taxidiaris
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 306
- Πόντοι
- 5.785
Στο σχετικα νεο FKK εχει παει κανενας; εχουμε καμμια κριτικη;;
Είχα πάει μία φορά πέρισυ. Σαν club είναι εκπληκτικό. Τεράστιο, κλειστό ( αν θυμάμαι καλά δεν έχει εξωτερικούς χώρους), καλό εξαερισμό και φαγητό. Από ότι διαβάζω στα ξένα φόρα, προσπαθούν να ξεπεράσουν το παρηκμασμένο αλλά παραδόξως ακόμη δημοφιλές palace καθώς και το όλο και χειρότερο oasis ( το αγαπημένο μου μέχρι πριν 2-3 έτη). Τέλεια η θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα!!!!!!!!!! που στο καταχείμωνο κάνεις το μπανάκι σου. Οι κοπέλες καλές και προσπαθούν να φέρουν και καλύτερες. Μάλιστα είναι το μοναδικό fkk/sauna club που φέτος δίνει δώρο 1200€ σε όσες κοπέλες θα μείνουν να δουλέψουν την περίοδο των εορτών. Πιστεύω ότι στην περιοχή της Φρανκφούρτης, το sharks είναιμάλλον η καλύτερη επιλογή αυτή τη χρονική περίοδο.
Σωστός, είχα πάει χειμώνα και δεν το είχα δει.'Εχει κήπο 3000 μ² με πισίνα.
Υπολόγιζε κατά μέσο όρο: 300€ τα αεροπορικά + 100€ το ξενοδοχείο +100€ το αμάξι = 500€ τα πάγια σου έξοδα. Φαί, καφέ στο μαγαζί. Τώρα αν υπολογίσουμε 5 γυναίκες την ημέρα, δηλαδή 10 το διήμερο τότε 10*50=500€. Συνεπώς με 1000€, άντε 1200€ για κανένα έκτακτο έξοδο, θα είσαι θεός. Δεν είναι λίγα πάντως........Πόσο να κάνει ενα ταξίδι στο νταρμσταντ, επίσκεψη 2-3 μέρες στο φκκ και πίσω Ελλάδα?
κανα 2000αρο ολα μαζί? ΤΟ χει κάνει κανένας?
Πόσο να κάνει ενα ταξίδι στο νταρμσταντ, επίσκεψη 2-3 μέρες στο φκκ και πίσω Ελλάδα?
κανα 2000αρο ολα μαζί? ΤΟ χει κάνει κανένας?
φιλε σε συγκριση με το Αρτεμις ειναι καλυτερο?
α ετσι μια χαρα! αν και ειχα παει στο Αρτεμις πριν 2 χρονια και το θεωρω απο τα καλυτερα,αλλα ακουω πολυ καλα λογια και για το συγκεκριμενο
φιλε σε συγκριση με το Αρτεμις ειναι καλυτερο?Επίσκεψη σήμερα στο Shark για πρώτη φορά. Έχω επισκεφτεί από FKK το Άρτεμις στο Βερολίνο, το Goldentime στην Βιέννη, το Oasse, Manhatan , Palace αρκετές φορές.
Αυτό που έχω να πω για το μαγαζί είναι ότι έχει τις ομορφότερες κοπέλες από κάθε άλλο (αν και αυτό είναι υποκειμενικό).
Είσοδος 65 ευρώ και 50 ευρώ η κάθε συνεύρεση. Ωραίος και μεγάλος χώρος με ένα επίσης μεγάλο μπαρ να δεσπόζει στη μέση του μαγαζιού.
Ωραίο φαγητό και καθαροί χώροι όσο για τα κορίτσια που προτιμήθηκαν πιστεύω ότι δεν έχει νόημα η αναφορά μου αφού γούστα είναι αυτά…
Οι κοπέλες με άριστα το 10 τις βαθμολογώ 9 και 10.
α ετσι μια χαρα! αν και ειχα παει στο Αρτεμις πριν 2 χρονια και το θεωρω απο τα καλυτερα,αλλα ακουω πολυ καλα λογια και για το συγκεκριμενοναι ρε φιλε .... Το Αρτεμις είναι καθαρά πλεον τουριστικό μαγαζι....Στο Shark την Κυριακή πριν της 2 αμα μπεις πληρώνεις είσοδο μόνο 40 ευρώ! ;) BEST VALUE FOR MONEY ON THE WORLD!
Οι κοπέλες στο sharks είναι εξαιρετικά επιθετικές πάντως (για όσους εκνευρίζονται από το διαρκές "πάμε στο δωμάτιο μωράκι μου").