alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Δηλαδη η κοπελα στο κλιπακι ειναι ασχημη?
Δηλαδη η κοπελα στο κλιπακι ειναι ασχημη?
τυπε η αννα ειναι καλυτερη ομωςΔηλαδη η κοπελα στο κλιπακι ειναι ασχημη?
μην ξεχνας και τα ζαρα...τι κακο εχουν τα ζαρα? αν η γκομενα δεν ψωνιζεται απο τα μπερμπεριζ για να νιωθουν τα ψωνακια οτι κυκλοφορουν λουσατη γκομενα δε μετραει να υποθεσω?
τυπε η αννα ειναι καλυτερη ομως
Είπα "το καλύτερό της φουστάνι να είναι ζάρα".
Θα μου πεις αυτές που έχουν φουστάνι
και το καλύτερό τους είναι ζάρα
μπροστά στις γκόμενες των εξαρχείων
μια χαρά είναι !!!
Αυτό που λέμε , στους τυφλούς
αυτός που έχει ένα γκαβό μάτι βασιλεύει ..
ελα ντε για μας τους φτωχους που ψωνιζουμε απο την λαικη οι γκομενες απο τα ζαρα ειναι καβλαρεςγενικα ρε τυπε τι σχεση εχουν τα ζαρα και τα μαρα, δηλαδη φτωχες πλην τιμιες γκομενες δε γαμαμε
γενικα ρε τυπε τι σχεση εχουν τα ζαρα και τα μαρα, δηλαδη φτωχες πλην τιμιες γκομενες δε γαμαμε
Από κύκλο πάλι και προξενιά ,
μπορείς να φας καμιά δασκάλα 1,59 72 κιλά , 35άρα ,
με μπιμπίκια , πο το καλύτερό της φουστάνι είναι από το ... zara ...
Αν είναι 1,77 και 64 κιλά
τη γαμάω ακόμη κι αν ντύνεται από λαική.
Αν είναι 1,59 , 70 κιλά και το καλύτερό της είναι ... ζάρα ...
προσωπικά δεν τη γαμάω.
Aν ειναι 1.59 , 70 κιλα, αλλα ψωνιζει μαρκες τη γαμαμε?
καλα μην παμε κ στο αλλο ακρο.Αλλα το να ψωνιζει κιλοτες απο τον αφγανοπακι στην λαικη ειναι αρκετα ντεκαβλε
μαζι θα τις ψωνιζετε και θα ξεκαβλωνεις? δεν εχω κατι εναντια σε οσους ψωνιζουν απο τη λαϊκη σορρυ...ο καθενας δεν εχει ουτε το βαλαντιο ουτε τη διαθεση στην τελικη για να ψωνιζει απο μαγαζια εαν το θετεις παγκος vs μαγαζι...βρακια ειναι μην τρελλαθουμε...δηλαδη αν δεν ειναι απο τον αερακη και ειναι απο τη λαϊκη σε χαλαει? η σωβρακοφανελα απ οπου κι αν την παρεις σωβρακοφανελα θα ειναι οπως και το στρινγκ θα ειναι στρινγκ...
το ζαρα ομως ειναι αλλο θεμα...ειναι ενα μαγαζι με σχετικα οικονομικα ρουχα δεν ειναι ουτε λαϊκη ουτε παζαρι...δεν καταλαβαινω γιατι αποτελει "κριτηριο" το αν η γκομενα ψωνιζει απο ζαρα h&m ή pool and bear...εαν κατι ειναι ωραιο απλα ειναι ωραιο! πρεπει να δινεις 200 ευρω για ρουχα ειδικα τετοιες εποχες για να σε θεωρουν ορισμενοι τυποι αξιολογη?
ειναι απο τις πιο νεοπλουτιστικες νεοελληνιστικες και ρηχες αποψεις που εχω διαβασει εδω μεσα...και μετα σας φταινε οι γκομενες που ψαχνουν στον ουρανο με τ' αστρα για να βρουν αντρα...
σωστα τα λες μωρη ελληεινιδαμαζι θα τις ψωνιζετε και θα ξεκαβλωνεις? δεν εχω κατι εναντια σε οσους ψωνιζουν απο τη λαϊκη σορρυ...ο καθενας δεν εχει ουτε το βαλαντιο ουτε τη διαθεση στην τελικη για να ψωνιζει απο μαγαζια εαν το θετεις παγκος vs μαγαζι...βρακια ειναι μην τρελλαθουμε...δηλαδη αν δεν ειναι απο τον αερακη και ειναι απο τη λαϊκη σε χαλαει? η σωβρακοφανελα απ οπου κι αν την παρεις σωβρακοφανελα θα ειναι οπως και το στρινγκ θα ειναι στρινγκ...
το ζαρα ομως ειναι αλλο θεμα...ειναι ενα μαγαζι με σχετικα οικονομικα ρουχα δεν ειναι ουτε λαϊκη ουτε παζαρι...δεν καταλαβαινω γιατι αποτελει "κριτηριο" το αν η γκομενα ψωνιζει απο ζαρα h&m ή pool and bear...εαν κατι ειναι ωραιο απλα ειναι ωραιο! πρεπει να δινεις 200 ευρω για ρουχα ειδικα τετοιες εποχες για να σε θεωρουν ορισμενοι τυποι αξιολογη?
ειναι απο τις πιο νεοπλουτιστικες νεοελληνιστικες και ρηχες αποψεις που εχω διαβασει εδω μεσα...και μετα σας φταινε οι γκομενες που ψαχνουν στον ουρανο με τ' αστρα για να βρουν αντρα...
Είπα "το καλύτερό της φουστάνι να είναι ζάρα".
Θα μου πεις αυτές που έχουν φουστάνι
και το καλύτερό τους είναι ζάρα
μπροστά στις γκόμενες των εξαρχείων
μια χαρά είναι !!!
Αυτό που λέμε , στους τυφλούς
αυτός που έχει ένα γκαβό μάτι βασιλεύει ..
μαζι θα τις ψωνιζετε και θα ξεκαβλωνεις? δεν εχω κατι εναντια σε οσους ψωνιζουν απο τη λαϊκη σορρυ...ο καθενας δεν εχει ουτε το βαλαντιο ουτε τη διαθεση στην τελικη για να ψωνιζει απο μαγαζια εαν το θετεις παγκος vs μαγαζι...βρακια ειναι μην τρελλαθουμε...δηλαδη αν δεν ειναι απο τον αερακη και ειναι απο τη λαϊκη σε χαλαει? η σωβρακοφανελα απ οπου κι αν την παρεις σωβρακοφανελα θα ειναι οπως και το στρινγκ θα ειναι στρινγκ...
Μουνιτσα εσυ απο που ψωνιζεις?
απο του χυτηρογλου....χαχαχα
εχω σταματησει τις βολτες στα μαγαζια εδω και 3-4 χρονια απο τοτε που ανακαλυψα το e-bay ψωνζω σχεδον αποκλειστικα απο e-bay ή απο αγγλια....εαν βρω κατι ομορφο που μου αρεσει ψωνιζω και απο ελλαδα αλλα επειδη δε γουσταρω το κλεψιμο στην ελληνικη αγορα το αποφευγω...
βασικα και ξυπολιτη να ειναι αμα ειναι μουνι δεν υπαρχει προβλημακαλα μην κανεις οτι δεν καταλαβαινεις απλα για να γραψεις το μανιφεστο σου
υπαρχουν κ απλα μαγαζια γειτονιας με φτηνα ρουχα δεν χρειαζεται να πηγαινει στο λοκωνακι
χιλιες φορες απο τετοιο μαγαζι παρα φεικ απο λαικη νιγηριανο στην Ερμου κλπ κλπ
καλα μην κανεις οτι δεν καταλαβαινεις απλα για να γραψεις το μανιφεστο σου
υπαρχουν κ απλα μαγαζια γειτονιας με φτηνα ρουχα δεν χρειαζεται να πηγαινει στο λοκωνακι
χιλιες φορες απο τετοιο μαγαζι παρα φεικ απο λαικη νιγηριανο στην Ερμου κλπ κλπ
και δεν τα δοκιμαζεις ? πως τα αγοραζεις χωρις να τα εχεις δοκιμασει εαν σου πανε ?