spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
λετε να βρω εκει την ξαδερφη της ναρα που παιζει στο μπιγκ μπροδερ?
μανα μου η χωριστρα σου
κανε σεντρα να (τις) πηδηξω δικε μουOh yes type!!!
εγω δεν εχω κολλημα με τις γραβατες τυπε μου,αλλα πρεπει να πεφτει πολυ γραβατα εκει
ευχαριστω για τα καλα σου λογια δικε μου
τυπε να προσεχεις αν πας εκει ε
λετε να βρω εκει την ξαδερφη της ναρα που παιζει στο μπιγκ μπροδερ?
τυπε να προσεχεις αν πας εκει ε
φιλε γαμας τιποτα εκει περα ή εισαι στη παιχτρα....xtes patisa podi sti floripa,se liges imeres antapokrisi
xtes petaxtika se ena mall na fao kati kata tis 8 ora pou ekleinan ta magazia kai epesa pano se mounothiela apo politries kai pelatises
ας τα παρουμε απο την αρχη
εφτασα στο ριο νωρις το πρωι στις 3/11 αμεσως μετα πηρα την εσωτερικη πτηση μιας ωρας φια φλοριπα οπου εφτασα μεσημερι 12 ωρα τοπικη
αμεσως εκανα ενα ντους κια βγηκα για ανγνωριστικη στην πολη
οπου και επαθα το πρωτο σοκ
παντου στο κεντρο κυκλοφορουσαν γυναικες απο 18/20 εως σαρανταρες απιστευτου καλους οι περισσοτερες
στα μαγαζια εντωμεταξυ οπου ειναι ανοιχτα 7 μερες τη βδομαδα 9 το πρωι με 10 το βραδυ παΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ μουναρες πωλητριες και μονο πωλητριες
ηταν σαν να ειμαι σε ενα πλανητη γυναικων
η πολη εχει 3 μεγαλα Μαλλ ΣΤΑ οποια μεζευονται ολοι οταν βραδιασει κυριως οπως και τα σαββατοκυριακα
σε ενα απο αυτα βορεια του κεντρου 1 χιλιομετρο στο λεγομενο ΜΠΕΙΡΑΜΑΡ σοππινγκ εχει ενα καφε ονομαΜΑΤΙ ΡΙΒΙΕΡΑ ΚΑΦΕ στο πρωτο οροφο οπου οταν πηγα εκει για καφε σας πληρωφωρω οτι απο τα 10 ατομα προσωπικο που ειχε οι 9 ηταν κοριτσια δηλ σεπβιτορεσ,μπουφετζουδες κτλ
δεν ηξερα ποια και που να πρωτοκοιταξω