Καλημέρες συναθλητές!
καταρχάς θέλω να εκφράσω τη χαρά μου για την αναζοπύρωση του θέματος!
θα συμφωνήσω με τους συναθλητές παραπάνω , δηλαδή όπως είπε και ο συναθλητής patir.gomenios
"...γουσταρουμε πιτσιρικιες ξεκωλακια καυλοραπανα 20χρονα, που δε ξερουν να πηδηχτουν, αλλα εχουν pHD στο φραπογαλο και στο ρουφηγμα του ναργιλε, που τις κανεις οτι θελεις, δινουν λοκω και μετα ειναι και χαρουμενες και λενε στις φιλες τους για την εμπειρια απο πισω..."
τώρα αν δεν είναι 20 και είναι 19 ή 21 ,αν πέρασε πανΕλλήνιες ή όχι δε με νοιάζει καθόλου...φτάνει μόνο να μην γυρεύει υπέρογκα ποσά και να "μην είναι μπάζο"... προσωπικά βρίσκομαι σε διαρκή αναζήτηση για κάτι τέτοιο,με μικρές , ελάχιστες και ασήμαντες επιτυχίες μέχρι τώρα...πάντως εξακολουθώ να έχω την εντονότατη πεποίθηση "ότι κυκλοφορούν αναμεσά μας"...μπορεί να είναι και η κοπέλα στο διπλανό τραπέζι,ποτέ δε ξέρεις...αυτό που χρειάζεται 1)είναι να μας εμπιστευτούν ότι δεν θα εκτεθεί η προσωπική τους ζωή 2)ότι δεν είμαστε
3)να μας συστήσει κάποιος και 4)να πληρωθούν...σε αγγελίες σε δημόσια θέα έτυχε και βρήκα 2 περιπτώσεις αλλά κάτι πραγματικά καλό παραμένει στην αφάνεια...συναθλητές τα φώτα σας για κάποια?