Εγώ πάντως παιδιά για όλες αυτές τις δολοφονίες των γυναικών που γίνονται το τελευταίο διάστημα πιστεύω ακράδαντα ότι το φταίξιμο είναι κατά 90% σε αυτές. ΑΥΤΕΣ πάνε και μπλέκουν με όλους τους μαλάκες και τους βλαμένους, δεν τους φορτωθήκανε μόνοι τους εκείνοι!! Πάρτε παράδειγμα, τη Ελένη στη Ρόδο που την έφαγε ο αλβανός και ο ροδίτης, ποιος της είπε να μπλέξει με αυτούς τους αλήτες; ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ! Η άλλη στο Βόλο που τη σκότωσε ο άντρας της μαζί και τον αδελφό της, ποιος σου είπε κυρά μου να μπλέξεις με το τομάρι; ΜΟΝΗ ΣΟΥ. Αμ η φιλιππινέζα με τον πιλότο; Ήθελε μεγάλη ζωή και χρήμα.... Κάνουν τη μαλακία και μπλέκουν με όλα τα αρχίδια και μετά ή κλαίνε ή μπαίνουν στο τάφο. Δικές τους αποφάσεις είναι. Αυτές γουστάρουν τους μαλάκες και φτύνουν τα καλά παιδιά που θα τις είχαν στα ώπα ώπα. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του. Και μην ακούω της πανηλίθια έκφραση "γυναικοκτονία", πόσο gay είναι!! Πέστε να με φάτε τώρα....
ΕΝ μερει δικιο ομως οι γυναικες ελκυονται απο τα ¨"μουνοπανα" που λες....δες την δικια σου ιστορια ποσες κολλησαν μαζι σου οταν ησουν αδιαφορος η ανετος...και ποσες σε περασαν για ευκολο οταν ησουν καψουρης----
απλα μαθηματικα----
πολυ βαρια κουβεντα το φταινε....αλλωστε ΤΥΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΑ...θελει χρονο εκτος αν υπαρχουν πολυ σοβαρα καμπανακια-----
ολοι εχουμε κανει την σκεψη θεωρητικα μες το μυαλο μας/......εμεις τι θα καναμε ποια ειναι τα ορια μας....?????
π.χ εγω ισως θα εσπαγα αν μια με σχεδιο πριν το γαμο και ειχε "κοιμησει" και μετα απο λιγα χρονια μπυ επαιρνε τα παιδια,λεφτα, και με ξεφτυλιζε γενικα .....με απαξιωνε, σαν να μου λεγε μαλακα στην εφερα-πληρωνε στα πηρα ολα κτλ......
αλλα κ παλι το φρενο θα ηταν τα παιδια παραδειγμα μεγαλο φρενο....και δεν θα εφτανα στο σημειο ΜΗΔΕΝ....
-----------------
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΟΣΟ και με πληγωμενο εγωισμο ειναι να μην νιωθεις τιποτα για τον αλλον....αδιαφορια---ξεχνας και προχωρας...η εκδικηση ειναι χασιμο χρονου..και ηττα εστω αν φανταζει φευγαλεα ανακουφιση την στιγμη που θα γινει......
δεν υπαρχει μεγαλυτερη καυλα απο το να σε θυμαται καποια και μεσα της να λεει "εκανα μαλακια"......μετανιωμενη-