Νέα

Φοιτητής εκσπερμάτωσε στην πλάτη φοιτήτριας που μελετούσε σε βιβλιοθήκη του ΑΠΘ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Λελέκος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 409
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
λοιπόν συνελθε λίγο ποιος σου είπε ότι όλοι πάνε σε πληρωμένο έρωτα μόνο για να γαμησουν γιατί δεν έχουν γκόμενα?
Εδώ έχουμε σύζυγό γκόμενα κ πάλι θα πας να γαμησεις επί πληρωμή
Γιατί πάντα θα θες να βγάλεις γούστα που δεν σου βγάζουν αυτές που έχεις
Δεν πάνε σε εκδιδόμενες μόνο όσοι δεν έχουν να γαμησουν πάνε κ όσοι θέλουν το κάτι παραπάνω
Ξεκόλλα με αυτή την καραμέλα κ κοίτα να φτιάξεις τον εαυτό σου λίγο διαφορετικά προκοπή δεν θα δεις

Ο τύπος έχει κόλλημα...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εδώ έχουμε σύζυγό γκόμενα κ πάλι θα πας να γαμησεις επί πληρωμή

Εγώ δεν ξέρω κανέναν που να έχει γκόμενα και να πηγαίνει στα μπουρδέλα.Ακόμα και τις μπουρδελότσαρκες κόβουν

Οι πιο πολλοί είναι χεσμένοι μην το ανακαλύψει η δικιά τους και τους παρατήσει

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εγώ δεν ξέρω κανέναν που να έχει γκόμενα και να πηγαίνει στα μπουρδέλα.Ακόμα και τις μπουρδελότσαρκες κόβουν

εσυ κ χωρις γκομενα παλι χεσμενος εισαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

MARIOS6011

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Άντε πάλι τα ίδια! Θα το δεχτώ το επιχείρημά σου αν μου βρείς και άλλο ένα για το μεγάλο κακό που έκανε ο χύστης στη κοπέλα!
Βρες μου που την έβλαψε ή έκανε οτιδήποτε θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την σωματική της ακαιρεότητα και θα σου πω τι θα έλεγα αν γινόταν στη κόρη μου την αδερφή μου ή τη μάνα μου!
Αν η μόνη ποινή για το δημόσιο χυσιμο ήταν μόνο λίγα λεπτά(για να πληρώσεις το καθαριστήριο) τότε θα ήμασταν κοινωνία ζούγκλα και μόνο ο Ταρζάν θα έλλειπε.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.717
Πόντοι
1.446

Δεν υπαρχει καλυτερη φαση απο το να γαμας
πουτανες-μασατζουδες-βιζιτουδες  ... 
και την αλλη μερα να σε ρωταει η γκομενα αν την αγαπας ...

Πρεπει να το ζησεις...!

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1

Τι λές βρε, εγώ αυτό κάνω. χαχαχα

MARIOS6011

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Κάποιοι τις παίρνουν και παρτούζα αλλά το λέω και πάλι,όποιος πιτσιρικάς 15-23 δεν έχει σήμερα γκόμενα,είναι για δημόσιο εξευτελισμό.

Όσο κάψιμο κι αν έχει πέσει απ'τα κινητά,οι πιτσιρίκες δεν μένουν χωρίς αγοράκι.Μακάρι να είχαμε άλλη μια ευκαιρία να γυρνούσαμε τώρα στα 18 μ'αυτά τα ψωλάκια τριγύρω
Το ποσοστό αγαμίας μεταξύ των φοιτητών παραμένει υψηλό.Υπάρχει και μια κατηγορία κοριτσιών που είναι απρόσιτη: αυτές που είναι ψηλές, λεπτές, με ωραίο σώμα/πρόσωπο που μοιράζουν χυλοποτες και το απολαμβάνουν.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Μήπως οι γνωστοί σου είναι φλωράτζες, που ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ,
πάλι δεν πήγαιναν σε πουτάνες ;;;;;;

Και έπαιζαν το πουλί τους;;;;

Τις γκόμενες είσαι σίγουρος ότι τις γαμάνε και τους καλύπτουν ;;;
ή ρίχνουν 1 το μήνα στις γκόμενες και τραβάνε από 3 μαλακίες την ημέρα τον υπόλοιπο μήνα ;;;;;;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μήπως οι γνωστοί σου είναι φλωράτζες, που ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ,
πάλι δεν πήγαιναν σε πουτάνες ;;;;;;

Και έπαιζαν το πουλί τους;;;;

Τις γκόμενες είσαι σίγουρος ότι τις γαμάνε και τους καλύπτουν ;;;
ή ρίχνουν 1 το μήνα στις γκόμενες και τραβάνε από 3 μαλακίες την ημέρα τον υπόλοιπο μήνα ;;;;;;

Γιατί,λίγοι είναι έτσι;

Εγώ πιστεύω οι μόνοι που ασχολούνται με μπουρδέλα,είναι όσοι υπάρχουν στο bou.Όλοι οι άλλοι είναι οι 'ευτυχισμένοι' σχεσάκηδες που κρέμονται από ένα φουστάνι αλλά έχουν να το γαμήσουν κανα 3 χρόνια

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Γιατί,λίγοι είναι έτσι;

Εγώ πιστεύω οι μόνοι που ασχολούνται με μπουρδέλα,είναι όσοι υπάρχουν στο bou.Όλοι οι άλλοι είναι οι 'ευτυχισμένοι' σχεσάκηδες που κρέμονται από ένα φουστάνι αλλά έχουν να το γαμήσουν κανα 3 χρόνια

Εγώ ξέρω πολλούς , που γαμάνε όπου βρούνε. Τα πάντα όλα.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Αν βγαλουμε εκτος τους μεταναστες, οι μπουρδελιαρηδες η ειναι στο μπου η (εστω) το ξερουν και εχουν διαβασει καποια θρεντ.

Ο μεσος Ελληνας ειναι μουνοζητιανος οτι πει η γκομενα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δεν υπαρχει καλυτερη φαση απο το να γαμας
πουτανες-μασατζουδες-βιζιτουδες  ...  
και την αλλη μερα να σε ρωταει η γκομενα αν την αγαπας ...

Πρεπει να το ζησεις...!

Κι αυτή το ίδιο μπορεί να λέει

Να γαμιέται με το αφεντικό της ή κανα δάσκαλο γιόγκα κι εσύ...να την αγαπάς

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ε για να την έβγαζες με βίζιτες και πουτάνες σημαίνει ότι δεν γαμούσες τίποτα από κανονικές.Όποιος έχει γκόμενα/ες,σιγά μην πάει να πληρώνει
όπως πάντα τελείως έξω πεφτεις.
Καταρχήν οι περισσότεροι πελάτες σύμφωνα με τις πουτανες είναι παντρεμένοι ή με γκόμενες, ελάχιστοι είναι τελείως ελευθεροι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

τι λες ρε, οι περισσότεροι που σου γράφουμε και ασχολούμαστε μαζί σου έδω τι είμαστε σαν τον πικερ;

Φυλοβιος, Σαββίδης, εγώ, αλεξ.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.717
Πόντοι
1.446
Κι αυτή το ίδιο μπορεί να λέει

Να γαμιέται με το αφεντικό της ή κανα δάσκαλο γιόγκα κι εσύ...να την αγαπάς

Μην γινεσε αφελης ...

Δεν εχει καμια σημασια ποσες πουτσες τρωνε οι γκομενες  ...

Σημασια εχει οτι τις γαμαω ...

svas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
234
Πόντοι
21
Αν η μόνη ποινή για το δημόσιο χυσιμο ήταν μόνο λίγα λεπτά(για να πληρώσεις το καθαριστήριο) τότε θα ήμασταν κοινωνία ζούγκλα και μόνο ο Ταρζάν θα έλλειπε.
Εχυνε ο Ταρζαν δημοσια μπροστα στους γοριλες;

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Σοβαρευτείτε!  Σιγά μην κινδυνεύει η κοινωνία από έναν ξαναμένο χύστη !
Απλά έπεσε σε στρίγγλα και πιθανώς φεμινίστρια! Στην αντίθετη περίπτωση που γυναίκα ξαναμένη εκσφενδονιζε κολπικά υγρά στη πλάτη ανυποψίαστου άντρα, δεν θα μιλούσε κανείς για κίνδυνο της κοινωνίας ούτε θα έπαιρνε κανείς την αστυνομία!
Υπάρχουν σοβαρότερα θέματα που απειλούν την κοινωνία!

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Προφανως δεν κινδυνευει η κοινωνια από εναν απροσαρμοστο. Ενας βλακας ήταν που νόμιζε πως εκανε εξυπναδα. Τωρα θα τον τσουξει και δε θα το ξανασκεφτεί. Αντίστοιχα ουτε η κοπέλα πρεπει είναι στρίγγλα ή φεμινιστρια για να υπομενει τον καθε ανωμαλο.

Το ζήτημα δεν είναι τι θα συνεβαινε εαν το έκανε καποια γυναίκα σε κάποιον αντρα. Τα σοβαρότερα θέματα της κοινωνια για τα οποία μιλάς αφορούν τον σεβασμό μεταξύ μας και την αμφίδρομη εκτίμηση προς και από το κρατος. Εαν αυτό (μαγικά) λυνόταν, τότε φυσικά και δε θα υπηρχαν τέτοια περιστατικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom