bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.170
- Πόντοι
- 5.916
το πλήθος των γυναικών ήταν αυτό που λέμε HUGEEEEEEEEEE...είχε γύρω στις 100 την πέμπτη το βράδυ ενώ όπως μας είπαν την παρασκευή και το σάββατο βρίσκονται ταυτόχρονα μέσα καμια 150αριά με πολύ περισσότερο αντρικό πληθυσμό όμως ...γεγονός μάλλον ή σίγουρα καλύτερα..αποτρεπτικό για αυτούς που θέλουν να γαμήσουν με κάποια ησυχία και κανονικότητα....εγώ κάθισα πρώτα στο μπάρ δίπλα σε μια γερμανίδα που ήταν σίγουρα 1,80 χωρίς τακούνι και έπιασα λίγο την κουβέντα για να σπάσει ο πάγος ενώ η barista μου πρόσφερε τον πρώτο καπουτσίνο της παραμονής μου εκεί.....ταυτόχρονα και ενώ έστριβα το πρώτο μου τσιγαράκι...ο αυχένας μου είχε πάθει αυτό που πάθαινε ο TOM o γάτος ψάχνοντας τον JERRY σε όλο το σπίτι....βασικά ο αυχένας από τότε δεν είναι το ίδιο σκληρός.....γυμνάστηκε υπερβολικά και "έσπασα" τις μυικές ίνες του....κοινώς είχα πάθει λαλα και δεν ήξερα που να πρωτοκοιτάξω.....ειλικρινά αυτό το είχα πάθει μόνο κατα την υποδοχή του λάγιος ντέταρι στο δημοτικό θέατρο το καλοκαίρι του 88 όπου σαν μικρό χάζευα γύρω μου σαν χάνος με τον χαμό που γινόταν...