Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.683
- Πόντοι
- 9.931
Ωραία fake και τα δύο.
Ωραία fake και τα δύο.
Στα δικά σου μάτια δείχνει τοσο....στον υπολοίπων οχι!!!Εγω χωρις να ξέρω ποσο ειναι καπου εκει την έκανα 38-40!!!!Και έμπαινα δυνατά μέρα-νυχτα....μα και 50 να ήταν...χάλαγε κάποιον????Με τι ασχολείστε βρε τύποι.
Η κοπέλα είναι 38 χρόνων και δείχνει για 50.
Καταλαβαίνω το απωθημένο αλλά εάν την δεις νύχτα, θα τρομάξεις.
Στα δικά σου μάτια δείχνει τοσο....στον υπολοίπων οχι!!!Εγω χωρις να ξέρω ποσο ειναι καπου εκει την έκανα 38-40!!!!Και έμπαινα δυνατά μέρα-νυχτα....μα και 50 να ήταν...χάλαγε κάποιον????
Να την δώ και θα σου πω τοτε....χειρότερη απο την Ελεωνόρα Μελέτη άβαφη δύσκολο να δώ....δεν παίρνεις δρόμο...τα βουνά παίρνεις!!!!Είμαι μαζί σου μόνο μη την πετύχεις άβαφη.
Θα πάρεις δρόμο!
Να την δώ και θα σου πω τοτε....χειρότερη απο την Ελεωνόρα Μελέτη άβαφη δύσκολο να δώ....δεν παίρνεις δρόμο...τα βουνά παίρνεις!!!!
Γι αυτο κοιτάμε περισσότερο το κορμί παρα την φάτσα...αυτη αλλάζει απο πρωί σε βράδυ...το κορμί ακομα και αν το εχει "ενισχύσει" κάποια ειναι η μονη σταθερή αξία...όλες τις ώρες..παντώς καιρου και συνθηκών!!!Κοντά είσαι, όπως κ η Στεφανίδου.
Τρέχεις μακριά.
Γι αυτο κοιτάμε περισσότερο το κορμί παρα την φάτσα...αυτη αλλάζει απο πρωί σε βράδυ...το κορμί ακομα και αν το εχει "ενισχύσει" κάποια ειναι η μονη σταθερή αξία...όλες τις ώρες..παντώς καιρου και συνθηκών!!!
Τον μαλάκα με απολυτη επιτυχία...και επειδη ειμαι και άνθρωπας με ψυχη και περιεχόμενο της απλώνω...θρεπτικες κρέμες στο πρόσωπο να φτιάξει δερματάκι λαμπερό...κατι ειναι κι αυτό!!!!Και από φάτσα τι κάνεις;
Δεν την γυρίζεις ποτέ;
Τον μαλάκα με απολυτη επιτυχία...και επειδη ειμαι και άνθρωπας με ψυχη και περιεχόμενο της απλώνω...θρεπτικες κρέμες στο πρόσωπο να φτιάξει δερματάκι λαμπερό...κατι ειναι κι αυτό!!!!
Ψαγμένος...με αδυναμία στις γαρίδες!!!!Επαγγελματίας!
Ψαγμένος...με αδυναμία στις γαρίδες!!!!
Για ξεζούμισμα....με το πρόσωπο ποσα διαφορετικά να κάνεις....να την έχεις συνέχεια στην πίπα???Θα πάθουν...τα λαιμά τους!!!Κρύβουν κάτι κορμιά οι άτιμες …
Για ξεζούμισμα....με το πρόσωπο ποσα διαφορετικά να κάνεις....να την έχεις συνέχεια στην πίπα???Θα πάθουν...τα λαιμά τους!!!
Ενταξει αδερφέ δεν μιλάμε για ακραίες περιπτωσεις επιπέδου Μελέτη...εκει κι εγω δεν έμπαινα...χωρις 5-6 ποτηράκια scotch τουλάχιστον...μιλάμε να ειναι λιγο πατσαβουροφατσα η αλλη αλλα το κορμί να ειναι δυνατό...ξεπερνιέται ευκολα η χασουρα πανω απο τον λαιμο....οταν απο κατω...βράζει ο τόπος!!!Όσο γαμάτη και να είναι η άλλη, εάν με χαλάνε τα μούτρα της, δεν προχωράω.
..όμως με έβαλες σε σκέψεις.
Πέρα από βυζαρες έχει και ποδαρες...Σέξι πάντα η κυρία Γούτου...