τελικα προσφερουν σεξ η οχι?πριν κανα μηνα που πηγα μου ειπε οχι !!!!!νομιζω 60/30 λεπτα και 80/45 λεπτα....
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
τελικα προσφερουν σεξ η οχι?πριν κανα μηνα που πηγα μου ειπε οχι !!!!!νομιζω 60/30 λεπτα και 80/45 λεπτα....
ποια σου ειπε οχι?....τελικα προσφερουν σεξ η οχι?πριν κανα μηνα που πηγα μου ειπε οχι !!!!!![]()
![]()
![]()
Πια Αγγελικη?Ξέρει κανένας που βρίσκεται η Αγγελική ???
Ξέρει κανένας που βρίσκεται η Αγγελική ???
σήμερα έρχεται η Ριτα η γνωστή![]()
αφου εκανες την αρχη πεσμας περισσοτερα η ριτα που παλια δουλευε ...... να ξερουμε και εμεις να την επισκεφθουμε αν αξιζει τον κοποΧτες πέρασα να δω τι κάνουν κε πος το κάνουν. Μου είπε η Ελένη ότι απο σήμερα έρχεται η Ριτα η γνωστή![]()
Οτι αναφορά τι μάνα τις δεν γνωρίζω μπορεί να την ξέρει κε ο πατέρα σου![]()
Παντός εγω τιν ...... γνωρίζω απο θ81 με όνομα Λινα κε αν είσαι τόσο περίεργος γιατί δεν περνάς απο κι μιπος κε τιν ξέρεις κε να μι σου αρέσει μια είναι άλλες πέντε.![]()
![]()
Οτι αναφορά τι μάνα τις δεν γνωρίζω μπορεί να την ξέρει κε ο πατέρα σου![]()
Παντός εγω τιν ...... γνωρίζω απο θ81 με όνομα Λινα κε αν είσαι τόσο περίεργος γιατί δεν περνάς απο κι μιπος κε τιν ξέρεις κε να μι σου αρέσει μια είναι άλλες πέντε.![]()
![]()