Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.088
- Πόντοι
- 3.656
ξερω γω ρε τυπε...λογικα θα την ειδε και αβαφτη..Τί να φοβάται?Μην πέσει σε γιάφκα?
ξερω γω ρε τυπε...λογικα θα την ειδε και αβαφτη..Τί να φοβάται?Μην πέσει σε γιάφκα?
Yπερβολές.Την είδε πολλά χρόνια πριν.ξερω γω ρε τυπε...λογικα θα την ειδε και αβαφτη..
Πες τα γιατί κάποιοι τη θεωρούν και άσχημη.Μια χαρά είναι και αβαφτη βασικά εμένα οποιαδήποτε μου αρέσει πιο πολύ αβαφτη ωστόσο για την ηλικία της είναι αρκετά όμορφη θεωρώ αλλά προφανώς είναι γουστα
Μια χαρά είναι και αβαφτη βασικά εμένα οποιαδήποτε μου αρέσει πιο πολύ αβαφτη ωστόσο για την ηλικία της είναι αρκετά όμορφη θεωρώ αλλά προφανώς είναι γουστα
Τον υποβάλεις σε ανάκριση με ορό αλήθειας?τυπε μην προσπερνάς τις ερωτησεις μουείναι κρισημες
![]()
Σε τι κοσμο ζουμε!!!!!!!Πες τα γιατί κάποιοι τη θεωρούν και άσχημη.
ηθελες να την πηδηξεις κιολας τυπε...τυπε μην προσπερνάς τις ερωτησεις μουείναι κρισιμες
![]()
Μια χαρά είναι και αβαφτη βασικά εμένα οποιαδήποτε μου αρέσει πιο πολύ αβαφτη ωστόσο για την ηλικία της είναι αρκετά όμορφη θεωρώ αλλά προφανώς είναι γουστα
Αρκετές έδωσε.καμιά 50αρια απο αυτους ειναι με τα βρακιά κατω καθισμενοι σε καρεκλα απο το Πλαισιο και περιμενουν με το χερι στην πουτσα να τον βροντηξουν με τις λεπτομέρειες που θα δωσεις για το κορίτσι τους
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (11 μέλη και 45 επισκέπτες)
![]()
Τον υποβάλεις σε ανάκριση με ορό αλήθειας?
Το θυμάμαι.Αυτό είχα στο νου.Μπορει να το εχεις προλάβει αν δεν εισαι πιτσιρικάς
![]()
ηθελες να την πηδηξεις κιολας τυπε...
εδω σου λεει ο τυπος ηταν κομοδινο!!!!
![]()
Τυπε μια συμβουλη...Μην δωσεις αλλες λεπτομεριες στο αλλο το μουνοπανο...κονε θελει για να την πηδηξει τσαμπα επειδη ειναι φτωχομπινεςΜια χαρά είναι και αβαφτη βασικά εμένα οποιαδήποτε μου αρέσει πιο πολύ αβαφτη ωστόσο για την ηλικία της είναι αρκετά όμορφη θεωρώ αλλά προφανώς είναι γουστα
Προσωπικά αυτά.Αυτο δείχνει οτι ειμαστε γεννημένοι ο ενας για τον άλλον .. δεν ειχε χημεία με τον τύπο![]()
μιλα με ονοματα ....ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΣ?Τυπε μια συμβουλη...Μην δωσεις αλλες λεπτομεριες στο αλλο το μουνοπανο...κονε θελει για να την πηδηξει τσαμπα επειδη ειναι φτωχομπινες
Τυπε μια συμβουλη...Μην δωσεις αλλες λεπτομεριες στο αλλο το μουνοπανο...κονε θελει για να την πηδηξει τσαμπα επειδη ειναι φτωχομπινες
συγκαληψη και ΕΔΩ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!!!Εχω να πω αλήθειες .. αλλά δεν μπορω , ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ![]()