Hellion
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2010
- Like
- 121
- Πόντοι
- 1
Αν έχει κάποιος κάτι τέτοιο
τον κερνάω πήδημα,
αρκεί να μου δώσει κι εμένα στοιχεία ...
+1
Αν έχει κάποιος κάτι τέτοιο
τον κερνάω πήδημα,
αρκεί να μου δώσει κι εμένα στοιχεία ...
κερναω γλειφομουνι :-*θα σας εδινα,αλλα δεν ειναι δελεαστικη η προταση..
θα σας εδινα,αλλα δεν ειναι δελεαστικη η προταση..
Ενημερωσε μας, σε δυο θεματα...πρωτον... αν ειναι ενηλικες φοιτητριες...και δευτερον... αν ειναι αδηλωτες(και οχι δηλωμενες που το παιζουν φοιτητριες)!!!!θα σας εδινα,αλλα δεν ειναι δελεαστικη η προταση..
Ενημερωσε μας, σε δυο θεματα...πρωτον... αν ειναι ενηλικες φοιτητριες...και δευτερον... αν ειναι αδηλωτες(και οχι δηλωμενες που το παιζουν φοιτητριες)!!!!
κλειώ ,πόσα π.μ δέχτηκες ??? αριθμό πές μόνο! ;)
για μενα?για το σινεμα?η για τις φοιτητριες?
για τις φοιτήτριες λέμε εδώ . για σένα είμαι σίγουρος οτι έπηξε . θα χρειστείς πρόγραμμα διαχείρησης
Ενημερωσε μας, σε δυο θεματα...πρωτον... αν ειναι ενηλικες φοιτητριες...και δευτερον... αν ειναι αδηλωτες(και οχι δηλωμενες που το παιζουν φοιτητριες)!!!!
Το θέμα είναι ότι από εκδιδόμενες με αγγελίες
τα τελευταία 22 χρόνια , καμία φοιτήτρια δεν έχω πετύχει.
Έχω πετύχει ελληνίδες μισθωτές,
αλλά ήταν 35άρες και φυσικά όχι φοιτήτριες.
Σχετικά με το παράδειγμα με το aids που είπε η κλειώ,
μπορώ να το αντιστρέψω. Κι εγώ θα μπορούσα να ισχυριστώ ότι υπάρχουν δεινόσαυροι εν τη ζωή, αλλά αν δεν αποδειχθεί
είναι σαπουνόφουσκα.
Θα ήταν πολύ καλό να υπήρχε κάποιος τρόπος να βρεις φοιτήτριες εκδιδόμενες στην Ελλάδα. . . (απλά γιατί δεν το έχω κάνει ακόμη). . .
Στην Αγγλία, δεν υπάρχει κάποιο taboo, πολλές φοιτήτριες το δίνουν σε μεγαλύτερους για τα φράγκα. Το έχω κάνει πολλές φορές π.χ. με μία κοπέλα που σπούδαζε 3ο έτος οδοντιάτρος (την έχω χάσει τώρα τελευταία), 1ο έτος οικονομικά (18 χρονών) και 2ο έτος χορό (την τσίμπισα σε Μπαρ - τύφλα στο μεθύσι και στις κάψες, αλλά ΌΧΙ τσάμπα). . . Φοβερό κρεββάτι δεν λέω, καλύτερο από GFE (νιώθεις άλλος άνθρωπος), αλλά "δύσκολη" η επικοινωνία για επανάληψη, αφού τη μία είχαν να κάνουν εργασίες, την άλλη ήταν στους γονείς τους, μία είχαν περίοδο, την άλλη είχαν τον γκόμενο κτλ . . .
Να πω την αλήθεια, μιας και δεν είμαι πιτσιρίκος . . . κάποιες φορές το βαριέμαι, και κάποιες άλλες φορές είναι επικίνδυνο (ειδικά εάν έχεις σχέση ή είσαι παντρεμένος), αφού δεν το έχουν σε τίποτα να σε καλέσουν εκείνες, να έρθουν στο σπίτι σου όταν θέλουν φράγκα για το νοίκι, για εκδρομή κτλ . . . Παιδιά μου έχει συμβεί αυτό . . . και μάλιστα να μου αφήσει μήνυμα στο mailbox, αφού δεν απαντούσα στα sms. . . (Το έχω ακόμη για souvenir, αλλά καλά πολυ καλά κρυμμένο για το φόβο των Ιουδαίων )
Μιλάω από προσωπική εμπειρία, αλλά για την Αγγλία, όχι για την Ελλάδα, εκεί δεν ξέρω τίποτα. . .
Θα ήταν πολύ καλό να υπήρχε κάποιος τρόπος να βρεις φοιτήτριες εκδιδόμενες στην Ελλάδα. . . (απλά γιατί δεν το έχω κάνει ακόμη). . .
Στην Αγγλία, δεν υπάρχει κάποιο taboo, πολλές φοιτήτριες το δίνουν σε μεγαλύτερους για τα φράγκα. Το έχω κάνει πολλές φορές π.χ. με μία κοπέλα που σπούδαζε 3ο έτος οδοντιάτρος (την έχω χάσει τώρα τελευταία), 1ο έτος οικονομικά (18 χρονών) και 2ο έτος χορό (την τσίμπισα σε Μπαρ - τύφλα στο μεθύσι και στις κάψες, αλλά ΌΧΙ τσάμπα). . . Φοβερό κρεββάτι δεν λέω, καλύτερο από GFE (νιώθεις άλλος άνθρωπος), αλλά "δύσκολη" η επικοινωνία για επανάληψη, αφού τη μία είχαν να κάνουν εργασίες, την άλλη ήταν στους γονείς τους, μία είχαν περίοδο, την άλλη είχαν τον γκόμενο κτλ . . .
Να πω την αλήθεια, μιας και δεν είμαι πιτσιρίκος . . . κάποιες φορές το βαριέμαι, και κάποιες άλλες φορές είναι επικίνδυνο (ειδικά εάν έχεις σχέση ή είσαι παντρεμένος), αφού δεν το έχουν σε τίποτα να σε καλέσουν εκείνες, να έρθουν στο σπίτι σου όταν θέλουν φράγκα για το νοίκι, για εκδρομή κτλ . . . Παιδιά μου έχει συμβεί αυτό . . . και μάλιστα να μου αφήσει μήνυμα στο mailbox, αφού δεν απαντούσα στα sms. . . (Το έχω ακόμη για souvenir, αλλά καλά πολυ καλά κρυμμένο για το φόβο των Ιουδαίων )
Μιλάω από προσωπική εμπειρία, αλλά για την Αγγλία, όχι για την Ελλάδα, εκεί δεν ξέρω τίποτα. . .
πες τα χρυσοστομε...αυτο προσπαθω να εξηγησω σε πολλους εδω μεσα.οταν εισαι φοιτητρια η τελοςπαντων δεν εισαι επαγγελματιας δε μπορεις να εισαι διαθεσιμη συνεχως.γιατι κατα τα αλλα εχεις μια φυσιολογικη ζωη.
νομιζω ομως πως διευκρινησα πως τουλαχιστον αυτες που εγω γνωριζω δεν υπαρχει περιπτωση να βαλουν αγγελια,γιατι λειτουργουν σε πολυ κλειστο κυκλο κυριως για να μην εκτεθουν σε οικογενεια κτλ.