athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.736
- Πόντοι
- 12.756
μπα;κερδισες κανα διαγωνισμο κρουαζιερα;και θα με στειλεις λογω ΔΟΥΛΕΙΑΣ σου;Δεν καταλαβες,εσυ θα πας
μπα;κερδισες κανα διαγωνισμο κρουαζιερα;και θα με στειλεις λογω ΔΟΥΛΕΙΑΣ σου;Δεν καταλαβες,εσυ θα πας
Σε ετοιμαζω για τον γειτονα σου.Δεν απανταει οταν τον παραθετω και σκεφτηκα εναν τροπο να τον τιμωρησωμπα;κερδισες κανα διαγωνισμο κρουαζιερα;και θα με στειλεις λογω ΔΟΥΛΕΙΑΣ σου;
και μονο που τον παραθετεις τον τιμωρειςΣε ετοιμαζω για τον γειτονα σου.Δεν απανταει οταν τον παραθετω και σκεφτηκα εναν τροπο να τον τιμωρησω
Ρε καριολη,λιγο αν μου εκοβε θα το επαιρνα σαν προσβολη αυτο,αλλα εχε χαρηκαι μονο που τον παραθετεις τον τιμωρεις
Που θα πας?Δεν καταλαβες,εσυ θα πας
Θα βγω σε λιγο,αν και ειναι Σαββατο και δεν τρελενομαιΠου θα πας?
Μην σκας,εχουμε αρκετους να πετανε κρυαδες και ισορροπουν την καταστασηΌλοι σπίρτα σε αυτό το σαητ ...
Καμία φωτιά μην πιάσουμε μόνο
Γνωμη για τον αλλον που αρχισε να λοξοδρομει και να αμφισβητει την ικανοτητα της κυβερνησης?ηρθε και ο Πυραμιδας ο Οπενχαιμερ του επιχειρειν να πεταξει την μαλακια του
δεν εχω αλλη γνωμη την εξαντλησα στον ΦυλακοβιοΓνωμη για τον αλλον που αρχισε να λοξοδρομει και να αμφισβητει την ικανοτητα της κυβερνησης?
Για κατούρημα και χέσιμο δεν εμπνεύσθηκε κανένας μερακλής;Μονο χυσιμο ακα βαθεια μεσα στην μουνα της , ταυτοχρονα με χαστουκια στις βυζαρες της
Μετα γυρισμα στο καπακι και σφυροκόπημα στα 4 στο κωλοτρυπιδι και τραβηγμα μαλλιά
Εγω για σενα ελεγα αλλα τζιφος.Οταν επιστρεψω περιμενω ενταση και κινητικοτητα στο σαηδεν εχω αλλη γνωμη την εξαντλησα στον Φυλακοβιο
δουλευω σε λιγοΕγω για σενα ελεγα αλλα τζιφος.Οταν επιστρεψω περιμενω ενταση και κινητικοτητα στο σαη
ρωτα κανεναν που να μην ειναι βλαμμενος ...Γνωμη για τον αλλον που αρχισε να λοξοδρομει και να αμφισβητει την ικανοτητα της κυβερνησης?
Καλή βάρδια. Ποια άλλη κοπέλα θα είναι στην ίδια βάρδια στο στούντιο;δουλευω σε λιγο
ΨΟΦΟ και στη Μαργκοτ
Μην αγχώνεσαι θα πάρει καινούργια καναντερ ο πορδηπουργοςΌλοι σπίρτα σε αυτό το σαητ ...
Καμία φωτιά μην πιάσουμε μόνο
Aντε ρε,επιασες δουλεια?Πως κι ετσι?δουλευω σε λιγο
Διακρίνω μια δυσπιστία Κυριακή πρωί...Aντε ρε,επιασες δουλεια?Πως κι ετσι?
Παντα,παντα.Οπως λεει κι ο Τρουμπ και τα μπαρακια σαν εκκλησια ειναιΔιακρίνω μια δυσπιστία Κυριακή πρωί...
Εκκλησία πήγαμε πριν μπούμε στο μπου?