Νέα

Φωλιές με γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamikoulien
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 342
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Ναι οταν μιλαμε για εξοδους 99% πληρωνω εγω γιατι αυτο θεωρω σωστο και το μπορω.
Πιστεψε με δεν ηταν πουτανες και ηξερα οτι σεβοντουσαν τα λεφτα που χαλαγα και δεν ειχαν το στυλακι τωρα που βρηκα το μαλακα θα στα φαω.....ασε
εσυ μου φαινεται οτι σε δουλευουν ψιλο γαζι οι γκομενες.Ακου αμα  οι γκομενα γουσταρει τοτε δεν θα κολησει στο να τις πληρωσεις εσυ κατι ουτε στο να σου πληρωσει αυτη κατι.
Υπαρχουν γκομενες που βγαινουν με ατομα μονο και μονο για να τα πληρωνει ο αλλος εχω φιλες που βγαινουν εξω χωρις λεφτα και τους τα πληρονουν αλλοι ολα  ιτ λες τωρα

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Δεν ειναι στερεοτυπα φιλε μου. Αντρες δεν μας κανει μονο οτι κρεμεται κατι αναμεσα απο τα ποδια μας.......σιγουρα και οχι το να πληρωνουμε τις συνοδους μας αλλα ειναι και αυτο ενα μικρο μερος....

Ποτε γιναμε τοσο μοντερνοι στην Ελλαδα? Τι σκατα 31 ειμαι...τοσο εκτος εχω μεινει

Τότε μάλλον εγώ δεν έπιασα τι είπες και σωστά κατάλαβε ο φίλος από πάνω. Διαφωνώ με αυτό π λες. Άντρα δεν σ κάνει το να πληρώνεις τη συνοδό σου.. Αυτό έλειπε ρε φίλε , αν πληρώνω συνέχεια εγώ γίνομαι ο μαλάκας της υπόθεσης. Γίνομαι τέρμα "beta male" και για μένα αυτό πονάει τρελά. Αν είναι μία να ναι μαζί μου για τέτοιο λόγο, επειδή κερνάω και κάνω χάρες καλύτερα να πάω να πέσω από την Μπέλιτσα π λέμε..

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Τότε μάλλον εγώ δεν έπιασα τι είπες και σωστά κατάλαβε ο φίλος από πάνω. Διαφωνώ με αυτό π λες. Άντρα δεν σ κάνει το να πληρώνεις τη συνοδό σου.. Αυτό έλειπε ρε φίλε αν πληρώνω συνέχεια εγώ γίνομαι ο μαλάκας της υπόθεσης. Γίνομαι τέρμα "beta male" και για μένα αυτό πονάει τρελά. Αν είναι μία να ναι μαζί μου για τέτοιο λόγο επειδή κερνάω και κάνω χάρες καλύτερα να πάω να πέσω από την Μπέλιτσα π λέμε..
πες τα ρε βαγγο  χυμα εξω απ τα δοντια

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εσυ μου φαινεται οτι σε δουλευουν ψιλο γαζι οι γκομενες.Ακου αμα  οι γκομενα γουσταρει τοτε δεν θα κολησει στο να τις πληρωσεις εσυ κατι ουτε στο να σου πληρωσει αυτη κατι.
Υπαρχουν γκομενες που βγαινουν με ατομα μονο και μονο για να τα πληρωνει ο αλλος εχω φιλες που βγαινουν εξω χωρις λεφτα και τους τα πληρονουν αλλοι ολα  ιτ λες τωρα

στις εξοδους λεει....ενα ζευγαρι δεν ειναι μονο οι εξοδοι! κανει κι αλλα πραγματα μαζι...το αν μια γκομενα ειναι διατεθειμενη να κανει πραγματα για μια σχεση και οχι να στα φαει μπορεις να το δεις πολυ ευκολα το να πληρωνεις εναν καφε ή 2 ποτα δε σημαινει κατι...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
βαλτε κανα αβαταρ ρε παιδια...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ειπα οτι δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να πληρωσεις στο πρωτο ραντεβου αφου ειναι κατι που δεν σε εκφραζει. Εγω το κανω γιατι με εκφραζει, αν δεν σε εκφραζει....πληρωνεις το πρωτο ραντεβου και μετα μισα μισα?
Μου θυμιζει ενα τυπα....καθομαι σε μια καφετερια και απο πισω ενα ζευγαρι....ερχεται μια κοπελιτσα που πουλαει λουλουδια και παει κλασικα στο ζευγαρι "ενα λου΄λουδι για την κοπελα σας" και γυρναει το παλικαρι και την λεει....ασε την εχω γαμησει!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οραιος

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μου χαλασε την ατακα η χοντρουλα

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1

Ναι με εχουν κοροιδο οι γκομενες......Το ειπα και πριν ρε φιλε...αν η γκομενα το απαιτησει εχει φαει σουτ......και παλι λεω οτι υπαρχουν τροποι να δεις γιατι ειναι μαζι σου.....

OP
OP
gamikoulien

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
47
Πόντοι
5.760
Δεν ειναι στερεοτυπα φιλε μου. Αντρες δεν μας κανει μονο οτι κρεμεται κατι αναμεσα απο τα ποδια μας.......σιγουρα και οχι το να πληρωνουμε τις συνοδους μας αλλα ειναι και αυτο ενα μικρο μερος....

Ποτε γιναμε τοσο μοντερνοι στην Ελλαδα? Τι σκατα 31 ειμαι...τοσο εκτος εχω μεινει
μεγαλε εισαι εκτος πραγματικοτητας, προσγειωσου!

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
στις εξοδους λεει....ενα ζευγαρι δεν ειναι μονο οι εξοδοι! κανει κι αλλα πραγματα μαζι...το αν μια γκομενα ειναι διατεθειμενη να κανει πραγματα για μια σχεση και οχι να στα φαει μπορεις να το δεις πολυ ευκολα το να πληρωνεις εναν καφε ή 2 ποτα δε σημαινει κατι...

αυτο εννοειται αλλα σου λεω οτι υπαρχουν γκομενες που σκεφτονται ετσι γιατι να ειναι αλλιως με αλλους τι διαφορετικο να εχουν αμα εχουν καποιους να τους τα πληρωνουν ολα ?γιατι να ερθει μαζι σου και να πληρωσει ?

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Γιατι πρεπει να πιανουμε τα ακρα?
Πχ  τα πληρωνω ολα η τιποτα, σπονσορας η "αρχοντας", λετσος η χλιδατος??
Αλλη φορα τα πληρωνεις, αλλη οχι, ομως μπορεις να της γεμιζεις το ποτηρι με κρασι, να της ανοιγεις την πορτα, να της
τραβας την καρεκλα για να κατσει, ολα αυτα ειναι δωρεαν...
Η γυναικα, γκομενα η οχι, δεν ειναι ο κολλητος μας, που ειμαστε χυμαδιο και κανουμε καφριλες...

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Ναι με εχουν κοροιδο οι γκομενες......Το ειπα και πριν ρε φιλε...αν η γκομενα το απαιτησει εχει φαει σουτ......και παλι λεω οτι υπαρχουν τροποι να δεις γιατι ειναι μαζι σου.....
λες εεε? για πες μου  μερικους να μαθαινω γιατι με ενδιαφερει

OP
OP
gamikoulien

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
47
Πόντοι
5.760
αυτο εννοειται αλλα σου λεω οτι υπαρχουν γκομενες που σκεφτονται ετσι γιατι να ειναι αλλιως με αλλους τι διαφορετικο να εχουν αμα εχουν καποιους να τους τα πληρωνουν ολα ?γιατι να ερθει μαζι σου και να πληρωσει ?
δλδ αμα γινει σοβαρη σχεση και μεθαυριο την παντρευτεις εισαι θα τα πληρωνεις ολα στο σπιτι και αυτη θα ξινει το μουνι της? ρε πατε καλα? υπαρχουν τετοια θυματα?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ειπα οτι δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να πληρωσεις στο πρωτο ραντεβου αφου ειναι κατι που δεν σε εκφραζει. Εγω το κανω γιατι με εκφραζει, αν δεν σε εκφραζει....πληρωνεις το πρωτο ραντεβου και μετα μισα μισα?
Μου θυμιζει ενα τυπα....καθομαι σε μια καφετερια και απο πισω ενα ζευγαρι....ερχεται μια κοπελιτσα που πουλαει λουλουδια και παει κλασικα στο ζευγαρι "ενα λου΄λουδι για την κοπελα σας" και γυρναει το παλικαρι και την λεει....ασε την εχω γαμησει!!!!!
πολυ κοσμο ειχε αυτη η καφετερια

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τότε μάλλον εγώ δεν έπιασα τι είπες και σωστά κατάλαβε ο φίλος από πάνω. Διαφωνώ με αυτό π λες. Άντρα δεν σ κάνει το να πληρώνεις τη συνοδό σου.. Αυτό έλειπε ρε φίλε , αν πληρώνω συνέχεια εγώ γίνομαι ο μαλάκας της υπόθεσης. Γίνομαι τέρμα "beta male" και για μένα αυτό πονάει τρελά. Αν είναι μία να ναι μαζί μου για τέτοιο λόγο, επειδή κερνάω και κάνω χάρες καλύτερα να πάω να πέσω από την Μπέλιτσα π λέμε..

δεν σε κανει αντρα το να πληρωνεις μονο εσυ. Εγω θεωρω οτι ειναι ομως ενα μικροσκοπικο κομματι αυτο. Αν αισθανεσαι μαλακας οταν πληρωνεις...μαλλον δεν εχεις βρει την καταλληλη γυναικα. Μηπως θελεις να πεις ALPHA MALE? Δεν μιλησα για χαρες....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

ε προφανως ομως ο συγκεκριμενος τυπος που τα γραφει αυτα ΔΕΝ εχει συναντησει τετοιες ή οσες συναντησε τις σουταρε οπως λεει...μια σχεση δεν ειναι μονο οι καφεδες και τα ποτα ελεος...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
δεν σε κανει αντρα το να πληρωνεις μονο εσυ. Εγω θεωρω οτι ειναι ομως ενα μικροσκοπικο κομματι αυτο. Αν αισθανεσαι μαλακας οταν πληρωνεις...μαλλον δεν εχεις βρει την καταλληλη γυναικα. Μηπως θελεις να πεις ALPHA MALE? Δεν μιλησα για χαρες....

οπως ALPHA BANK  :2funny: :2funny: :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
αυτο το αλφα μειλ απο ποτε εγινε μοδα?