Άντε λοιπόν να πούμε γύριζαν τα μαγαζιά και όχι γυρίζουν. Γιατί και η Αγγελική είναι χρόνια στο κουρμπέτι. Δεν είναι νέα.
Αν συκοφαντώ κάποιον είναι ο Jerry 5 και όχι εσύ. Το φιρί φιρί πάει στο ότι ενώ ο συναγωνιστής sikos είχε μια απορία σχετικά με τον Jerry 5, και ενώ ξέρεις ότι έχετε κάποιο παρελθόν, αντί να αφήσεις τον ίδιο να απαντήσει, κάνεις το δικηγόρο του. Γιαυτό στην είπα. Γιατί στους γνωρίζοντες είναι γνωστός ο Jerry 5. Και νομίζω ότι δεν τον συκοφαντώ. Ο καθένας έχει την ιστορία του.
Αυτά, την καλημέρα μου και νάσαι καλά.
πιο παλια τα εβαζες με τον σμυρνη. τωρα με μενα. ποιος νομιζεις οτι εισαι ? και με ποιο δικαιωμα ? παλι απαντηση θελεις απο μενα ? δεν πρεπει να πηγαινεις καλα. γιατι ψαχνεσαι αδικως ? δεν εχεις τιποτα αλλο να ασχοληθεις ? εγω ασχολουμαι μαζι σου ? οπως κανω εγω , το ιδιο θα επρεπε να κανεις και εσυ. ολο σου απανταω και ευχαριστημενος δεν εισαι.
δεν με συκοφαντεις . δεν με ενδιαφερει η γνωμη σου. συνεχεια μπλεκεις τα πραγματα και μπλεκεσαι παντου. δεν ξερω το γιατι. μου αρεσει η διαφημιση και η δυσφημιση. παει να πει οτι δεν περνας απαρατηρητος. η πρωτη περιπτωση φανερωνει αλλα πραγματα και η δευτερη καποια αλλα εντελως διαφορετικα. αγαπητε olym καθοδηγεισαι απο καποιον ? η τα μαθαινεις απο καποιον- καποια ? η ειναι δικη σου γνωμη ? ( και απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα ? ) παντως ειτε καθοδηγεισαι, ειτε τα μαθαινεις και κουτσομπολευεις απο εδω και απο εκει και με πιανεις στο στομα σου , με ποιο δικαιωμα αναφερεσαι σε προσωπικα δεδομενα αλλουνου ? οτι και αν κανει ο αλλος , τι σε νοιαζει εσενα ? αυτος ειναι ο ρολος εδω μεσα ? αγαπητε γνωριζομαστε ? οχι. θα ηθελες να με γνωρισεις ? οχι. δεν ειναι κακο και δεν σε υποτιμα καθολου , το να σου πουνε ψεματα και να τα πιστεψεις. το να σε κοροιδεψουν, να σε εξαπατησουν. το να βγαλεις καποια λανθασμενα συμπερασματα. το να μην εχεις σωστη κριση. η και να λες και την αληθεια ακομη.
αν εισαι αντρας με αρχιδια ( και οχι αρχιδια αντρας ) βγες και γραψε παντα μα παντα ον-λινε οτι μου το ειπε το ταδε μελος. μου το ειπε η ταδε μασατζου. μου το ειπε το ταδε μαγαζι. η αυτα που λεω ειναι δικη μου γνωμη.
οποια περιπτωση και να παιζει και εχεις τα κοτσια και θελεις να μετραει εδω μεσα ο λογος σου και η γνωμη σου και οχι να παιζεις το κρυφτουλι και τις κουμπαρες , απαντησε σε αυτα που σε ρωταω και θα σε παραδεχτω και εγω και ολα τα υπολοιπα μελη που θα περιμενουν την απαντηση σου. να εισαι ομως συγκεκριμενος , με αποδειξεις με επιχειρηματα.
θα αντιγραψω το κειμενο αυτο και στις παπαρολογιες. η συνεχεια εκει.