Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
στ' αρχίδια μουΕχούν να στα πιάσουν και να στο σφυρίξουν στην φυλακή!!!
Στα λόγια εύκολη φαίνεται η φυλακή παλληκάρι!!!
στ' αρχίδια μουΕχούν να στα πιάσουν και να στο σφυρίξουν στην φυλακή!!!
Στα λόγια εύκολη φαίνεται η φυλακή παλληκάρι!!!
Συλλήψεις έγιναν,ενοχός κανείς,γιατί άραγε;!Τα είδε ο ξαδερφός μου που δούλευε σε ένα γραφείο δίπλα από καμένο μαγαζί και μου το μετέφερε μέσω κινητού.
Οι κρατικές αποζημιώσεις κακώς δόθηκαν κατ'εμέ.Έπρεπε να πληρώσουν όσοι συνελλήφθησαν.Αλλά δυστυχώς ήταν ελάχιστοι αυτοί...Μας πειράζει που πληρώναμε για την Ο.Α και πληρώνουμε για τον ΟΣΕ,αλλά δε διαμαρτύρεται κανείς που πληρώνουμε αποζημιώσεις για καταστροφές που έκαναν άλλοι...
...Το χειμώνα είχαν μπει σε μαγαζιά και έλεγαν στους ιδιοκτήτες να βγουν έξω για να τα κάψουν.Και δεν ήταν τράπεζες...Αν κάποιος αντιδρούσε τον απειλούσαν και αναγκαζόταν ο άνθρωπος να βγει έξω να δει το μαγαζί του να καίγεται.Δεν απέχει και πολύ από το να σε βάζουν να βλέπεις να βιάζουν την κόρη σου...
Συλλήψεις έγιναν,ενοχός κανείς,γιατί άραγε;!
στ' αρχίδια μου
Ας παραθέσουμε και μία άλλη εκδοχή που μπορεί να ισχύει σε κάποιες περιπτώσεις:
Οικονομική κρίση. Ο κόσμος δεν πατα στο μαγαζί. Κεσάτια..
Λένε ότι γίνονται επεισόδια και καίνε τράπεζες και εμπορικά κέντρα..
Δεν βάζω κι εγώ δυο αλβανούς να μου το κάψουν το μπουρδέλο..!!
Άτσα.. τσέπωσα την ασφάλεια μια χαρά!
+ Να και η έκτακτη αποζημίωση !
+ Σβήσιμο / πάγωμα των χρεών για "χ" διάστημα !
Μια χαρά μου έκατσαν τα Δεκεμβριανά !
Eνοχοί ναι αλλά επετρεψέ μου να αμφιβάλλω αν συλλήφθηκε,εξευτελίστηκε και ξυλοφορτώθηκε έστω και ένας ένοχος!!!Πολιτική απόφαση φίλε,όπως και η ΕΛ.ΑΣ αμυνόμενη.Η ΝΔ δεν ήθελε με τίποτα να δει ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να πηγαίνουν στο ΠΑΣΟΚ που είναι ο άμεσος αντίπαλος της και να κερδίζει τις εκλογές ο Παπανδρέου.Ανεξάρτητα τι θα γίνει την άλλη Κυριακή.Εσύ δεν τους θεωρείς ενόχους όσους έκαψαν τα μαγαζιά;
ενοχη ειναι η κοινωνια και το μεγαλο κεφαλαιο.οχι αυτα τα παιδια.
Επιτέλους και κάποιοι σωστοί και λογικοί!!!πες τα..
ποια λες παιδιά... όλους αυτούς που τα σπάγανε... 20+ χρονών;.ενοχη ειναι η κοινωνια και το μεγαλο κεφαλαιο.οχι αυτα τα παιδια.
ενοχη ειναι η κοινωνια και το μεγαλο κεφαλαιο.οχι αυτα τα παιδια.
Πσσστ,Οννεδιτακο....ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ.
Φιλικα.
Το μεγάλο κεφάλαιο...Μάλιστα...
Πάντως το κινητό με κάμερα 100 μεγαπίξελ,που φτιάχνει καφέ και έχει ξυστρί για να ξύνει τ'αρχίδια του ο κάτοχος,το παντελονάκι λιβάις κλπ δε λείπουν σε κανένα "οργισμένο νιάτο".Μάλλον αυτά βρίσκονται ελεύθερα στον αέρα,και στις "απαλλοτριώσεις" που κάνουν οι "σύντροφοι".Φυσικά επιλέγουν μαγαζιά που δε δουλεύουν οι γονείς διότι αν απολυθούν πώς θα τους πάρουν το καινούριο playstation,και το Golf gti;
Φίλε,ωραία όλα αυτά εναντίον της Ε.Ε,εναντίον του ΝΑΤΟ,του κεφαλαίου,αλλά κι εμείς δεν είμαστε έτοιμοι να απαρνηθούμε την τηλεόραση TFT το διαδίκτυο,τα κλαμπάκια,τα μπουρδέλα και τις "τουρίστριες".Μη νομίζεις,και οι ιδιοκτήτες των μπουρδέλων "κεφάλαιο" είναι,και όμως κάθε εβδομάδα τους ακουμπάμε το χρήμα μας...
ξέχασες και τα επαναστατικά πάνινα converse και all star των 100 ανά ζεύγος που διευκολύνουν τον αγώνα κατά του κεφαλαίουΤο μεγάλο κεφάλαιο...Μάλιστα...
Πάντως το κινητό με κάμερα 100 μεγαπίξελ,που φτιάχνει καφέ και έχει ξυστρί για να ξύνει τ'αρχίδια του ο κάτοχος,το παντελονάκι λιβάις κλπ δε λείπουν σε κανένα "οργισμένο νιάτο".Μάλλον αυτά βρίσκονται ελεύθερα στον αέρα,και στις "απαλλοτριώσεις" που κάνουν οι "σύντροφοι".Φυσικά επιλέγουν μαγαζιά που δε δουλεύουν οι γονείς διότι αν απολυθούν πώς θα τους πάρουν το καινούριο playstation,και το Golf gti;
Φίλε,ωραία όλα αυτά εναντίον της Ε.Ε,εναντίον του ΝΑΤΟ,του κεφαλαίου,αλλά κι εμείς δεν είμαστε έτοιμοι να απαρνηθούμε την τηλεόραση TFT το διαδίκτυο,τα κλαμπάκια,τα μπουρδέλα και τις "τουρίστριες".Μη νομίζεις,και οι ιδιοκτήτες των μπουρδέλων "κεφάλαιο" είναι,και όμως κάθε εβδομάδα τους ακουμπάμε το χρήμα μας...
Ας παραθέσουμε και μία άλλη εκδοχή που μπορεί να ισχύει σε κάποιες περιπτώσεις:
Οικονομική κρίση. Ο κόσμος δεν πατα στο μαγαζί. Κεσάτια..
Λένε ότι γίνονται επεισόδια και καίνε τράπεζες και εμπορικά κέντρα..
Δεν βάζω κι εγώ δυο αλβανούς να μου το κάψουν το μπουρδέλο..!!
Άτσα.. τσέπωσα την ασφάλεια μια χαρά!
+ Να και η έκτακτη αποζημίωση !
+ Σβήσιμο / πάγωμα των χρεών για "χ" διάστημα !
Μια χαρά μου έκατσαν τα Δεκεμβριανά !
οταν ενα παιδι δουλευει οπως αυτα τα παιδια ειναι ελευθερο να αγοραζει οτι θελει.
νταβατζη στο πορτοφολι τους δεν σε βαλαμε.
οσο για τα γκαζακια καλα κανουν και τα βαζουν.
η κοινωνια στην ελλαδα δεν αφηνει καμμια διεξοδο σε κανεναν
απο το να τα καψει ολα.
καλα κανουν
Όταν ένα παιδί δουλεύει,οφείλει να σέβεται και την επιχείρηση που του δίνει ψωμί.Δεν μπορεί από τη μία να απαιτεί και από την άλλη να καίει.Αυτό να καταλάβεις.Όταν εσύ ή κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο μείνει άνεργο ίσως αναθεωρήσεις αυτά που λες.Καλώς η κακώς οι επιχειρήσεις δίνουν εργασία στον κόσμο.Αν δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους ας την κρίνουμε πολιτικά,όχι να τις καίμε.Και δεν έχω επιχείρηση,για να σε προλάβω.
παπαρια εργασια δινουν. εκμεταλλευση ανθρωπου απο ανθρωπο για ψιχουλα ειναι.
για αυτο και πρεπει αυτα τα παιδια να τις καινε μεχρι να αρχισουν
να δινουν ανθρωπινο μισθο.
ξερω πως ειναι η ανεργια ,οπως και η δουλειά, οπως και η δουλεία.
γιαυτο και λεω.
καψτε τα μπουρδελα τις επιχειρησεις ελευθερα.
παπαρια εργασια δινουν. εκμεταλλευση ανθρωπου απο ανθρωπο για ψιχουλα ειναι.
για αυτο και πρεπει αυτα τα παιδια να τις καινε μεχρι να αρχισουν
να δινουν ανθρωπινο μισθο.
ξερω πως ειναι η ανεργια ,οπως και η δουλειά, οπως και η δουλεία.
γιαυτο και λεω.
καψτε τα μπουρδελα τις επιχειρησεις ελευθερα.