μεινε στο νημα τυπε και θα μαθεις ολη την αληθεια...το μπου δεν ειναι ελληνικο κρατος...εδω ολα βγαινουν στο φως
Δεν πρόκειται να κλείσω μάτι...Απλά προσπαθώ να σπρώξω τις διαδικασίες όσο μπορώ από πλευράς μου
μεινε στο νημα τυπε και θα μαθεις ολη την αληθεια...το μπου δεν ειναι ελληνικο κρατος...εδω ολα βγαινουν στο φως
Για να βγει η αλήθεια?Δεν πρόκειται να κλείσω μάτι...Απλά προσπαθώ να σπρώξω τις διαδικασίες όσο μπορώ από πλευράς μου
Θα προσπαθήσω να το παίξω Κουσουλός με τις υποθέσεις...Για να βγει η αλήθεια?
ο νιπλης παντως για περισσοτερες λεπτομερειες μπορει να σου δωσει ενα ΑΦΜ, απο τα παρκαρισμένα που έχει, αν χρειαζεσαι...Έχει περάσει καιρός έτσι κ αλλιώς και γενικά δεν θα έλεγα κάτι πιο προσωπικό έτσι κ αλλιώς άλλωστε η τύπισσα ήταν σπαθί
Έχει περάσει καιρός έτσι κ αλλιώς και γενικά δεν θα έλεγα κάτι πιο προσωπικό έτσι κ αλλιώς άλλωστε η τύπισσα ήταν σπαθί
ο νιπλης παντως για περισσοτερες λεπτομερειες μπορει να σου δωσει ενα ΑΦΜ, απο τα παρκαρισμένα που έχει, αν χρειαζεσαι...![]()
Μπράβο της και δεν της το είχα.Έχει περάσει καιρός έτσι κ αλλιώς και γενικά δεν θα έλεγα κάτι πιο προσωπικό έτσι κ αλλιώς άλλωστε η τύπισσα ήταν σπαθί
Μπράβο της και δεν της το είχα.
Γιατί?Εγω της το είχα παντως![]()
Γιατί?
Διπλωματική απάντηση.Αυτο ειναι μια άλλη συζητηση
To οτι δινεις στο μισαωρο 200 το λες για καλο?Εγω φτωχός σκατο @Νίπλης ;
200 στη @Lady Alexia για 30 λεπτά.
@dimigoall
@Μπιρλας
@pastelios
@Nubic
@professor x ..
Παω στο νημα του ολυμπιακου..![]()
Πληρώνει και πριμ φαίνεται.To οτι δινεις στο μισαωρο 200 το λες για καλο?
Πουτσα μαςΕγω φτωχός σκατο @Νίπλης ;
200 στη @Lady Alexia για 30 λεπτά.
@dimigoall
@Μπιρλας
@pastelios
@Nubic
@professor x ..
Παω στο νημα του ολυμπιακου..![]()
ΠουστρεςNα βαλουμε και μερικες φωτο με την φιλη της Φλοριντας,γιατι πολλοι περιεργοι μαζευτηκαν στο νημα
![]()
![]()
![]()
Λίγο σεβασμό στα κορίτσια.Πουτσα μας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πουστρες
Πεστα ανανεωτικε..Λίγο σεβασμό στα κορίτσια.
Ε δε βλέπεις μαν τις γαμιολεςΛίγο σεβασμό στα κορίτσια.
Για καλο το γραψε ρε τυπεΛίγο σεβασμό στα κορίτσια.
Μη βρίζεις πανο ηρεμαΠεστα ανανεωτικε..
Με τον Μπουστη..