Νέα

FKK Sharks

• Μέλος που άνοιξε το νήμα taxidiaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
Στο σχετικα νεο FKK εχει παει κανενας; εχουμε καμμια κριτικη;;

OP
OP
taxidiaris

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
ναι την ειχα δει αυτη. απλα επειδη δεν ειχα δει θεμα σχετικο ειπα να φτιαξω ενα :)...

OP
OP
taxidiaris

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
σε Γερμανικα σιτε παντως που εχω δει βλεπω πολυ καλα σχολια. αν τυχει και με βγαλει ο δρομος θα ανεβασω κριτικη

xm0000

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Είχα πάει μία φορά πέρισυ. Σαν club είναι εκπληκτικό. Τεράστιο, κλειστό ( αν θυμάμαι καλά δεν έχει εξωτερικούς χώρους), καλό εξαερισμό και φαγητό. Από ότι διαβάζω στα ξένα φόρα, προσπαθούν να ξεπεράσουν το παρηκμασμένο αλλά παραδόξως ακόμη δημοφιλές palace καθώς και το όλο και χειρότερο oasis ( το αγαπημένο μου μέχρι πριν 2-3 έτη). Τέλεια η θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα!!!!!!!!!! που στο καταχείμωνο κάνεις το μπανάκι σου. Οι κοπέλες καλές και προσπαθούν να φέρουν και καλύτερες. Μάλιστα είναι το μοναδικό fkk/sauna club που φέτος δίνει δώρο 1200€ σε όσες κοπέλες θα μείνουν να δουλέψουν την περίοδο των εορτών. Πιστεύω ότι στην περιοχή της Φρανκφούρτης, το sharks είναιμάλλον η καλύτερη επιλογή αυτή τη χρονική περίοδο.

Επισκέπτης
Πόσο να κάνει ενα ταξίδι στο νταρμσταντ, επίσκεψη 2-3 μέρες στο φκκ και πίσω Ελλάδα?
κανα 2000αρο ολα μαζί? ΤΟ χει κάνει κανένας?

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
Είχα πάει μία φορά πέρισυ. Σαν club είναι εκπληκτικό. Τεράστιο, κλειστό ( αν θυμάμαι καλά δεν έχει εξωτερικούς χώρους), καλό εξαερισμό και φαγητό. Από ότι διαβάζω στα ξένα φόρα, προσπαθούν να ξεπεράσουν το παρηκμασμένο αλλά παραδόξως ακόμη δημοφιλές palace καθώς και το όλο και χειρότερο oasis ( το αγαπημένο μου μέχρι πριν 2-3 έτη). Τέλεια η θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα!!!!!!!!!! που στο καταχείμωνο κάνεις το μπανάκι σου. Οι κοπέλες καλές και προσπαθούν να φέρουν και καλύτερες. Μάλιστα είναι το μοναδικό fkk/sauna club που φέτος δίνει δώρο 1200€ σε όσες κοπέλες θα μείνουν να δουλέψουν την περίοδο των εορτών. Πιστεύω ότι στην περιοχή της Φρανκφούρτης, το sharks είναιμάλλον η καλύτερη επιλογή αυτή τη χρονική περίοδο.

'Εχει κήπο 3000 μ² με πισίνα.

xm0000

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Πόσο να κάνει ενα ταξίδι στο νταρμσταντ, επίσκεψη 2-3 μέρες στο φκκ και πίσω Ελλάδα?
Υπολόγιζε κατά μέσο όρο: 300€ τα αεροπορικά + 100€ το ξενοδοχείο +100€ το αμάξι = 500€ τα πάγια σου έξοδα. Φαί, καφέ στο μαγαζί. Τώρα αν υπολογίσουμε 5 γυναίκες την ημέρα, δηλαδή 10 το διήμερο τότε 10*50=500€. Συνεπώς με 1000€, άντε 1200€ για κανένα έκτακτο έξοδο, θα είσαι θεός. Δεν είναι λίγα πάντως........

sportis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2006
Κριτικές
10
Like
249
Πόντοι
290
Οι κοπέλες στο sharks είναι εξαιρετικά επιθετικές πάντως (για όσους εκνευρίζονται από το διαρκές "πάμε στο δωμάτιο μωράκι μου").

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

φιλε μου το έχω κάνει 3 φορες και σε 1 μηνα θα ξανά πάω φρανκφούρτη

το αεροπορικό αν το κλήσεις νωρίς το βρίσκεις 130 -160
εκτος απότο βερολίνο που βρίσκεις και πιο φτηνά

η είσοδο στα fkk κυμαίνεται από 50-60-70 κάπου εκεί ανάλογα το fkk

αν νοικιάσεις αυτοκίνητο 50-60 την ημερα

20 με 30 βρίσκεις άνετα ξενοδοχεία

τα υπόλοιπα είναι όσο μπορείς να γαμήσεις εκεί είναι δικό σου θέμα

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Πολύ κατατοπιστικός

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
15/2  έχει party θα είμαστε εκεί αλλα δεν ξέρω αν θα πάμε στο shark

Bed knight

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
79
Πόντοι
0
Επίσκεψη σήμερα στο Shark για πρώτη φορά. Έχω επισκεφτεί από FKK το Άρτεμις στο Βερολίνο, το Goldentime στην Βιέννη, το Oasse, Manhatan , Palace αρκετές φορές.
Αυτό που έχω να πω για το μαγαζί είναι ότι έχει τις ομορφότερες κοπέλες από κάθε άλλο (αν και αυτό είναι υποκειμενικό).
Είσοδος 65 ευρώ και 50 ευρώ η κάθε συνεύρεση. Ωραίος και μεγάλος χώρος με ένα επίσης μεγάλο μπαρ να δεσπόζει στη μέση του μαγαζιού.
Ωραίο φαγητό και καθαροί χώροι  όσο για τα κορίτσια που προτιμήθηκαν πιστεύω ότι δεν έχει νόημα η αναφορά μου αφού γούστα είναι αυτά…
Οι κοπέλες με άριστα το 10 τις βαθμολογώ 9 και 10.

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
φιλε σε συγκριση με το Αρτεμις ειναι καλυτερο?

ναι ρε φιλε .... Το Αρτεμις είναι καθαρά πλεον τουριστικό μαγαζι....Στο Shark την Κυριακή πριν της 2 αμα μπεις πληρώνεις είσοδο μόνο 40 ευρώ! ;) BEST VALUE FOR MONEY ON THE WORLD!

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
α ετσι μια χαρα! αν και ειχα παει στο Αρτεμις πριν 2 χρονια και το θεωρω απο τα καλυτερα,αλλα ακουω πολυ καλα λογια και για το συγκεκριμενο

Φρανκφούρτη φίλε είναι παγκόσμιο χρηματοοικονομικό κέντρο με το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στην Γερμανία. Είναι γεμάτο Λύκους από όλες τις χώρες…..Πιο παλιά ήταν και η Αμερικανική βάση πεζοναυτών εδώ πριν τους στείλουν στο πόλεμο. Χρυσές δουλειές κάνουν οι πουτάνες εδώ. Έχει τα καλύτερα μαγαζιά εδώ , SHARK, OASE,PALACE, WORLD, MANHATAN ! ;)

Το Αρτεμις ανεβα - κατεβα την σκάλα είναι ... καμία σχέση....  :2funny:

Εγγρ.
15 Δεκ 2013
Like
14
Πόντοι
1
Επίσκεψη σήμερα στο Shark για πρώτη φορά. Έχω επισκεφτεί από FKK το Άρτεμις στο Βερολίνο, το Goldentime στην Βιέννη, το Oasse, Manhatan , Palace αρκετές φορές.
Αυτό που έχω να πω για το μαγαζί είναι ότι έχει τις ομορφότερες κοπέλες από κάθε άλλο (αν και αυτό είναι υποκειμενικό).
Είσοδος 65 ευρώ και 50 ευρώ η κάθε συνεύρεση. Ωραίος και μεγάλος χώρος με ένα επίσης μεγάλο μπαρ να δεσπόζει στη μέση του μαγαζιού.
Ωραίο φαγητό και καθαροί χώροι  όσο για τα κορίτσια που προτιμήθηκαν πιστεύω ότι δεν έχει νόημα η αναφορά μου αφού γούστα είναι αυτά…
Οι κοπέλες με άριστα το 10 τις βαθμολογώ 9 και 10.
φιλε σε συγκριση με το Αρτεμις ειναι καλυτερο?

Εγγρ.
15 Δεκ 2013
Like
14
Πόντοι
1
ναι ρε φιλε .... Το Αρτεμις είναι καθαρά πλεον τουριστικό μαγαζι....Στο Shark την Κυριακή πριν της 2 αμα μπεις πληρώνεις είσοδο μόνο 40 ευρώ! ;) BEST VALUE FOR MONEY ON THE WORLD!
α ετσι μια χαρα! αν και ειχα παει στο Αρτεμις πριν 2 χρονια και το θεωρω απο τα καλυτερα,αλλα ακουω πολυ καλα λογια και για το συγκεκριμενο

Bed knight

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
79
Πόντοι
0
To shark σε σύγκριση με το Αρτεμις είναι καλύτερο ιδίως στις κοπέλες...το shark έχει υψηλότερη ποιότητα !

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Οι κοπέλες στο sharks είναι εξαιρετικά επιθετικές πάντως (για όσους εκνευρίζονται από το διαρκές "πάμε στο δωμάτιο μωράκι μου").

Σε όλα τα μαγαζιά σου "κολλάνε" οι εργαζόμενες. Αλλού περισσότερο, αλλού λιγότερο.

Οι πιό κερδισμένες πάντως (κατ' εμέ), είναι αυτές που δεν πουσάρουν τον πελάτη για συνεύρεση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom