Vaya con deus ειναι το σωστο!!!!!τι σημαινει ξερεις??
Σε ελευθερη μετάφραση, στην ευχή του θεού
Vaya con deus ειναι το σωστο!!!!!τι σημαινει ξερεις??
Ναι,ακριβης μεταφραση-πηγαινοντας με το θεο-και ελευθερη αυτο που ειπες....και βεβαια Vaya con Deus ειναι Πορτογαλικα!!Μονο που εμεις με Μουνακια θελουμε να παμε!!!!Σε ελευθερη μετάφραση, στην ευχή του θεού
Τι λυση ειναι αυτη; ΤΑΡ ή αλλη εταιρεια , εχει παμφθηνες πτησεις για Μοντεβδιεο ή Μπουενος Αιρες, ουτε 100 δολλ. κλεινεις μεσω ιντερνετ. 400 ευρω ειναι σπαταλες. Επισης καλλιστα λες θα περασω οδικως, Ουρουγουαη. Και κανε κρατηση απο ιντερνετ ξενοδοχειο Μοντεβιδεο με 20 δολλ.μονο που εχω ενα προβλημα
απο την αλιταλια μου ειπαν δεν θα με επιβιβασουν στη πτηση αν δεν εχω εισητηριο εξοδου απο βραζιλια
σχεφτομαι να βγαλω με κοντορ σαλβαδορ-φρανκφουρτη με 400 ευρω
Ποστάρισες για Φλοριανόπολις, Κούβα, Βιετνάμ και δεν ξέρω και που αλλού ακόμα!!! Με το ίδιο κείμενο!!! Μας δουλεύεις μάλλον. Η αν νομίζεις με αυτό τον τρόπο θα τραβήξεις την προσοχή κάποιον να ασχοληθούν μαζί σου, είσαι μάκραν γελασμένος. Νούμερο.Παιδια οσοι συναγωνιστες εχουν κανει συντομα ταξιδι να δωσουν περαιτερω πληροφοριες για τιμες σε εισητιρια και ξενοδοχεια...ευχαριστω πολυ!!!
Τι λες ρε Σπύρο, και το ψάχνεις από νότια, κεντρική Αμερική μέχρι την ανατολή??χαχα κοντά είναι. Πρώτα τουλάχιστον επιλέγεις ήπειρο μετά χώρα και τέλος πόλη. Και στη Αλβανία πιο φθηνά είναι,χαχα. Μην τσιμπάς μας δουλεύει το μαλακισμένο για να έχει ποστ και να τραβήξει την προσοχή μας.φιλε πλαυερ τζορτζ
το παιδι μπορει να θελει να παει στο πιο φθηνο προορισμο μεταξυ 5-6 επιλογων