brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
καλες παραλιες, αλλα καλυτερες εχει στο κοκκαρι και πιο καθαρες!συναγονιστες ξερει κανεις τιποτα για καρλοβασι σαμου ?να βοηθησει?
καλες παραλιες, αλλα καλυτερες εχει στο κοκκαρι και πιο καθαρες!συναγονιστες ξερει κανεις τιποτα για καρλοβασι σαμου ?να βοηθησει?
και τα οποία βλέπεις μόνο σε κανα κομματικό πάρτυ και στις φοιτητικές εκλογές
Επειδή κάποιοι μπορεί να νομίζουνε ότι θα τη συμφοιτήτρια που έβλεπαν 5 χρόνια στην εστία, να διευκρινιστεί ότι φοιτήτριες εκδιδόμενες σημαίνει κορίτσια σαν όλα τα άλλα (τα δικά μας εννοώ) που ανοίγουν πότε πότε κάνα βιβλίο..
Θα συμφωνήσω 100% φίλε!! Ήμουν πρόσφατα σε ορκομοσία ενός φίλου στο ΤΕΙ Πειραιά και έκοψα φάτσες και άμα έβλεπες πώς ήρθαν κάποιες ντυμένες νόμιζες ότι ήσουν έξω από το Villa Mercedes και περίμενες να τσεκάρουν το όνομά σου...Οποιος θελει μπορει να παει να ψαξει για βιζιτες στα αμφιθεατρα των πανεπιστημιων μονο που την ωρα αυτη οι "πεταλουδιτσες" κοιμουνται τον ογδοο υπνο τους ξενυχτησμενες ισως και ξεσκησμενες απο τη βραδυνη κρεπαλη. Αυτες εμφανιζονται σε καμοια εξεταστικη μηπως και περασουν κανενα μαθημα με σκονακι η με βιζιτα σε κανενα καθηγητη, αν εχουν ξυπνησει το πρωι. Κοκκινος βαρωνος εγγυηση που λεει και ο "παπας"
Τσαμπα δεν το νομιζω ,αλλα με ενα καλο δωρακι που θα ειναι και σταθερο ας πουμε καθε εβδομαδα ηα καθε 15ημερο περιπου να εισαι σιγουρος οτι υπαρχουν πολλα ,απλα θελει υπομονη κει επιμονηΔε χρειαζεται πολυ ψαξιμο. Τα περισσοτερα CT και CG φοιτητριες δηλωνουν. Οσο για τις πραγματικες πηγαινε στα στεκια που συχναζουν και με λιγο κερασμα θα τις παρεις τσαμπα.
συμφωνο μαζι σου τσαμπα δεν χρειαζεται ειπαμε να τα βοηθησουμε τα κοριτσια να σπουδασουνΤσαμπα δεν το νομιζω ,αλλα με ενα καλο δωρακι που θα ειναι και σταθερο ας πουμε καθε εβδομαδα ηα καθε 15ημερο περιπου να εισαι σιγουρος οτι υπαρχουν πολλα ,απλα θελει υπομονη κει επιμονη
υγ, κατι εχει πεσει στην αντιληψη μου μολις δοκιμασω θα καταθεσω και κριτικη
Στειλε μου με πμ τα στεκια για να παω!!!Δε χρειαζεται πολυ ψαξιμο. Τα περισσοτερα CT και CG φοιτητριες δηλωνουν. Οσο για τις πραγματικες πηγαινε στα στεκια που συχναζουν και με λιγο κερασμα θα τις παρεις τσαμπα.
Μηπως εισαι εκτος ???Αυτα φιλε ειναι κατινιες μεταξυ τους, για να καλυψουν την αποτυχια και τις μαλακιες που κανουν