Ναι από την αριστερά οργανόνονται,αλλά αναίτια κατά την γνώμη σου;!
Koίτα αν εσύ γουστάρεις να σε γαμάνε στήσε κώλο!!!
Δεν είμαι σε κόμμα ρε γμτ!!!
η αριστερά μαζεύει τον κάθε μαλάκα με αριστερές πεποιθήσεις και του λέει κλείσε τη σχολή σου, σπάσε και άλλα τέτοια γνωστά.
και όλα αυτά γίνονται αναίτια... υπάρχουν δεκάδες άλλοι κατοχυρωμένοι τρόποι για να διαμαρτυρηθείς, με τους οποίους περνάς τα μυνήματα σου και δεν προξενείς κακό στους άλλους.
ούτε σε πορεία έχω πάει ούτε κανένα πολιτικό έχω χειροκροτήσει και μέχρι στιγμής με έχουν βλάψει αριστεροί που παρόλο που κάνανε πορείες, έχασα μαθήματα και λεφτά, το αρθρο 16 αναθεωρήθηκε και το μόνο που κάνανε ήταν μια τρύπα στο νερό.
η αριστερά εκτός των μεγάλων διοικητών της, αποτελείται αππό άβουλα στρατιωτάκια που εκτελούν απλά εντολές, παπαγαλίζουν 2-3 κείμενα και μαθαίνουν και καμια 10αρια αριστερές λέξεις και πορέβονται. είναι πραγματικά για λύπηση.
επειδή σε έχω παρατηρήσει σε πολλά ποστ ότι φάσκεις και αντιφάσκεις..... πατάς μία εδώ και μία εκεί.... για προσπάθησε να σκεφτείς πρώτα τι θες να υποστηρίξεις και μετά να απαντήσεις
Επίσης διαφωνώ οτί υπάρχει υποστήριξη από την αριστερά στην τρομοκρατία!!!!
και
Ναι από την αριστερά οργανόνονται
εφόσον δεν είσαι σε ένα κόμα , πάψε να εξευτελίζεσαι... ή πιο απλά πήγαινε και γράψου σε ένα... ούτως η άλλως τώρα είσαι οπαδός άνευ χαρτοφυλακίου.