εχοντας ανα χειρας μια επαγελματικη καρτα ενος μαγαζιου στο κεντρο οπου βρισκω ευκαιρια πλασαρομαι και μιλοντας στην αρχη αγγλικα ζηταω α μου πουν πως θα παω εκει
αμα δειτε οτι η κομενα τσιμπαει μετα ριχνω και λιγα ισπανικα που μιλαω και της ζηταω η να παμε για κανα καφε η να βρεθουμε αργοτερα δινοντας το βραζιλιανικο κινητο που ηδη εχω παρει
ολες οι κοπελλεσ ποτε δεν σου λενε οχι αφου δεν ειναι στη κουλτουρα τους
το ενα τριτο απο αυτες θα τηλεφωνησουν σε μερικες μερες
χτες εκανα καμαθ για οσκαρ στο μαλλ ΙΓΟΥΑΤΕΜΙ σε 2 35 αρες σικατες κυριες με τις τσαντες λουι βιττον κτλ
εψαχναν τραπεζι να κατσουν και τους προσφερα τ δικο μου μια που ημουν μονος
δεχτηκαν ευχαριστως και αφου με κερασαν και οτι επινα μου προτειναν να παμε σινεμα οπου με εβαλαν στη μεση εγω επερνα κουταλιες απο τη μελαχρινη....
συνεχιζεται
Vem chuchuca linda
Senta aqui com seu
pretinho
Vou te pegar no colo
E fazer muito carinho
Eu quero um rala quente
Para te satisfacer
Escute o retrão
É do jeitinho que eu fazer
Vem, vem CHUCHUKAAAAAAAAAaaaa
Vem aqui com o seu
tigrão
Vou te jogar na cama
E te dar muita pressão
Vem, CHUCHUKAAAAAAAAAaaaaaaaa
Γεια σου ρε Σπύρο ΜΕΓAΛΕ !
Στο Καλύτερο μέρος πηγες
*** B *** R *** A *** Z *** I *** L ***
Εσένα σε πιστεύω γιατί είσαι ΟΜΟΡΦΑΝΤΑΡΑΣ
και οι γυναίκες γουστάρουν ΠΑΊΔΑΡΟΥΣ σαν εσένα Μάγκα !
Κάτι Μαλακες σαν το Νέαρχο, KostasThai etc πάντα θα πληρώνουν
Κάτι Αποτυχημένοι φτωχοβλακες σαν τον Redpainz θα πηδάνε
πέμτης κατηγοριας βλάχο-ανατολικές
(ο γύφτος o loser δεν έχει να αγοράσει δεύτερο βρακί ο βρομιάρης)
Τέλος, κάτι ΑΣΧΗΜΑΝΤΡΕΣ σαν τον dimitrakis29 θα πηδάνε μονο την χούφτα τους
Απλά επειδή είναι γελοίος και κάνει τον κόσμο να ξεκαρδίζεται στα γέλια(clown) τον έχουν σαν την mascot του Bourdela.com
Αυτός ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ κοντούλης (1,67m-1,68m) με το σώμα πενηντάχρονου, την ΦΑΛAΚΡΑ που φωτίζει την νύχτα,
Tο πρόσωπο του Kακάσχημου κόπανου, τα αποκριάτικα ρούχα (φουστανέλες, cowboy etc)και το μαύρο το χαλι γενικά,
ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΕΤΑΙ από κάποιους οι οποιοι τον χρειάζονται για να κρατήσουν την κίνηση στο site και οποιος πει κάτι αρνητικό για αυτό το ΑΝΈΡΑΣΤΟ ΜΠAΖO , τον διαγραφουν και σβήνουν και όλα του τα posts ;)
O dimitrakis29 Στα videos του πάντα λέει ''πάω να καμακώσω πολλές γκόμενες''
(η ψυχολογία αυτού που έχει πεινάσει παρα πολύ - πολλές - όχι μια!!!!)
και μετά βγαίνει ΜΟΝΟΣ από την Disco και πάει για ψώνια (carusel) kai λέει
"καμάκωνα όλη νύχτα και τώρα ήρθα να ψωνίσω"
where are the girls ugly boy ???
Μιλάει για γκόμενες που "χορεύουν διπλα του" και στο video φαίνεται ότι αυτός πήγε
και κόλλησε διπλα τους καθώς χόρευαν και μάλιστα ΑΠΌ ΠΊΣΩ τους (ούτε καν τον είδαν)
το παιδί δεν είναι με τα καλά του... όσοι έχουν ματια και κοινή λογική καταλαβαίνουν ότι είναι ένας
ΜΟΝΑΧΙΚΌΣ SUPER
Μ Α Λ A Κ Α Σ
κάποιοι απλά τον δουλεύουν αγρια γιατί σαν παρέα είναι ότι πρέπει για γέλια κτλ.
Δεν νομίζω πάντως να υπάρχει κανένας ΤΌΣΟ ΗΛΊΘΙΟΣ που να πιστέψει ότι μπορεί ποτε να υπάρξει Ρωσίδα
που να πάει με τον Δημητράκη όσο απελπισμένη και να είναι... εκτος αν είναι επαγγελματίας είτε είναι κι εκείνη ΚΑΚAΣΧΗΜΗ
Να είσαι καλά Σπύρο Κούκλε !
Εσένα σε πιστεύω ότι θα γαμάς
παρα πολλές βραζιλιάνες ΜΟΥΝΑΡΕΣ