλοι τα τσιμπανε,αλλοι καλυπτουν ,ΒΡΩΜΑ ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣΥΝΗ ,ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ,μετα την υγεια,τομεα της κοινωνιας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom