Επισκέπτης
Yorgos ευχαριστώ και πάλι.Προτείνεις κανα άλλο Fkk ? αλλά να έχει τεράστια βυζιά , η ηλικία δεν παίζει ρόλο ούτε τα κιλά
Yorgos ευχαριστώ και πάλι.Προτείνεις κανα άλλο Fkk ? αλλά να έχει τεράστια βυζιά , η ηλικία δεν παίζει ρόλο ούτε τα κιλά
Εξαιρετική ενημέρωση από τον greeksnoopy.
Μέσα στα FKK γυρίζεις γυμνός, με πετσέτα, με σορτς ή όπως γουσταρεις? Υποθέτω ότι η πλειοψηφεία είναι με τη έξω?
αυτή η μπλε σαγιονάρα είναι adidas (συγνωμη για την διαφιμηση) και λέγεται adillete....να σου πω..εχω δει και κατι ωριμους 50 και βαλεεεε που κυκλοφορουν τσιτσιδι...αλλα οι οι πιο πολλοι με μια πετσετα μεγαλη τυλιγμενη στην μεση και βασικο αξεσουαρ η λαστιχενια σαγιοναρα(συνηθως ειναι μπλε)
έχω κλείσει 20-24 οκτωβρίου να πάω φρανκφούρτη με ένα φιλαράκι μου. δεν ξέρω απλά αν έχει καμια έκθεση και πέσει η ποιότητα. ενημερώστε με παρακαλώ. επίσης αξίζει τίποτα αλλο εκτος απο τα fkk να επισκευτώ?
PricesPrices
The day ticket for only EUR 65,- includes unlimited use of our sauna and pool as well as towels, slippers and soft drinks and everything that is necessary to make your stay with us a pleasant one.
???ρε παιδια δεν με βοηθατε λιγο...το θεμα με τις κοπελες πως δουλευει;;;; δηλαδη σιγουρα δεν πληρωνεις 65 αλλα ποσο μαζι με τις κοπελες;;..
αν θελω να κλεισω μια βδομαδα ποσο θα παει το μαλλι;;
σε αυτην την βδομαδα μπορω να κλεισω και μια κοπελα να την εχω 24/7 μαζι μου;;;
ευχαριστω εκ των προτερων...
ρε παιδια δεν με βοηθατε λιγο...το θεμα με τις κοπελες πως δουλευει;;;; δηλαδη σιγουρα δεν πληρωνεις 65 αλλα ποσο μαζι με τις κοπελες;;..
αν θελω να κλεισω μια βδομαδα ποσο θα παει το μαλλι;;
σε αυτην την βδομαδα μπορω να κλεισω και μια κοπελα να την εχω 24/7 μαζι μου;;;
ευχαριστω εκ των προτερων...