Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
δεν μου εχουν αφησει κωλοτρυπηδι οι γαυροι
που να περισσεψει για τα καβλια;
Στο εφτιαξα λιγο...
δεν μου εχουν αφησει κωλοτρυπηδι οι γαυροι
που να περισσεψει για τα καβλια;
λοιπόν συνελθε λίγο ποιος σου είπε ότι όλοι πάνε σε πληρωμένο έρωτα μόνο για να γαμησουν γιατί δεν έχουν γκόμενα?
Εδώ έχουμε σύζυγό γκόμενα κ πάλι θα πας να γαμησεις επί πληρωμή
Γιατί πάντα θα θες να βγάλεις γούστα που δεν σου βγάζουν αυτές που έχεις
Δεν πάνε σε εκδιδόμενες μόνο όσοι δεν έχουν να γαμησουν πάνε κ όσοι θέλουν το κάτι παραπάνω
Ξεκόλλα με αυτή την καραμέλα κ κοίτα να φτιάξεις τον εαυτό σου λίγο διαφορετικά προκοπή δεν θα δεις
Εδώ έχουμε σύζυγό γκόμενα κ πάλι θα πας να γαμησεις επί πληρωμή
Εγώ δεν ξέρω κανέναν που να έχει γκόμενα και να πηγαίνει στα μπουρδέλα.Ακόμα και τις μπουρδελότσαρκες κόβουν
Οι πιο πολλοί είναι χεσμένοι μην το ανακαλύψει η δικιά τους και τους παρατήσει
Αν η μόνη ποινή για το δημόσιο χυσιμο ήταν μόνο λίγα λεπτά(για να πληρώσεις το καθαριστήριο) τότε θα ήμασταν κοινωνία ζούγκλα και μόνο ο Ταρζάν θα έλλειπε.Άντε πάλι τα ίδια! Θα το δεχτώ το επιχείρημά σου αν μου βρείς και άλλο ένα για το μεγάλο κακό που έκανε ο χύστης στη κοπέλα!
Βρες μου που την έβλαψε ή έκανε οτιδήποτε θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την σωματική της ακαιρεότητα και θα σου πω τι θα έλεγα αν γινόταν στη κόρη μου την αδερφή μου ή τη μάνα μου!
Εγώ δεν ξέρω κανέναν που να έχει γκόμενα και να πηγαίνει στα μπουρδέλα.Ακόμα και τις μπουρδελότσαρκες κόβουν
Το ποσοστό αγαμίας μεταξύ των φοιτητών παραμένει υψηλό.Υπάρχει και μια κατηγορία κοριτσιών που είναι απρόσιτη: αυτές που είναι ψηλές, λεπτές, με ωραίο σώμα/πρόσωπο που μοιράζουν χυλοποτες και το απολαμβάνουν.Κάποιοι τις παίρνουν και παρτούζα αλλά το λέω και πάλι,όποιος πιτσιρικάς 15-23 δεν έχει σήμερα γκόμενα,είναι για δημόσιο εξευτελισμό.
Όσο κάψιμο κι αν έχει πέσει απ'τα κινητά,οι πιτσιρίκες δεν μένουν χωρίς αγοράκι.Μακάρι να είχαμε άλλη μια ευκαιρία να γυρνούσαμε τώρα στα 18 μ'αυτά τα ψωλάκια τριγύρω
Μήπως οι γνωστοί σου είναι φλωράτζες, που ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ,
πάλι δεν πήγαιναν σε πουτάνες ;;;;;;
Και έπαιζαν το πουλί τους;;;;
Τις γκόμενες είσαι σίγουρος ότι τις γαμάνε και τους καλύπτουν ;;;
ή ρίχνουν 1 το μήνα στις γκόμενες και τραβάνε από 3 μαλακίες την ημέρα τον υπόλοιπο μήνα ;;;;;;
Γιατί,λίγοι είναι έτσι;
Εγώ πιστεύω οι μόνοι που ασχολούνται με μπουρδέλα,είναι όσοι υπάρχουν στο bou.Όλοι οι άλλοι είναι οι 'ευτυχισμένοι' σχεσάκηδες που κρέμονται από ένα φουστάνι αλλά έχουν να το γαμήσουν κανα 3 χρόνια
Δεν υπαρχει καλυτερη φαση απο το να γαμας
πουτανες-μασατζουδες-βιζιτουδες ...
και την αλλη μερα να σε ρωταει η γκομενα αν την αγαπας ...
Πρεπει να το ζησεις...!
όπως πάντα τελείως έξω πεφτεις.Ε για να την έβγαζες με βίζιτες και πουτάνες σημαίνει ότι δεν γαμούσες τίποτα από κανονικές.Όποιος έχει γκόμενα/ες,σιγά μην πάει να πληρώνει
τι λες ρε, οι περισσότεροι που σου γράφουμε και ασχολούμαστε μαζί σου έδω τι είμαστε σαν τον πικερ;Εγώ δεν ξέρω κανέναν που να έχει γκόμενα και να πηγαίνει στα μπουρδέλα.Ακόμα και τις μπουρδελότσαρκες κόβουν
Κι αυτή το ίδιο μπορεί να λέει
Να γαμιέται με το αφεντικό της ή κανα δάσκαλο γιόγκα κι εσύ...να την αγαπάς
Εχυνε ο Ταρζαν δημοσια μπροστα στους γοριλες;Αν η μόνη ποινή για το δημόσιο χυσιμο ήταν μόνο λίγα λεπτά(για να πληρώσεις το καθαριστήριο) τότε θα ήμασταν κοινωνία ζούγκλα και μόνο ο Ταρζάν θα έλλειπε.
Σοβαρευτείτε! Σιγά μην κινδυνεύει η κοινωνία από έναν ξαναμένο χύστη !Αν η μόνη ποινή για το δημόσιο χυσιμο ήταν μόνο λίγα λεπτά(για να πληρώσεις το καθαριστήριο) τότε θα ήμασταν κοινωνία ζούγκλα και μόνο ο Ταρζάν θα έλλειπε.
τι λες ρε, οι περισσότεροι που σου γράφουμε και ασχολούμαστε μαζί σου έδω τι είμαστε σαν τον πικερ;
Φυλοβιος, Σαββίδης, εγώ, αλεξ.