τελικα προσφερουν σεξ η οχι?πριν κανα μηνα που πηγα μου ειπε οχι !!!!!νομιζω 60/30 λεπτα και 80/45 λεπτα....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
το μαγαζι ειναι φουλ σερβις
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ποια σου ειπε οχι?....τελικα προσφερουν σεξ η οχι?πριν κανα μηνα που πηγα μου ειπε οχι !!!!!
Blockhot11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πήγα χτες και βρικα ξανά την Ανιτα . Μελαχρινη σκιστοματα απο Καζακστάν πόλη καλό μασάζ και στοι υποληπα τα πάντα εχη και μια μικρή απο πολονια τη λένε Νικολ. Ορεο σώμα μέσα δεν ξέρω
Πια Αγγελικη?Ξέρει κανένας που βρίσκεται η Αγγελική ???
Ξέρει κανένας που βρίσκεται η Αγγελική ???
Εδώ είναι και δουλεύει κανονικά.
Blockhot11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Χτες πέρασα να δω τι κάνουν κε πος το κάνουν. Μου είπε η Ελένη ότι απο σήμερα έρχεται η Ριτα η γνωστή
σήμερα έρχεται η Ριτα η γνωστή
σε ποιους είναι γνωστή? Στη μανα της? Στο χωριό της?
Δε μας λέτε και μας περι τινος προκειται.... μια και μπηκε το εικονιδιο για παρτη της??? ;) ;)
αφου εκανες την αρχη πεσμας περισσοτερα η ριτα που παλια δουλευε ...... να ξερουμε και εμεις να την επισκεφθουμε αν αξιζει τον κοποΧτες πέρασα να δω τι κάνουν κε πος το κάνουν. Μου είπε η Ελένη ότι απο σήμερα έρχεται η Ριτα η γνωστή
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.332
- Πόντοι
- 22.266
μιας και ερχομαι απο εξωτερικο ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ που διαμενω και ο αδερφος μου μενει κοντα στο εν λογω καταστημα ΑΦΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΕΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ το τι ειναι αυτ ατ μασατζιδικα? πχ στην βουλγαρια οπου εργαζομαι μασατζιδικα εστι σουντιο πολυτελειας αλα στην φωκι νεγρη εκτος απο μασαζ εχει και τπτ αλλα????και ποσο το μαλλι? ευχαρηστω
Blockhot11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Οτι αναφορά τι μάνα τις δεν γνωρίζω μπορεί να την ξέρει κε ο πατέρα σου
Παντός εγω τιν ...... γνωρίζω απο θ81 με όνομα Λινα κε αν είσαι τόσο περίεργος γιατί δεν περνάς απο κι μιπος κε τιν ξέρεις κε να μι σου αρέσει μια είναι άλλες πέντε.
Παντός εγω τιν ...... γνωρίζω απο θ81 με όνομα Λινα κε αν είσαι τόσο περίεργος γιατί δεν περνάς απο κι μιπος κε τιν ξέρεις κε να μι σου αρέσει μια είναι άλλες πέντε.
μαλιστα.... μας επεισες κι εσύ....
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.857
- Πόντοι
- 46.232
φίλε το ξέρεις αυτό που λένε......3 λαλούν και 2 χορεύουν.........
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
3-4 φορες που ειχα περασει πιο παλια , πάνω απο 2 δεν ειδα ποτε και δεν ξαναπηγα. Μακαρι να εχει γεμισει και να υπαρχουν περισσοτερες επιλογες.
Μπα τι βλέπω; Και αλλοδαπός βοηθός λόρδου; Σε λίγο βλέπω και πολυεθνικές στο χώρο των μασάζ!!!
s0meb0dyKn0ws
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πήγα πριν κανα μήνα και μου λέει η σερίφισα πως δεν κάνουν τίποτα εκτός απο μασαζ και λέω συνθηματικό θα είναι επέλεξα μία αγγελική και ξεκινάει το μασαζ και τζίφος η δουλειά, ΤΣΑΜΠΑ τα 60 ευρώ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ξανα!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.