....ξαναράζω στο μπάρ και πέρνω εναν διπλό εσπρέσσο και ένα μινεραλ γουώτερ + μερικά τσαμπιά σταφύλια και φέτες καρπουζιού!αράζω πάλι στο στέκι των καπνιζόντων και κάνω το τσιγαράκι μου βλέποντας ένα αδηφάγο νέο πουτανάκι να μπαίνει στο οπτικό μου πουτσόμετρο και να είναι έτοιμο προς βρώσιν και συμμόρφωσιν
Δεν κάνω πάνω από 30 λεπτά διάλειμμα και την καλώ...το ονοματάκι σου μωρό μου?τζούντιθ μου λέει και ειμαι απο ουγγαρία.Εμφανισιακά μοιάζει με την σόφι έβανς στα 22 της και της λέω πάμε μέσα στο τσοντοσινεμά να κάνουμε παιχνίδι...και όντως κάναμε ένα πανέμοροφο,πουτσοειδυλλιακό παιχνίδι όπου το μουνί,το στόμα και το γιγαντόπουτσό μου έγιναν ένα με ιδανικό τρόπο.Λοιπόν η τύπισσα παίρνει άριστα στην πίπα με κοίταγμα άκρως καυλωτικό την ωρα που μπροστά μου εκτυλλισόταν μιά τσόντα με λάουρα έιντζελ και πίσω κάποιος γερμανός συναγωνιστής ψωλοβροντούσε αστραπές μέχρι να χύσει το γερμανικό σπέρμ στην μάπα της ετέρας βραζιλιάνας.Κάποιος τουρκαλάς την έπαιζε για τα καλά με την λάουρα έιντζελ γιατί προφανώς βαρέθηκε να την παίζει με την σεχραζάτ και ένας άλλος καθόταν στην είσοδο του οφθαλμολάγνειου δωματίου για να αρπάξει καμμιά εταίρα για μέσα...μέσα σε όλα αυτά επήλθε και το δικό μου τελείωμα στην μάπα της τζούντιθ και ξανά πίσω στο μπάρ για χυμό πορτοκάλι.Μετά λίγο τζακουζάκι όπου πραγματικά γούσταρα τόσο που κάθισα καμμιά ώρα μόνο που δε κοιμηθήκα.Μετά αυτοξεναγήθηκα λίγο στον προαύλιο χώρο του καλοκαιρινού οάσε όπου δίπλα στην πισίνα έχει τα φακοδωμάτια τα καλοκαιρινά τα οποία θυμίζουν πάρα πολύ τις σκηνές των εκδρομών του "ρόδα τσόντα και κοπάνα" με πρωταγωνίστρια τη βίνα ασίκη και την ισμήνη καλέση.Αφού σε κάποια φάση νόμιζα ότι θα βγεί ο γιάννης βογιατζής από τη σκηνή-δωμάτιο!Ένας αρχοντοψωλαράς γερμανός σβαινστάιγκερ έκανε μπάνιο στην εξωτερική πισίνα ατάραχος από το κρύο.Εγώ μετά πήγα λίγη σάουνα.Πολύ ζέστη εκεί μέσα αλλά έπρεπε να γίνει γιατί ένιωθα λίγα κιλά βαρύτερος μετά τα μπράντβουρστ που ταίστηκα την πέμπτη το βράδυ στις καντίνες στο κέντρο της φρανκφούρτης.Μετά από 10λεπτά βγαίνω από τη σάουνα και ξανά τζακούζι.Σηκώνομαι,φέυγω για μπάρ πάλι μέσα και βλέπω μιά πολύ γλυκιά βουλγάρα με γυαλιά μυωπίας που ήταν αστεία και μου έλεγε πώς το μουνί της το λένε μπάρμπι
και κάτι τέτοιες παπαριές και έκλασα στο γέλιο.Λέω δε γαμιέται πάρτηνα και αυτήν.Την παίρνω όντως και γάμησα ψιλοκαλά με πιο τζιεφι στοιχεια.Πάλι μπάρ πίνω χυμό μήλου με νερό,πορτοκάλι και μετά πάλι εσπρέσσο.Βούρ στο πατσα συνέχεια...σκάει το έτερο καινούριο μουνί ονομα λάουρα λετονή με μιά λέξη ΜΟΥΝΑΡΑΑ!1,77 Υψος ξανθιά απίστευτο πρόσωπο φοβερό σώμα και πάμε μωρή κάρια.Μου λέει είσαι σάικοπάθιακ και της λέω θα σε γαμήσω πρόστυχα και μου κάνει νεύμα.Μπαίνουμε δωμάτιο και απογοητεύτηκα η αλήθεια είναι.Βέβαια γαμησα ενα απιστευτο μουνι,αλλά το κάνει καθαρά ψυχρά όπως όλες οι καριόλες ρωσίδες.Είναι μπολιασμένες μέσα τους για την απάτη,το πώς θα πάρουμε τα φράγκα γ΄ρηγορα και έξυπνα και να τα κάνουμε ρούβλια για να ανοίξουμε πέτ σόπ στη μαμα ρωσία και να γίνουμε επιχειρηματίες.Τέλος πάντων πάλι στο μπάρ με τα πολλά πολλά ξανά χότ τσοκολέιτ και τσιγαράκλι...η ώρα μία τα ξημερώματα και έχω γαμήσει 5 τεμάχια.Λέω να πάω να φύγω,αλλά τσούπ σκάει μια βραζιλιάνα την ώρα που πίνω τη σοκολατίτσα μου και μου κωλοτρίβεται.Της λέω άστο δεν μπορώ άλλο αλλά αυτή μου τον έπαιζε και ξανακαύλωνε(ρε πούστη μου αν είχα πάρει βιάγκρα τί θα γινότανε?)Η πουτάνα η βραζιλιάνα όμως επέμενε και αρχίζει μιά πίπα κάτω από το τραπέζι μπροστά στο κόσμο.Της λέω άστο δεν αντέχω άλλο αλλά αυτή εκεί δώστου...εν τέλει νικησα και την εδιωξα.Η ώρα είχε πάει 2 και λέω κάτσε να πάρω και ένα τελευταίο τη σάνυ την γερμανίδα μούνα ένα άλογο τρελλό με κορμί αγαλματένιο .Είναι η κράση τους ρε παιδί μου τέλος!τελος πάντων την παίρνω και μου κάνει πάλι ένα πολύ καλό γαμήσι με πρόστυχες στάσεις και πορνική πίπα με ατελείωτο σάλιο!!!!!!!!!!
υ.γ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!